Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 563
  • 662
  •   1
Отговори
# 285
Чистя банята всяка седмица с гъба,страшно много препарати и четка,отнема ми много време и става доста трудоечко.Прозорците мия веднъж в месеца а сме на 4 етаж и е много трудно да се забършат хубаво.Участвам с голямо удоволствие.

# 286
Чистя банята веднъж седмично,но прозорците много рядко-2 пъти годишно поради недостъпност и безопастност.

# 287
Чистя банята с гъба , вредни препарати, което ми отнема много време.Мия прозорци веднъж на три месеца, много ми е трудно, внимавам да не падна отнема ми около пет часа.

# 288
Чистя банята веднъж седмично, а прозорците веднъж месечно, отнема ми няколко часа, особено за прозорците навсякъде.

# 289

Банята я чистя всяка седмица. Прозорците - три пъти в годината.

# 290
Банята почиствам всяка седмица или на две седмици. Прозорци мия цялостно около три пъти годишно.

# 291

Чистя банята всяка неделя, а прозорците веднъж месечно. Отнема ми 2-3 часа!

# 292
  • София
Банята веднъж седмично, основно с препарат почиствам, а прозорците два три пъти годишно. Про ми е трудно миенето на прозорци.....

# 293
  • София
За съжаление здравословни проблеми не ми позволяват толкова редовно почистване, каквото споделят другите момичета. Веднъж годишно прозорци и то по един на ден. Банята и тя на части, като мивка и тоалетна  чистя всеки ден. Другото когато мога. Този уред ще ми е от голяма полза, ако мога да си го позволя.

# 294
Чистя банята 1 в седмицат:blush:тоест вяка неделя Blush. А а прозорците на 2-3 седмици,понеже като вали и на дрегия ден е нещо страшно все едно не са пичествани с месеци Blush .Отнемами около половин ден за прозорцете понеже са доста и големи  ,а за банята 1час.

# 295
Чистя банята на 2седмици, прозорците на всеки 3-4 месеца отнема ми минимум 2часа

# 296
Банята - 2 пъти месечно, а прозорци - 2 пъти годишно.

# 297
Прозорците - когато преценя, чеса замърсени. Банята - всяка седмица.

# 298
  • Бургас
Всяка седмица 🙄 Винаги има някой прозорец или стъкла на душ- кабината.
И как не я обичам тази дейност 🤯

# 299
Чистя банята 2-3 пъти седмично а прозорците веднъж на 3 седмици. Отнема ми досъа време.

Общи условия

Активация на акаунт