Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 555
  • 662
  •   1
Отговори
# 315
Прозорците - един или два пъти в годината, а банята веднъж в седмицата.

# 316
Банята почиствам всяка седмица, там ми е по-лесно с почистването. За прозорците си е друга работа, старая се да ги чистя веднъж месечно, но понякога ми се случва да прилагам с по една седмица, защото са толкова много, че не ми се започва.....

# 317
Банята чистя веднъж седмично, отнема ми около 20-30 минути, като сложа и тоалетната с мокрото помещение, които са отделно - още толкова време. До месец-два трябва да е завършена и втората баня, което значи, че времето за почистване ще се увеличи. Прозорци чистя два пъти годишно, не мога по-често, защото живея в голяма къща на два етажа с много прозорци и ми отнема поне три часа да ги измия. Къде ще се продава Бети?

# 318
Почиствам банята поне веднъж седмично, отнема ми 20 минути. Прозорци - когато са мръсни. Имаме доста стъкла, понякога ми отнема цял ден, с почивка, понякога ги разделям за два дни. От къде мога да закупя роботът?

# 319
Банята на две, три седмици, зависи в какво състояние е, отнема около час. Прозорците на два, три месеца- пак за около час.

# 320
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 1 път на 3 месеца.

# 321
  • у нас
Прозорците ги чистя няколко пъти в годината. И понеже са доста понякога го правя два дни.
Банята - задължително всяка седмица. Отнема ми повечко време, около час, защото е голяма.

# 322
Банята чистя един път седмично, а прозорците един път на 2-3 месеца.

# 323
  • Sofia
Прозорците мия 1 път на 2-3 месец, че са доста и големи Simple Smile
Банята 1 път в седмицата + че и там имам стъкло за търкане Sad

# 324
  • София
Прозорци чистя 1 път месечно, а банята седмично веднъж, максимум 2.

# 325
48пъти годишно баня,а прозорците-24 пъти

# 326
  • София
 "Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"
Доста често! Банята я чистя почти всяка седмица и ми отнема може би около 30 минути до час. Прозорците ги мия сравнително рядко, защото ми е една от омразните дейности. Отнема ми повече време от банята.

# 327
Чистя банята всяка седмица -  отнема ми около час. Прозорците през около 3 месеца. Отнема ми около 2 часа.

# 328
Банята чистя веднъж на седмица или 10 дни, а прозорците са ми много неприятна и досадна работа. Чистим ги 2-3 пъти в годината, но винаги го чувствам като загуба на време и ми се иска някой да го прави вместо мен.

# 329
Търся си заместник за чистенето- да гоня прохождащо с мопа много не ми се отдава!!!

Общи условия

Активация на акаунт