Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 787
  • 662
  •   1
Отговори
# 135
Чистя банята веднъж седмично, прозорците веднъж месечно, но те са ми най - неудобни ,особено на неотваряемите крила !

# 136
  • Пловдив
Миенето на прозорци ми е най-досадното от всички домакински работи. Случва ми се 2 пъти в годината, ако се наложи нещо козметично - например отпечатъчета от детски пръстчета - може всеки месец. Отнема ми половин ден.
Баня мия всяка седмица. Водата при нас е варовита и остава неприятни следи.

# 137
Прозорците ги мия няколко пъти годишно , обикновено на 2 - 3 месеца а банята веднъж на два месеца основно почистване.

# 138
Почиствам банята всяка седмица, прозорците - в началото на всеки сезон. Живея на висок етаж и се страхумам, кога се катеря по стълбата. Тези дейности ми отнемат доста време - 2 часа за банята и 4-5 часа за прозорците.

# 139
  • Елхово
Чистя банята веднъж седмично, а прозорците на два месеца приблизително!

# 140
Прозорците си ги мия приблизително всеки месец /дори и зимата при меко време/, но става въпрос за определени прозорци - там където слънцето като ги напече и се виждат петна. Грозно ми е и ги мия. И тъй като говорим за единични прозорци, измиването им не отнема много време. Иначе стъклата на терасата ми е най-уморителното нещо, а е и трудоемко. Определено един такъв уред би бил голяма помощ при измиването на прозорците от вън, където трудно стигам /да не кажа хич/.
Банята ми е болна тема - мия я, не е да не я мия, но ми тежи. Общо взето я мия на части - там където забележа нещо. Иначе в малкото случаи,  в които я измивам цялата ми отнема няколко часа време, тъй като първо изнасям всичко от нея, после я обливам, изтърквам, пак обливам, подсушавам основното, изчаквам напълно да изсъхне и докато нанеса обратно всичко.... то минали няколко часа.

# 141
Веднъж седмично почиствам бянята,а прозорците през 2-3месеца(напоследък с тези дъждове,май по-често ще се налага това занимание).

# 142
Чистя банята всяка седмица, а прозорците мия веднъж в месеца. Те отнемат повече време и са неудобни, тъй като някои от тях не се отварят.

# 143
Прозорците почиствам на 3 месеца 1 път, а банята 1 път в седмицата.

# 144
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 1 път на 2 месеца.

# 145
  • Бургас
С малко бебе ми е все по трудно да поддържам предишния си ритъм. Чистех банята 2 пъти в седмицата и прозорците всяка седмица, че гледат към главна улица и прахоляци бол. Сега успявам 1 път седмично баня да мия, а прозорците 1 път в месеца.

# 146
банята я чистя всеки ден, за да ми отнема по малко време. Прозорците през два, три месеца, защото ми отнема цял ден тази досадна работа.

# 147
  • Пловдив
Банята, веднъж в месеца.Прозорци-два пъти в годината, пролет и есен.

# 148
Банята я чистя редовно и не ми отнема много време, но миенето на прозорци ми е доста омразно и го правя доста рядко.

# 149
Прозорци мия веднъж годишно, ужасно трудоемко и времеемко е. Банята мия веднъж седмично, пак е ужасно досадно и трудно, но поне е много малка като площ.

Общи условия

Активация на акаунт