Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

• 26 593
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
Банята по веднъж в месеца, а прозорците по два или три пъти в годината. Изглежда супер уреда, бих го пробвала с удоволствие!

# 256
Банята я мия на 2 седмици веднъж, ако се налага и по-често, а прозорците през 2-3 месеца, защото сме с малко бебе и всичко това се случва все по трудно

# 257
Почиствам банята почти всяка седмица през лятото и всеки месец през зимата.Прозорците ги мия 3-4пъти в годината.

# 258
  • ...живея на последния етаж...
Мия банята всяка седмица. Обаче прозорците повече от два пъти в годината никога не съм ги мила. Но живея почти в гора и няма никакъв прах наоколо.

# 259
Ще се радвам да тествам Бети. Банята я чистя различно, според това колко е замърсена. Може би 2-3 пъти в месеца. Прозорците и тях така. Зависи колко са мръсни и дали имам време "да си играя" с тях.
Наистина е досадно чистенето и на двете и ще се радвам Бети да го прави вместо мен. Joy

# 260
банята - всяка седмица
прозорците на няколко месеца веднъж

# 261
  • Бургас
Банята мием всяка седмица,трудоемко си е,аз съм алергична към много препарати и затова използвам концентрат с абразивни частички за миене на съдове.Получава се,но си иска хубаво търкане с четката и отнема поне два часа(оставям препарата малко да постои,после пак търкам...)
А прозорците мием най-много три пъти годишно.За всички прозорци отиват поне 4-5 часа.Най-трудно измивам прозорците на терасата от външната страна,голяма мъка е.
Вашият уред изглежда прекрасно,много бих му се радвала Simple Smile

# 262
Не ги броя.Различно според/зависи.Специално прозорците ако са зле заради чести валежи,често ги мия.Не,защото съм първа чистница,а защото ме дразнят.

# 263
  • Вестерос
Прозорците зависи зима или лете, но 1 път в месеца, банята всяка седмица, отнема час, два

# 264
Банята по веднъж в месеца, а прозорците по два  пъти в годината.

# 265
Банята и прозорците ги почиствам веднъж седмично.Къщата ми е ва два етажа и в събота чиста горния за 3-4 часа,а в неделя-долния+банята,пак за толкова

# 266
Време за миене на прозорци отделяме изключително рядко- 3-4 пъти годишно е максимумът.
Банята вкъщи мия само аз-веднъж седмично, а когато се налага и по-често.
Наличието на такъв уред би улеснило значително тези две действия.

# 267
Такова роботче ми е мечта! 💜 Чистя всяка седмица, отнема ми половин ден и няколко дни болки в ръцете. ☹

# 268
Банята почиства всяка седмица за около 30 мин, а прозорците основно 2-3 пъти годишно, а само от вътрешната страна всеки месец за около 2 часа.

# 269
Прозорци почувствам веднъж на месец - два, а банята, всяка седмица! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт