Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 589
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
Чистя баните веднъж в седмицата и основно веднъж в месеца, имаме две бани и мокро помещение и отнемат доста време. Прозорците доста рядко, имаме френски и изискват поне половин ден.

# 121
Банята веднъж седмично, отнема ми около час. Прозорците пролет и есен, отнема ми два-три дни, така си ги разпределям, че са много и обемни.

# 122
  • Враца
Прозорците два пъти годишно, отнема ми по цял ден или два.
Банята веднъж месечно основно, за около час.
През останалото време с парочистачката и силни препарати.

# 123
Чистя банята веднъж на две седмици по-обстойно, отнема ми поне два часа. Прозорците чистя всеки сезон (напоследък с тези дъждове е крайно недостатъчно), отнема ми поне четири часа, трудно успявам да почистя всички наведнъж.

# 124
Прозорците около три-четири пъти в годината. Банята - всяка седмица.

# 125
  • София
Чистя банята всяка седмица. Прозорците мия веднъж месечно.

# 126
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 2 - 3 пъти в годината.

# 127
Чистя банята веднъж в седмицата, а прозорците по-рядко. Доста време ми отнема да ги почистя добре.

# 128
Чистя банята всяка седмица за около час . А прозорците на няколко месеца , дори си ги разделям в дните защото не ми е приятно да отделям цял ден за тях.

# 129
Банята чистя веднъж в седмицата- не е толкова много , ако бебчето не стоеше пред вратата и се опитва да влезе. Прозорците различно- зависи дали са мръсни.

# 130
банята мия веднъж на 2 седмици, прозорците 2-3 пъти годишно

# 131
Мия прозорците преди зимата ноември, после март или по рано ако позволява времето.През по топлите месеци по често зависи от замърсяването.Банята за съжаление се налага да се почиства по често, но основно миене няколко пъти в годината .Абе не е много приятно.

# 132
Банята чистя един път сидмично. Прозорците чистя като видя, че вече е неотложно (горе долу на 3 месеца) Simple Smile. На висок етаж сме, не стигам до края на външната страна, а много ме е страх от височини, така че както казах : когато е неотложно.

# 133
Банята чистя веднъж седмично, а прозорците през месец. Отнема ми 1 час за банята и около 3 за прозорците.
Имам малко бебе и роботът е идеален за мен! Hug

# 134
Банята почиствам всяка седмица, отнема ми около 30 минути, а прозорците 4 пъти годишно за около 4 часa.

Общи условия

Активация на акаунт