Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 785
  • 662
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Почиствам банята (шкафове, параван, санитария, под) всяка седмица, 2 пъти в годината - стените.
Отваряемите прозорци забърсвам по време на ежеседмичното почистване (имам вълшебна кърпа), 2 пъти в година мъжът ми Rolling Eyes мие всички прозорци.

# 151
  • на последния етаж
Банята чистим на 2 седмици, прозорците - през 2-3 месеца, отнема ми около 2 часа.

# 152
  • София

Банята чистя 1 път седмично.
Прозорците 1 път на 5-6 месеца ги чисти мъжа ми Simple Smile

# 153
  • София
Почиствам банята средно по два пъти месечно и прозорците два пъти в годината, всичко ми отнема около 3 часа работа.

# 154
Чистя прозорците около 2 пъти годишно, това е най-досадната ми работа. Една такава Бети ми ми свършила чудесна работа:) Банята я мия всеки месец. Отнема ми много време, поне 2-3 часа

# 155
Банята се чисти всяка седмица основно. Прозорци - два пъти годишно. Напоследък от около година с робот. Simple Smile

# 156
Налага ми се да чистя банята веднъж на 1-2 седмици, а тъй като мразя да чистя прозорци това досадно занимание съм го свела до веднъж на няколко месеца.....ако имах роботизиран помощник със сигурност бих ги чистила по-често. Yum А за времето....отнема си дост - банята поне 1 час, а прозорците - 2-3 часа някъде.

# 157
Банята чистя всяка седмица, а прозорците 3-4 пъти в годината. 😊

# 158
  • София
Ужасно мразя да чистя бани и прозорци.
Все пак двете бани (тоалетните, плотовете около мивките и душ-кабините) ги мия всяка седмица. Ваната - когато ще се използва и който ще я пълни, си я мие. Сухите части на баните ги мия рядко.
Прозорци - ей това за мен е от заниманията, в които няма никакъв смисъл и като чета другите над мен колко често го правят - може да се каже, че моите не ги мия. Веднъж на 2 години ако им се върже - добре ще е. Отнема ми цял ден. Имам много прозорци, някои са трудни за достигане, имам и капандури, за които си трябват акробатични умения. Само витрините на дневната мия веднъж месечно, че са ми "гледката към света", особено сега, когато вечер е светло до късно. Спалните нямат този късмет Simple Smile

# 159
Основно чистя банята веднъж седмично, а след всяко къпане я забърсвам. Основното почистваме ми отнима доста време-пръскам с препарат, изчаквам и започва търкането Sad прозорците ги мия на около 3-4 месеца там ми отнема часове Sad

# 160
Банята чистя веднъж седмично основно. Отнема ми около 40 мин. Иначе  ежедневно почиствам мивката, докато си мия зъбите. А прозорците са ми болна тема, тъй като се почистват изключително трудно. До някои достъпа е почти невъзможен....ами 2 пъти в годината ги чистя и ми отнема няколко часа.

# 161
"Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"

Банята я почиствам след къпане задължително, а основно 1-2 пъти в месеца. Прозорците доста по-рядко, като забележа, че са мръсни Grinning

# 162
Банята чистя всяка седмица, отнема ми около час.
Прозорците.....срам ме е да кажа.....2-3 пъти в годината. Имам гръбначни проблеми и ужасно ме болят после ръцете и кръста. Това е причината да не ги чистя по-често и за мен и истински неприятно изживяване това занимание. Отнема ми.......половин ден.....

# 163
  • Велико Търново
Банята чистя веднъж месечно, отнема ми около час. Чистенето на прозорци ми е доста по- тегаво 🙄😁 Веднъж годишно се наканвам и ми отнема поне половин ден

# 164
 С две малки деца съм и съответно почиствам банята редовно - 2 пъти в седмица. Прозорците 2 пъти в сезона.
С удоволствие бих изпробвала Betty:)

Общи условия

Активация на акаунт