Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 783
  • 662
  •   1
Отговори
# 165
Първият ни въпрос към вас е: "Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"

Баня - 2 пъти в месеца /добре че е само една Laughing/ - поне половин час
Прозорци - веднаж на месец/два -  6 прозореца - поне час Rage / час и половина

# 166
Чистя банята почти  всяка седмица,а прозорците мия веднъж в месеца. Това ми отнема много време, а и е доста досадно. Един такъв помощник - робот е добре да  поеме всичко това !

# 167
  • В градината...
С две малки деца чистенето изисква много време. Банята чистя венъж седмично. А за прозорците просто нямам време...

# 168
Веднъж седмично чистя банята за около 30-40 минути, а прозорците на два месеца веднъж за около 2 часа.

# 169
Банята се ние основно на две седмици изисква време около 40мин ,да за се почисти идеално. Прозорците... Там обаче е на два месеца и отнема доста повече време ,защото имаме и френски ,които са доста голяма площ и около два часа са необходими ,за да за почистят навсякъде. За трудно достъпните места ,мисля че този робот е вълшебен!

# 170
Чистя прозорците два пъти в годината и понеже са много отнема доста време, а и не винаги стават перфектни. Особено като след това се появят мухи..

# 171
Банята - един- два пъти месечно или щом имам настроение и желание  -за около 30 минути .
Прозорци - няколко пъти годишно- отнема ми  доста време според мен , но  включва вътрешно и външно почистване  , тераси към тях ...

# 172
  • На морето!
Банята- с душкабина сме и се налага всяка седмица да полирам стъкла, освен да я мия. Страшно досадно е.
Прозорците- огромни, френски, мия максимум веднъж на 3 месеца, просто нямам сили за повече.

# 173
  • София
Банята чистя всяка седмица. Обикновено отнема около 30 минути. С прозорците е по-сложно положението, защото са много високи и не ги стигам. Опитах с приспособленията за чистене на витрини, но за ефективно почистване трябва доста да се натиска, а аз не успявам. Затова обикновено се моля на мъжа ми, а той рядко откликва на молбите ми. Понякога наемам фирма за почистване. Много ме заинтригувахте с робота Betty by MClimate. Ще бъде прекрасно да ме отмени в чистенето на прозорци.

# 174
  • Пловдив
Чистя банята някъде към един път месечно, а стъклата като цяло веднъж на нов сезон или някой път когато се налага

# 175
  • Вдън горите тилилейски
Банята чистя веднъж на 1 - 2 седмици. Чистенето на прозорците обаче е пълен кошмар за мен. Шест големи прозореца (по около 1.50 м ширина) + четири витрини (приблизително същата големина) в остъклението. При това част от прозорците са с метални решетки отвън за "улесняване" на чистенето. По тази причина този кошмар си го причинявам максимум 2 пъти в годината.

# 176
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Банята чистя всяка седмица, защото е бяла и всяко замърсяване си личи.Прозорците мия доста по-рядко, защото са много и нямам толкова време.Голяма част от тях са външни и освен трудно е и опасно за миене.

# 177
  • София
Почиствам банята веднъж или два пъти в месеца. Отнема ми около 30/40 мин.
Прозорците чистя веднъж на около 4/5 месеца. Много ми е трудно и неприятно, живея на високо.

# 178
  • София
Банята мия всяка седмица ,а прозорците веднъж на няколко месеца.

# 179
чистя банята всяка седмица, обикновено в неделя - отнема ми около 50-60мин, а прозорците ги мия ведньж месечно, за тях ми трябва повече време - може би 1час и 30мин

Общи условия

Активация на акаунт