Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 550
  • 662
  •   1
Отговори
# 75
Банята почиствам веднъж седмично ,прозорците на 3 месеца ,отнема ми около час.

# 76
Банята почиствам веднъж седмично, отнема ми от 30 минути до час, в зависимост от замърсяванията. Тя е комбинирана с тоалетната.
Прозорците почиствам на няколко месеца (3-4), но понякога е възможно и по-често, например ако е валял дъжд с вятър. Иначе не живея в голям град и нямам чак такъв проблем с праха и мръсотията. За целия етаж ми отнема около 2-3 часа, отново зависи от замърсяванията.
И двете занимания са ми едни от най-неприятните, но няма как!

# 77
Имам 3 бани и 4 тоалетни, чистят се по приоритет т. е. най-използваните - всяка седмица, другите... когато им дойде реда.
Прозорците чистя през топлите месеци - 1-2 пъти в месеца,  през другото време - ги пренебрегвам. Innocent

# 78
Банята я чистя един път седмично ,а прозорците еди път в месеца основно,а 1-2 профилактично набързо забърсвам където видя изцапано

# 79
Банята и тоалетната  чистя всяка седмица основно,отнема ми около половин час.Отделни помещения са,малки и сравнително лесни за подръжка. Прозорците и дограмата веднъж месечно,около час ми е нужен за тях,най-времеемко ми е почистването на комарниците и гумените уплътнения на дограмата.

# 80
Банята в седмицата 1-2пъти,а прозорците в най-добрия случай 1 път месечно,след последната дъждовно/кална седмица почти през ден(то беше ужас).Остъклените тераси са ми голяма мъка,там се престаравам 2 пъти годишно по-основно.

# 81
Банята чистя всяка седмица, защото от варовика във водата изглеждат потресаващо,ако пропусна.Прозорците са ми болна тема.Трудно се чистят, защото сме на висок етаж и всеки път си е голямо приключение.Не мога да ги гледам мръсни и ги чистя 3-4 пъти годишно.С удоволствие бих се лишила от тези ангажименти .За банята отделям час някъде,а за прозорците повече, заради големината им и сложното миене на външната им част.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 21:29 от Vesi2015

# 82
Банята мия всяка седмица ,а прозорците веднъж месечно.И за двете отиват по около два часа,който бих могла да си прекарам доста по-приятно!

# 83
Почиствам почти след всяко къпане банята.Прозорците мия също често

# 84
Банята чистя два пъти месечно.Отнема ми по около час.Най-неприятната част от домакинската работа ми е това.
Прозорци веднъж в месеца.Най-често е задължение на мъжа ми.Като време по 10-15 минути на прозорец.

# 85
  • Перник
Този уред наистина изглежда впечатляващо, не го бях срещала досега.
На въпроса: банята я чистя основно веднъж седмично. Тоалетната минимум два пъти седмично с препарат. Прозореца го бърша веднъж в месеца защото ми е на високо и ми е доста неудобен за почистване.

# 86
Скоро разбрах, че има подобни роботи и ми се стори доста интересно, защото прозорците вкъщи ги мием 2-3 пъти годишно. Ако има как да стане по-бързо и лесно, сигурно по-често ще се им обръщаме внимание.

# 87
"Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"

Банята чистим всеки ден, след като се изкъпем, а веднъж на две седмици основно. Колкото до прозорците пролет и есен, това ми отнема почти цял ден, защото имаме много.

# 88
Почиствам банята всяка седмица , отнема ми близо два часа.Съпругът ми също ми помага.Прозорците чистя 3  - 4 пъти годишно.Може би това е едно от най-досадните домакински задължения за мен.

# 89
Определено чистя банята и прозорците по-рядко от нужното. Страдам от липса на време и изобилие на прозорци. Трите ми тераси също са остъклени и макар на среден етаж изпитвам страх при почистването им.
Достигнах възраст, при която имам нужда от помощници и съм се насочила към такъв артикул...

Общи условия

Активация на акаунт