До Седемте рилски езера с джип

• 2 824
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Притеснявам се, че ще го хване страх от лифта. А ако се качим и реши, че иска да слиза, няма да е много добро преживяването.
Подгответе го предварително какво ще бъде возенето на лифт. Представете го като положителна емоция и не показвайте собствените си страхове.
Дете на 5 години не е бебе и може да му бъде обяснено всичко. Още повече, че в тази възраст са любопитни към новото.
Джип - твърдо не!

# 16
Това щях и аз да напиша, много зависи как ще бъде представено преживяването. А и все пак познавате детето и може да се предполага как ще реагира.

# 17
  • Burgas
Да, познаваме го и за това като поразмислихме с баща му преценихме, че е много вероятно лифта да не му хареса.
Много благодаря за отговорите! Вероятно ще търсим друга дестинация за лятна почивка в планина. Проблема е, че до другата седмица трябва да сме решили къде да отидем.

# 18
  • София
Детето не знам дали ще го хване страх от лифта, но след идиотското влакче на ужасите и прахоляка, който ще издишате, вие няма да си помислите повече да се качите в джип. Аз не бих качил детето си с още 10 човека в  джип без колани. Някои ги качват  дори и в кучкарника. А двама души качват, само ако мнооооого са го закъсали за клиенти. .Гледката е като влак на индийски религиозен празник

# 19
  • Terra incognita
Еее, бяхме 4 човека и ни качиха само толкова. Не сме били натъпкани като корнишони в буркан. 😀
Иначе за дете- абсурд. Аз се уплаших много.

# 20
Браво, браво господине!
На всички, които спонсорират незаконните джипове и екокатастрофата, която е неизбежна.
Продължавайте в същия дух!

Общи условия

Активация на акаунт