🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 278
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 470
Чак пък хейт. Покритикувахме малко формулировките на диетата. Иначе не е лошо момичето.

# 1 471
  • София
Стана ясно как се храни, явно не знае термините. Странно е за човек с такова сериозно заболяване да е толкова боса с обяснението как се храни и на мен ми олекна с това. Иначе одобрявам начина ѝ на хранене и  вярвам, че има подобрение с него. Симпатична ми е.
А ВмНвх тя не е споменавала, то и него повечето хора го използват за намаляване на теглото + други ползи, а не само за лечение.

# 1 472
Въглехидратите се делят на бързи и бавни. Има едни километрични таблици за това кои са бързите, кои бавните. Тя по всяка вероятност избягва бързите, а си позволява бавни в ограничени количества. Не подхождайте с пренебрежение към чуждата информираност. Доколкото разбрах, момичето има сериозно заболяване, със сигурност е проучила добре въпроса, всичко за ГИ на храните и го спазва, защото без това не би могла да живее нормално!
ВМ режим спазваше вчерашната дама, тя сама си го каза.

# 1 473
Вие наистина я разкостихте и предвид колко добре се справи, не разбирам на какво се дължи целия хейт, който отнася.
Дотук Марина е моят личен фаворит за плакета тази седмица. И актрисата вчера ми хареса, но менюто и изобщо представянето на журналистката повече ми допадна.
Ти понеже очевидно я харесваш, чак пък не понасяш дори добронамерена критика към нея. Не е ли малко прекалено?
За всички стана ясно, че не е точно наясно каква ѝ е диетата и говори неверни неща, защото самата тя не ги разбира. Ако ги разбираше, нямаше да говори такива глупости. Освен че вчера аргументите ѝ за осмицата бяха глупави. Нали не сме длъжни всички да харесваме всеки? И да не трябва да казваме съвсем нищо, за него, защото някой си друг го харесва. Не може един човек да харесва на всички, нали разбираш това.
И не, не се справи добре! Нищо не ми хареса - нито отношението ѝ, нито празните приказки, които поднесе много компетентно и категорично иначе, нито самата тя.

# 1 474
  • На морето!
Хейтнахме ли новият тембър на кака Лара? Това почти шептене от тази френетична жена е много дразнещо.

Аз до момента харесах журналистката, след това актрисата, накрая кака ми Лара.

Хлябът от тахан някой пробва ли го вече и по коя от всички рецепти? Силно съм впечатлена.

# 1 475
Аз хейт не видях. Да я мразя...не я мразя...защото хейт това значи.
Казах на черното черно...щото беше черно, нали? Не мога да кажа на черното зелено..сори.
Обичам точните неща, в т.ч нещата да се назовават с ТОЧНИТЕ им имена.
Учудвам се дори, че на някой не му прави впечатление тази дезинформация...вероятно по причина, че той също не е наясно с тези неща. Wink

Довечера не видях кой от двамата бастуни ще готви - този дето разделя морето, или баш бастуна Satisfied

# 1 476
  • Sofia
Хляб от тахан съм правила много пъти,но като нейният без набухвател не съм,няма и да пробвам,само да хабя продукти...

Илиана уж кето,а сложи пудра захар в крема,вместо някой заместител,напр.еритритол  Thinking

# 1 477
Учудвам се дори, че на някой не му прави впечатление тази дезинформация...вероятно по причина, че той също не е наясно с тези неща. Wink
А защо трябва всички да са наясно! Имала проблем жената, намерила начин да го реши, споделила. Ама това, което говори не било така. Трябва ли всички да сме компетентни, при заболявания от различно естество, каква диета се спазва, кога и колко може да се нарушава. Нали затова има диетолози.
Каквото и да се пише/говори, двете дами се справиха много добре.

# 1 478
И ти не разбра за какво говорим.......тя каквото иска да яде..аз не й се меся, ако ще хобот от слон да е....ама да каже ям хобот от слон, а не ям хобот от мравояд....така ясно ли е?

Не четете...четете бе хора. Ясно се изразявам.

Журналистката изобщо не може да борави с понятията.
В блога й към който вчера пуснах линк, пише:

Въглехидрати НЕ Е равно на захар само. Дооостаааа други храни съдържат Маринче, въглехидрати.
Така че диетата ти е без захар може би, но не и без въглехидрати.

А тя 60 пъти че е безвъглехидратно...

Виждаш ли разликата?

# 1 479
....
Довечера не видях кой от двамата бастуни ще готви - този дето разделя морето, или баш бастуна Satisfied
Разделящия морето, Тете.
Хората сега слагат "й" на всичко, те пък взели, че му съкратили и - краткото. Joy
ПП Пф, ама той май не му се отдава много много пеенето, а. Сега пак го чух в анонса, нещо мучащо ми звучи.

# 1 480
  • Terra incognita
Какво е заболяването на Марина и има ли въобще такова?
И за мен образът й олекна, в мига, в който заяви, че не яде никакви въглехидрати, приготвяйки пюре от леща, добавяйки фурми в десерта и какво ли още не.

# 1 481
Какво е заболяването на Марина и има ли въобще такова?
И за мен образът й олекна, в мига, в който заяви, че не яде никакви въглехидрати, приготвяйки пюре от леща, добавяйки фурми в десерта и какво ли още не.
Болест на Крон

# 1 482
Болест на Крон.
Видях блога й снощи търсейки инфо за каратиста. В неговия фейсбук имаше снимка от вечерята на Марина с линк към блога й.

# 1 483
  • ВАРНА
ПП Пф, ама той май не му се отдава много много пеенето, а. Сега пак го чух в анонса, нещо мучащо ми звучи.

Ужассс!   Точно като разгонена краве пред бик  си мучеше.

# 1 484
  • DE
Моисейчо не можеше да пее още в Х Фактора, на Ангелчо по му се получаваше. Беше и красив. Моисейчо е толкова бездарен милия и с визията на селски ергенин от миналия век, че е ясно защо вече няма място на сцената.

Общи условия

Активация на акаунт