Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 559
  • 662
  •   1
Отговори
# 105
[video][/video]
Банята мия 1 път седмично, като ми отнема около час и половина. Прозорците 2 или 3 пъти в годината. Много е трудоемко, отнема ми цял ден.

# 106
Банята мия веднъж в седмицата,а през останалите дни използвам парочистачка.Прозорците веднъж на 2-3 месеца

# 107
Банята чистя всяка седмица, отнема ми около час и половина. Прозорци чистя всяка седмица по две стаи, така става всеки прозорец през седмица. За около час почиствам на две стаи прозорците.

# 108
Банята почиствам веднъж седмично като ми отнема до час. А прозорците при смяна на сезонона като ми отнема половин ден.

# 109
  • София
Недостатъчно често.

# 110
  • Ruse, Bulgaria
Прозорци мия два пъти годишно. Отнема доста дълго време, почти цял ден.
Банята се старая да мия основно на две седмици за около 2 часа.

# 111
Банята почиствам ежеседмично за около час, а прозорците-през месец, но при зачестилите напоследък дъждове се налага и по-често.Никога не почиствам прозорците наведнъж-по стая на ден, така ми е най-ползотворно и не много досадно-за два часа се справям.

# 112
  • София
Първият ни въпрос към вас е: Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема? - Банята я чистя веднъж месечно, отнема ми около половин час. Обичам фугите на плочките да бъдат бели и затова влагам доста старание и добри препарати. Прозорците веднъж на 3 месеца. Да си призная честно, ние сме на първия етаж и те стават ужас много по-бързо от това, но нямам нужното свободно време, което заслужават да им отделя, понякога дори и настройката... и затова веднъж на 3, дори понякога 4-тири месеца им отделям по един час, час и малко.

# 113
Ето това нещо го искам! Най вече заради прозорците.Прозорци мия рядко, ненавиждам тази дейност. С банята обаче се налага да се спогаждаме по-често. Неясно за мен, но в банята се събира адски много прах, сякаш повече от всякъде другаде. За плесен и други отлагания няма да споменавам.

# 114
  • Пазарджик
Банята почиствам основно един път в седмицата за около час.Прозорците почиствам доста често,понякога ежедневно,защото напоследък доста вали и бързо се цапат или пък детето си остави отпечатък с ръцете омазани с какво ли не

# 115
Чистя банята веднъж седмично, отнема ми около половин час. Прозорците - веднъж месечно, за около час.

# 116
Чистя банята веднъж седмично. Прозорците мия веднъж на два месеца. Сложно е и трудно от шестия етаж - мисията невъзможна.

# 117
Изплаквам си банята след всяко къпане, а всяка събота почиствам основно.  Прозорците ги мия всеки месец, понякога и на два месеца. Използвам професионални препарати и стъклочистачка, което ми отнема около 40 минути.

# 118
Банята почиствам всяка седмица за около час. Прозорците - един/два пъти годишно за 1,5-2 часа.

# 119
Чистя банята всяка седмица, като основно веднъж в месеца. Основното почистване ми отнема около час и половина. Прозорците ги мия според необходимостта от миене. Тяхното почистване ми отнема около 3 часа ш половина.

Общи условия

Активация на акаунт