АВГУСТинки 2019 - тема 11

• 39 646
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
Какво обезводняващо може да пием при бременност? Много ми се иска да имам под ръка,че пак ми отекоха краката Rolling Eyes

# 226
Вземете си извара и хапвайте, аз така си оправих проблема с подутите крака

# 227
Какво обезводняващо може да пием при бременност? Много ми се иска да имам под ръка,че пак ми отекоха краката Rolling Eyes

Ето това ми дадоха на мен докторите. Те са много малки хапченца, които ми казаха да деля на 2 и пия по половин два пъти дневно, ако съм подута. Имай предвид, че не спирам да изкарвам вода под всякакви форми - урина, пот... Така че ако в близките часове ще излизаш навън не го пий.

Juls, нали това съм писала, че вчера освен динята ядох чушки с извара. Въпреки това качих кръвно и се подух.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 15:03 от Mamma Leone

# 228
  • Варна
За оттоци: освен задължителното вдигане на краката, също може и чай от магданоз, но трябва да се внимава и да не се прекалява с него, има доста информация в нета. Преди три дни си правих и имаше ефект (в комбинация с вдигнатите крака)

# 229
Момичета, нали имаме вече 2 родени бебета?Veronchity роди близначките си на 02 юли. Ще  записваме ли на 1ва странична кой кога е родил, както правят Юнските, Юлските и тн мами?
El-Roi, към теб ли трябва да де обръщаме за запис?

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 01:56 от Mamma Leone

# 230
Момичета, нали имаме вече 2 родени бебета?Veronchity роди близначките си на 02 юли. Ще  записваме ли на 1ва странична кой кога е родил, както правят Юнските, Юлските и тн мами?
Оу, не се бях замисляла, ама да, айде, започвам да записвам! Ще запиша само датата, а Veronchity да каже дали иска да запиша и имената. Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 08:18 от El-Roi

# 231
Оу, не се бях замисляла, ама да, айде, започвам да записвам! Ще запиша само датата, а Veronchity да каже дали иска да запиша и имената. Simple Smile
Разбира се Simple Smile 02.07.2019 г. Доротея и Микаела. Ако решите да се пише и друга информация съм насреща. 

# 232
Който иска да добавя инфо вече за родените бебчета, пишете ми. Предлагам следното да се пише:
Ник на мама, дата, име, килограми
Ще ги подредя най-отгоре на заглавната страница по ред на раждане и мисля да махам имената от списъка с термините. Или да оставя списъка с термините както си е? Какво ще кажете? Simple Smile

# 233
Терминът може да се премести горе, някъде в информацията, защото е яко да има статистика кога се е родил бебо и кога е бил терминът 😁

# 234
  • Варна
Терминът може да се премести горе, някъде в информацията, защото е яко да има статистика кога се е родил бебо и кога е бил терминът 😁
И аз това си мислих 👍

# 235
Да, супер, значи ще подредя така:
Дата, мама, име на бебе, кг, см, термин.
Благодаря на Кики за идеята!❤

# 236
Да се оплача,въпреки,че пия хапчета за подутите крака,днес са в троен размер чак не мога да вървя,освен това се появи и хемороид,уж с нищо не съм го предизвикала,мърморех,че доктора въобще не ме пита как искам да раждам само си гледа в тефтера на него кога му е удобно,обаче май на първата възможна дата съм на линия,не се търпи горещината

# 237
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета и от мен!
Макар и към края вече,реших да се присъединя към вашата компания.
Термин 24.08,трета бременност ми е,очакваме момченце. Blue Heart
Аз съм на 35 год. и не живея в България,затова доста неща в проследяването на бременността се различават,но все пак можем да споделяме последни трепети и вълнения,в очакване на бебенцата ни.
Хубава неделна вечер желая на всички!

# 238
Да се оплача,въпреки,че пия хапчета за подутите крака,днес са в троен размер чак не мога да вървя,освен това се появи и хемороид,уж с нищо не съм го предизвикала,мърморех,че доктора въобще не ме пита как искам да раждам само си гледа в тефтера на него кога му е удобно,обаче май на първата възможна дата съм на линия,не се търпи горещината

Tete, това все едно аз съм го писала Joy
Ако ще те успокои, искам са знаеш, че те разбирам прекрасно във всяко едно отношение Hug

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 01:24 от Mamma Leone

# 239
Като погледнах списъчето, колко много мами сте вкезнали в 9ти месец направо ви завиждам Blush
Аз също се подувам, но имам доста време, единственото, което ми помага е да си стоя вътре на климатик...

Общи условия

Активация на акаунт