АВГУСТинки 2019 - тема 11

• 39 576
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
Честити да са ни първите талисманчета. Да слушат много и растат големи.

# 166
Честити ни първи беборанчета-близначета 💗💗
Живи и здрави бъдете!

# 167
  • София
Честити бебета! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! Бързо възстановяване!

# 168
Честито!Да са живи и здрави,а на теб-бързо възстановяване!

# 169
Честито Veronchity. Да са ви здравички малките принцеси и бързичко да ви изписват. Как сте? 🤗😍😍

# 170
Да са честити принцесите! Да са много здравички и бързо възстановяване!

# 171
Първите бебчета 💕 Честито и бързо възстановяване ! ❤

# 172
Лелее колко вълнуващо, кога мина това време,   нещо ме хвана шубето.
Честити да са ни първите бебенца, на мама бързо да се възтанови Flowers Bouquet

# 173
Добре дошли на света на малките принцеси 💖💖 много здраве и късмет им пожелавам. На теб бързо възстановяване. 😍😘😘🌞

# 174
Честити бебчета! Да са живи, здрави и много, много щастливи! Бързо възстановяване на теб ❤️ ще се радваме да разкажеш повече, когато имаш възможност 😊

# 175
Честити бебчета @Veronchity и бързо възстановяване ти желая:))
Включвам се и аз към групата с известно закъснение - чакаме госпожица с термин 17.08. 💞

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 22:54 от Анонимен

# 176
  • Благоевград
Честити сладурчета ! Нека да са здрави, много усмихнати и да имат прекрасно безгрижно и игриво детство ! Бързо възстановяване на мама Heartpulse

# 177
Честито! Да са живи и здрави и много да те радват! ❤️❤️

# 178
Veronchity, честита радост! Да са ви живи и здрави и много щастливи! 

# 179
Момичета, не че не го очаквах, но все се надявах да ми кажат, че могат да опитат да ме изродят естествено с близнаците.
Днес бях за пръв път при Професора, който ще ме изражда. Едното близначе се е обърнало с главичката надолу и е готово за раждане, но другото над него е седалищно, та Професорът ми обясни, че е рисковано да се поеме естествено раждане. Можели да не успеят да обърнат седящостоящото и да се получи ситуация, в която едното се ражда нормално, а за другото се стига до секцио. Каза ми, че неговият опит /професорски/ сочи, че в 50% от случаите се получават усложнения и това е сериозен риск.
Та... В края на Юли или най-късно началото на Август ще е моето планово секцио, ако всичко върви по план.
Успокои ме за упойките и самата операция. Засмя се като му казах, че прагът на болката ми е много нисък и искам пълна упойка. Обеща, че няма да усещам нищо и че ще ми разказва вицове. Дано стане така! Hug

В този ред на мисли Veronchity би ли разказала как мина твоето раждане със секцио на близначките Heart

Общи условия

Активация на акаунт