До Седемте рилски езера с джип

• 2 823
  • 20
  •   1
Отговори
  • Burgas
Здравейте,
Някой скро ходил ли е до Седемте рилски езера с джип вместо лифт? Има ли джипове все още, които извозват до хижата?

# 1
  • Terra incognita
Има, да. За мен беше доста екстремно преживяване.

# 2
  • Burgas
Обмислям го като вариант, защото ще сме с дете на 5 години и мисля, че ще по-добре с джип вместо с лифт.

# 3
Наблъскани и без колан??? Лифта ми се вижда по удобен и безопасен, че и интересен

# 4
  • Terra incognita
О, не. С малко дете не ви го препоръчвам.

# 5
  • Burgas
Защо не е подходящо за малко дете?

# 6
  • Terra incognita
Защото това си един вид офроуд. Джип, катерещ се по огромни камъни, а отстрани ти зее пропаст.

# 7
с лифта е много яко,с джип освен да му се раздрънка главата и да повърне друго няма да стане.

то и на лифта може бая да се уплаши,май на 5 не е добре да си там

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 14:11 от AnMary

# 8
  • Terra incognita
А и на 5 едва ли ще издържи целия поход.

# 9
Ще издържи, ако има раница, в която да го поносят като се умори

# 10
  • София
Здравейте,
Някой скро ходил ли е до Седемте рилски езера с джип вместо лифт? Има ли джипове все още, които извозват до хижата?
Джиповете са незаконни. Нищо не ви гарантира сигурност , ако стане някакъв сакатлък. Карат като обезумели по тези коларски пътища. По-добре се наредете и чакайте за лифта, отколкото да спонсорирате една мафиотска групировка. Не знам още колко ще продължава това беззаконие

# 11
  • На планетата Земя
Джипът руши планината, прави ровове по склона, вдига прах.
Тръскането е жестоко.
5 годишното дете съвсем не е малко за планина, научете го как се ходи на планина, как се стои на лифт, как се опазва природата. И никой не е казал, че обезателно следва да се изкачи езерния връх, стигнете до там, докъдето му стигнат силите (до Бъбрека например).

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 11:23 от Mileto

# 12
Детето ни беше на 5 когато се качихме на лифта до рилските езера, всъщност не сме ги обикаляли, искахме само на лифта да се качим. Движи се толкова бавно, няма нищо общо с моите ученически спомени за лифт. Не мисля че изобщо е страшно преживяване за 5 годишно дете. Не знам дали до всички езера обаче има лифт, мисля че е само този? По-скоро катеренето ми се струва опасно, ние само до хижата едва се икачихме.

# 13
  • Burgas
Притеснявам се, че ще го хване страх от лифта. А ако се качим и реши, че иска да слиза, няма да е много добро преживяването.

# 14
Ами зависи от детето, нашето е леко страхливо, но на лифта нямаше проблем. Тази година обаче се качвахме на Орлово око, до Ягодинската пещера, с джип. Тя е почти на седем, еми по страшно си беше от лифта, на моменти мен ме беше страх, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт