Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 560
  • 662
  •   1
Отговори
# 300

Чистя банята всяка седмица,а прозорците мия веднъж в месеца. Те отнемат безкрайно много време и са доста неудобни.

# 301
Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?

Имаме две бани чистя ги веднъж седмично.  Отнема около час.
Прозорците на месец два веднъж. Тр отнемат повечко време, може би час и половина. Доста са и са големички та затова !

# 302
  • Across the Multiverse
Банята чистя през няколко дни, не засичам колко точно, като това НЕ включва търкане на плочките от пода до тавана, а всичко останало Simple Smile Не ми отнема много време, защото е малка. Но ако чистя основно всичко от-до отиват часове.
Прозорците не помня от кога не съм ги мила, но обикновено е 2 пъти в годината, максимум 3. Имам и такива, до които нямам достъп отвън и ми е крайно неудовлетворяващо да ги търкам отвътре, а те пак да не изглеждат чисти Grin Отнема ми поне 2 часа, ако съм сама, а после съм труп Dizzy Face

# 303
Срам, не срам, да си призная, че мия баня и прозорци, когато има какво да се мие. Blush Нямам график или определени дни от месеца, седмицата.... Видя ли нещо, което ме издразни, хващам препарата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Макар че напоследък все по-малко време ми остава за чистене.
Банята ми отнема около 30 минути, а всички прозорци около час и половина.
Ако имах възможност, бих си спестила досадното търкане и времето с една такава помощница като Бети Heart Eyes.
Сигурна съм, че е много добра, като Мая. Hug

# 304
Веднъж седмично основно чистене на баня и тоалетна. Не знам колко време ми отнема, но е изключително досадно. Но няма как.
Прозорци всеки месец. Отвън обаче не успявам да почистя. Понакога опитвам с гъба закрепена на пръчка и последствията са надраскани стъкла.

# 305
  • Рая на земята
Периодично чистене, включително на баните (две) - всяка седмица за 2 часа, основно чистене на къщата с всички прозорци - пролет и есен за 4-5 часа. Никак не ми е приятно това чистене, но пък много обичам да ми е чисто.

# 306
Чистя банята и прозорците веднъж седмично. Отнема ми половин ден..

# 307
  • русе
С две бани сме, едната е доста голяма - мия ги на 1-2 седмици /основно/, отнема ми доста време голямо търкане пада, може би около 2-3 часа. Прозорците за съжаление 1-2 в годината, преди го правех по често, но и те са трудоемки - всички са големи тип "витрини" тройни, когато започна ми отнема цял ден. Тези процедури са ми доста досадни още повече че имам напоследък проблем с рамото и китката и ми е доста трудно и болезнено след почистването. Би било чудесно да имам една такава джаджа да почиства вместо мен.

# 308
Банята чистя веднъж седмично без плочките, които минавам с препарат веднъж в месеца, тъй като ми е трудоемко и отнема няколко часа.

Прозорци ако можех бих чистила всяка седмица, понеже живея до централен булевард.Simple Smile Но се ограничавам до един път на сезон, когато им отделям половин ден.

# 309
Банята чист веднъж седмично, но прозорците са ми голям проблем и ги мия 3 пъи годишно.

# 310
Банята почиствам веднъж в седмицата ,а прозорците на два-три месеца веднъж но обстойно.

# 311
  • София
Чистя банята сравнително рядко поради липса на време и мотивация - веднъж в месеца най-много, а прозорците още по-рядко, веднъж на 5-6 месеца...честна съм поне Wink
Участвам и в играта ви във фейсбук.

# 312
С две малки деца чистенето е трудна работа,затова ще си призная  прозорците чистя два пъти в годината,а банята един път седмично ако децата стоят мирно.

# 313
Банята - всяка седмица, а прозорците - всеки месец. Справям се средно за около 3 часа.

# 314
Банята я чистя всяка седмица като ми отнема около 40 минути, а прозорците веднъж на месец и ми отнема ококо час и 30 минути 😊

Общи условия

Активация на акаунт