Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 551
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Баните в къщи мия 1 един път в седмицата и ми отнема между 2-3 часа. Прозорци мия 2 пъти в годината- пролет и есен. Отнема ми около 7-8 часа.

# 91
Банята чистя като е мръсна, нямам график за почистването Simple Smile

С прозорците същата работа - като имам време и желание, най-много 2-3 пъти годишно.

Не мога да кажа колко време ми отнема, защото примерно прозорците не ги чистя наведнъж, освен това мъжъм ми ми помага, така че си делим работата.

# 92
Чистя банята всяка седмица,а прозорците мия вски месец.Отнема ми по 5-6 часа/

# 93
  • in Wonderland
Прозорците на около 3 месеца веднъж, като това.ми е най, най- омразното домакинско задължение и от доста време си търся алтернатова за облекчаване наа дейността 😀
Банята се старая да е поне веднъж на 10 дни основно и през няколко дни дезимфекция на тоалетната чиния.

# 94
Банята чистя всяка седмица, прозорците в къщата, която жевеем постоянно на 3 месеца веднъж (ужасно много са). Банята ми отнема час, а прозорците половин ден.
В лятната къща банята чистя след всяко ходене, а прозорците два пъти в годината и там са много.

# 95
  • Пловдив
Банята чистя основно веднъж седмично за около час. Прозорците - също основно, почиствам два пъти годишно и ми отнема почти един ден (заедно с щорите, комарниците и дограмата). Имам доста уреди вече, които да ми помагат в домакинството, но за банята и прозорците - нямам. С голямо желание бих го пробвала.

# 96
Банята чистя веднъж седмично за около 30мин., а прозорците 2-3 пъти в годината, което ми отнема почти целия ден. В последните години едно от почистванията си го спестявам като викам фирма за почистване за прозорците и банята, която за няколко часа ги почиства перфектно.
Този уред е безценен и ще е много полезен на всяка една жена в отменянето й в това толкова досадно и изморително занимание Simple Smile

# 97
  • Варна
Това са двете най-омразни неща за почистване за мен.
Банята я чистя веднъж на 2 седмици(отнема ми половин час),прозорците - веднъж годишно(около 3-4 часа)

# 98
Банята веднъж седмично прозорците на2-3 месеца - като се налага и по-често

# 99
Чистя банята на 2 седмици, а прозорците 3 пъти годишно. Много е трудоемко.

# 100
Банята - веднъж седмично. Отнема ми около час. Прозорците - колкото се може по-рядко, отнема ми много време и мразя да го правя.

# 101
Банята чистя всеки уикенд, прозорците гледам поне 3-4 пъти годишно.

# 102
Прозорци мия при необходимост - сега вали, значи дъждовната вода ги мие Grinning Всички прозорци успяват да заблестят за около 5 часа.
Банята измивам всяка седмица от тавана до пода за около 3 часа.
PS: Бети остана без работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
  • Пловдив
От съвсем скоро сме с бебе и нямам възможност да отделям нужното време за почистване на баня и прозорци.В момента банята я почиствам всяка седмица,а прозорците на два месеца веднъж.Преди банята я почиствах в седмицата два пъти,а прозорци на две седмици (живеем на доста оживено място и бързо прахолясват).

# 104
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Ах, какъв прекрасен уред, би било прекрасно да го имам, ще ми бъде добър помощник.
Прозорците вкъщи мия 2-3 пъти в годината, трудоемко е и изисква много време. Банята всяка седмица, но там си ми е приятно, защото много си я харесвам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт