Здравейте,
   Бих искала да изкажа и моя опит с мебели Ралица.
   Поръчахме диван и кресло, цената на които беше по-ниска само седмица преди нашата поръчка. Не ни направиха дори минимална отстъпка. При доставка, ако не се заяви услугата им "разнос", разбираме, че шофьорът "подавал" стоката от камиона и това било. Каквото и да означава това. Ние сме на партер и става дума за разнос от 6 метра, но това било нямало значение за тях! Тази услуга ведно с по-скъпата цена, на която по принцип се съгласихме, ни дойде в повече. Още повече че в момента поръчаните от нас артикули са намалени! Освен това доставката им е възможна в диапазона  от 13 до 16 часа в работни дни, другото безумно изискване, което извива ръцете на нормално работещите хора да се съгласят и да си платят чинно. Нямат телефони за оплакване, връзката им е само с магазинерите, а когато напишеш жалба до официално представения от тях мейл, в магазина ни отговориха, че не могат да се свържат с колегите си, за да разберат какъв е статуса на нашия казус. Безумие! Надявам се поне стоката да е ок! Предстои да разберем тепърва, вече съм в силно съмнение. Дано не съм права! Като цяло дребнаво отношение, без коректност и евтини номера за клиенти - все знаци за горчив вкус за клиента и за категоричното ми мнение, че повече нищо няма си взема от тях!