Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 586
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
Банята я чистя веднъж седмично, а прозорците винаги, когато се подразня колко са мръсни. Банята ми е малка, не отнема много време, прозорците са повече, но за около 2 часа и с тях се справям.

# 271
Банята чистя също поне веднъж седмично
Прозорците мия всеки месец, с изключение на един, който се почиства трудно, тъй като достъпа е труден
Понеже сме на 11 етаж, искам да попитам доколко е безопасно да ползвам Бети от външната страна на прозореца. Етажа е много висок, а отдолу  е оживена улица. Не ме притеснява, че робота ще падне и ще се счупи, а че би могъл да нарани сериозно някого.

# 272
Банята почиствам основно веднъж седмично.
Това за мен е досадно задължение,отнема ми около два часа Blush
Обичам прозорците ми да са чисти,
затова  основно/с дограмата/ ги почиствам веднъж месечно, но иначе в
седмицата по два пъти ги минавам със специална кърпа за прозорци.

# 273
Чистя банята веднъж всяка седмица,а прозорците мия веднъж в месеца. Те отнемат безкрайно много време и ми е най-омразната домакинска работа.

# 274
  • София
Банята се чисти поне веднъж седмично. Прозорци не обичам и не чистя. Оставила съм това задължение на свекито - да ми е жива и здрава Simple Smile

# 275
  • Варна
Банята един път седмично, прозорците веднъж на два -три месеца /много са и с труден достъп/. Няколко часа са ми необходимо за всичко.

# 276
  • софия
Банята е почиствам по два пъти в месеца. Прозорците ги почиствам два пъти в годината.

# 277
Баня - всяка седмица, прозорци -  на1 месец. По 1 час.

# 278
  • София
Чистя банята 1-2 пъти седмично, а прозорците веднъж на 2-3 месеца, в зависимост от това какво е времето навън. Банята я чистя за не повече от час, прозорците - много по-дълго, но това са ми най-омразните дейности по поддръжката на дома.

# 279
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 1 път на 3-4 месеца,ако вали "Сахарски" дъжд по-често Simple Smile .
Банята отнема час, но прозорците 4-5часа.

# 280
Баня - вторничните дни, но прозорци .. веднъж годишно сигурно. Отнема ми ок.30 мин., за прозорците - ок.40.

# 281
  • Стара Загора
Банята -1 път седмично за 30 мин, прозорците -когато ми дразнят окото ,почиствам  за 30 мин.

# 282
  • Варна
Баня веднъж седмично или на две седмици, а прозорци доста рядко, нямам подходящ уред и все се ослушвам...

# 283
  • София
"Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"
Банята се старая да мия редовно, но за съжаление за прозорците не ми остава много свободно време и гледам да ги мия поне от вътре, но и това се случва 2 пъти годишно, от който единият път и отвън

# 284
Банята почиствам веднъж седмично.
Прозорците 2-3пъти в годината.

Общи условия

Активация на акаунт