Отговори
# 105
Цитат
Tali Dan, вярно е че  поняко със собствените си решения форсираме хората около нас да правят или да не правят дадени неща... но все пак това си е нашаия живот и ние трябва да си го живеем...и не винаги най- доброто за хората около нас е най - доброто за нас самите... трудно е всички да бъде щастливи, дори невъзможно...и всяко щастие си има цена...
сташно си права и аз си го повтарям непрестанно не може и вълка сит и агнето цяло, ох Звезди мерси страшно ми олекна!!!  bouquet
Снимчица от РД на Вик:

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 23:41 от Tali Dan

# 106
Лелеее...ТАли, ако знаеш как ти завидях на килограмите Crossing Arms
И аз съм Мини, ДжоБно, сЛадКо ГаджЕ - 1.60, но сега с тия килца, спадам към графата на джудоБорките Mr. Green

...защо казваш без грим...недей се гримира, че съвсем ще ти завидя Tired

bouquet

# 107
... ДиДке Сладка Бандитке

Дидонуш мерси за комплиментите, то в тази темичка всички сме си мацки  smile3521 Радвам се, че Викче е понесъл горе -долу добре денят в новата ясла, а как ти е зъбчето, искам нови снимки на Микито, то сигурно сега расте с часове как са коликите, нещо помага ли ви?

О...сладка съм била  bouquet...то за това сигурно не мога без сладичко и дупето ми пък ще е още пооо....гОлемичКо  ooooh!
От всичко друго май мога да се откажа - но от шоколади и сладки, тестени неща  Naughty
То и за това дълго време ще съм еДрогаБаритНа - Тали, ти как отслабна - я издай рецептата, а Нана също може да ми подшушне как е изваяла тялото си така newsm78

....ама да знаете, че съм спорт не мога

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 108
  • MERIGNAC, FRANCE
Дидка, не се притеснявай, има време, ще отслабнеш  Hug А и кърменето спомага за отслабването.
Тали Дан, много вкусна изглежда шоколадовата торта на малкия палавник  Party

# 109
Дидка, не се притеснявай, има време, ще отслабнеш  Hug А и кърменето спомага за отслабването.

При мен обаче няма резултат кърменето - стоя си на едно място ooooh!
Сложила си нова снимчица на ТиниТо Hug ....сладък зъбчо - да го нацелуваш от мен Heart Eyes

...а тортичката на ТАли - ще я сънувам тази нощ...само торти ми са в главата  - сега даже викам на МирОто да ходим да купим една - че вчера изядох предната - шоколадова и днес няма ooooh!

Направо съм за  #2gunfire

# 110
...Много си грижовна...
Звездичка, не съм грижовна а просто споделям опита си. А мама и тя ли е вегетарианка като Теб, защото 1/2-та ти очевидно не е? newsm78

Карилиус, направо си невероятна. Най- редовна си от мамите които си стигнаха в БГ. Приятно изкарване при баба и дядо желая и като имаш възможност ще те чакаме да се включиш! Успех с листовките! Hug

ТалиДан, честит Ти Рожден Ден! Бъди много щастлива и всички лоши моменти да са зад гърба Ти! А снимката от РД на Викито е страхотна. Да са ти живи и здрави малките съкровища! Heart Eyes

Зайченце, стискам ви палци да изкарате супер почивка на БГ морето и Вие с татито да поработите за девойче на БГ почва. Hug

Дидката, отслабва се от кърмене както Ти е казала Мама Щтрумпф, но си дай време и ще стане. Как беше Викито днес в градинката, спинка ли повече от вчера? Hug

# 111
 Добра нощ, или ден или каквата и част на деня да е сега при вас!  Hug

Аз съм много превъзбудена и да ви кажа защо. Както си се мотам из форума и получавам ЛС от непознат ник. Първата ми мисъл беше: "Кой знае какво пак съм сгафила. newsm78" Нали така ми е тръгнало. Но, не би. Пише ми приятелка с която като ученички дълги години бяхме неразделни. Деляли сме хляба от устата си. После тя се премести във Варна да живее при родителите си и аз отидох след школото. Живях там няколко месеца и после трябваше да се прибера в Павликени. От там ме грабна живота и изминаха вече 9 години, а аз за последно проведох с нея тел.разговор преди повече от 6.  ooooh!
 Преди няколко дена се сетих пак за нея и си помислих, че може би никога повече няма да я чуя или видя. Отдавна съм загубила телефони и адреси, и нямам представа къде и как да я търся.
 А тя потоянно си мислела за мен и обикаляла интернет пространството с надеждата да ме намери. Днес ми каза, че вече почти е била стигнала до отчаяние и е мислела да пише на предаването "Имаш поща" с молба да ме издирят.  Heart Eyes
 Не знам какво да кажа. Цяла вечер подскачам около компа. Писахме си по кюто, докато не се сетих, че може и да си говорим. И като му започнахме един разговор така сякаш вчера сме се разделили за последно. Направо невероятно.
 И нейният живот, както и моя, и е поднесъл доста неприятни събития, но най-важното е, че сега си има приятел и чакат бебче.
 Пак ми отесня света. Просто не е истина колко малък се оказва, а за интернет пространството е направо нищо. Нямам търпение да става утре за да се чуем пак. Толкова има да си разказваме и да наваксваме. Иска ми се да завърша този пост с някакъв емотикон, но не се сещам за подходящ на настроението ми, за това ще пусна само една огромна  Hug

# 112

Дидката, отслабва се от кърмене както Ти е казала Мама Щтрумпф, но си дай време и ще стане. Как беше Викито днес в градинката, спинка ли повече от вчера? Hug

Ами дано сега е така  Peace понеже с ВикО нямаше резултат от кърменето Sad

ДНес Викче като го оставях и запона на плаче, но възпитателката каза чао и затвори вратата, преди да съм го целунала....постоях малко на вратата и след малко вече нищо не се чуваше, което ме успокои Wink За спането нищо не знам, защото Миро го взе, но пък ми донесе едно колажче с корабче Hug и аз съм много щастлива Heart Eyes..

Колко малко му е нужно на човек - да е здрав и да го радват дечицата с усмивка и добро настроение  bouquet
Как е ДАничката днес, а зъбчето....аз се чудя колко зъба трябва да имат децата преди да ги сменят...ВикториО за сега има 16 newsm78

...хе хе..кой не спи Wink
Отивай да гушкаШ Вальо - не стой при нас Wink

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 04:02 от ДидКа баНДитКа

# 113
НаталинкА - ХубавинКа , хубаво е когато човек срещне стар и добър приятел Hug
И мен тук са ми са обаждали приятели и познати от детството, но чак такъв приятел не съм срещала...пожелавам го на себе си и на всеки един от нас Wink

Хайде лека вечер мила  Heart Eyes  bouquet

# 114
 Ех, Дидка, как ме дебнеш.  Whistling връщам се да пиша за отслабването. При мен няма тайна, просто ген. И аз като Тали, съм 162см на 47 кг, но се чувствам кльощава. Аз и цяла бременност нищо не качих, до последно си носех старите дънки, а като ни изписваха сестрата ми каза, че е незаконно да излизам така сякаш никога не съм раждала, още по-малкок преди 3 дни. Майка ми е била така с двете първи бременностти, а с брат ми вече се е позакръглила и до сега не може да си ги свали.

Мисля си, мисля си и се сещам за Ели, която ми каза, че "Живота ми е приказка без край." днешната случка го потвърждава напълно.

С Валето сме добре. Днес се прибра щастлив от работа, после хапнахме, поприказвахме и така всичко по старому. Любов ли бе да я опишеш.  Heart Eyes

# 115
Много се радвам за вас Hug

.... Любов ли бе да я опишеш.  Heart Eyes

...ама ЛюбоФ ли правихте или само си говорихте newsm78

# 116
 Ех, ама си беличка... Whistling няма да кажа.  Crossing Arms

# 117
Ех, ама си беличка... Whistling няма да кажа.  Crossing Arms

Ама аз знам....понеже ние като бяхме по-младички, така се сдобрявахме Mr. Green

# 118
 Гледам едно клипче тук... newsm78 Викича ракийка ли облиза от пъста? Голям, малък сладуран. А ти защо си се отказала от русото? Много ти прилича да знаеш.  Whistling

# 119
Гледам едно клипче тук... newsm78 Викича ракийка ли облиза от пъста? Голям, малък сладуран. А ти защо си се отказала от русото? Много ти прилича да знаеш.  Whistling

Къде го видя клипчето newsm78
....май се сетих...ех, ама си като Инч ХАи Hug

Отказах се, малко уж да ми почине косата, но се чудя кога ли ще ми избият балансите и ще се изруся отново Wink
И аз се харесвам най-много с руса главица Party

Общи условия

Активация на акаунт