Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте!

Готови ли сме да гледаме 18 серия!
Пожелавам приятно гледане и безпроблемен нет!
И пишете повече, нека си хортуваме поне в рекламите и да се посмеем после коя какво разбрала и какво си измислила, смятайки че е разбрала.

Дано Синан се появи с превод на публикуваното от Силвето това "излеме 2".

Василева
, така е , Кузгун жъне това което пося, но в горската хижа искаше да обясни на Дила много неща. Както казваш той е твоят герой. Към  това твърдение  се присъединявам и аз.
Кузгун  в някой момент каза на Дила, че е направил много  грешки за които съжалява.
Дила не знае, че Бехрам й направи уловката да убие баща си. Считам, че една от причините Кузгун яростно да убие Бехрам бе точно тази уловка и не само. Всъщност дълбоко в себе си и в последващите си действия, Кузгун бе справедлив, наказвайки точно тези, които причиняват вреда другиму. Друг е въпросът, че той законно няма право на това, защото се принизява на тяхното ниво, на убийците.

Аз имам спомен,че Дила знае,че Бехрам заложи капана на баща й,но може и да бъркам пак ще го гледам. Laughing Като ми сее появи Баръш и друго не виждам Yum Yum Yum

# 421
Здравейте!

И пишете повече, нека си хортуваме поне в рекламите и да се посмеем после коя какво разбрала и какво си измислила, смятайки че е разбрала.

Василева
, така е , Кузгун жъне това което пося, но в горската хижа искаше да обясни на Дила много неща. Както казваш той е твоят герой. Към  това твърдение  се присъединявам и аз.
Кузгун  в някой момент каза на Дила, че е направил много  грешки за които съжалява.
Дила не знае, че Бехрам й направи уловката да убие баща си. Считам, че една от причините Кузгун яростно да убие Бехрам бе точно тази уловка и не само. Всъщност дълбоко в себе си и в последващите си действия, Кузгун бе справедлив, наказвайки точно тези, които причиняват вреда другиму. Друг е въпросът, че той законно няма право на това, защото се принизява на тяхното ниво, на убийците.

Аз имам спомен,че Дила знае,че Бехрам заложи капана на баща й,но може и да бъркам пак ще го гледам. Laughing Като ми сее появи Баръш и друго не виждам Yum Yum Yum

И аз не съм напълно сигурна. Мисля, че тя знаеше, че в основата на всичко е Бехрам, но с изпълнител Кузгун, затова тя упрекваше Кузгун, който смяташе , че в случая с баща й е  в комбина с дядо си .

# 422
  • София
Здравейте!

Василева

И аз не съм напълно сигурна. Мисля, че тя знаеше, че в основата на всичко е Бехрам, но с изпълнител Кузгун, затова тя упрекваше Кузгун, който смяташе , че в случая с баща й е  в комбина с дядо си .

Мисля,че той  й каза,че го е затворил в контейнера,а Бехрам е сложил оръжието...но пак не съм сигурна  Smile

# 423
  • AMS
"Те още не знаят какво мога да направя за тях." >>>

# 424
  • Пловдив
Ох, не мога с тия двете кобри..... Но май и двете без да искат ще работят в полза на двойката Кузгун-Дила.

# 425
Става опазно за Кузгун. Ферман има запис с убийството на Бехрам. Освен това Картал е в ръцете му.
Може би и учителката Гюнеш и тя е внедрена от Ферман да бъде в обкръжението на Кузгун. В предишната серия, когато Кузгун отвличаше Дила от имението, Ферман и Гюнеш ги видяха и при въпроса на Гюнеш защо Ферман не  е спрял бягащага двойка в отговора му имаше и очакване на действие от Гюнеш, та затова съдя,  че тя е част от целия "сценарий" на Ферман.

# 426
  • София
Първо тая шефката на вестника (не й помня името)много ме дразни.Дила има някакво биполярно разстройство не знае какво иска сега напук на Кузгун реши венага да се ожени.Не мога да я рабера още.Човека който държеше Ферман (като дете)не беше ли бащата на Кузгун и ми е странно как и двамата знаят,че в огледалото може да видиш любимата си.Майката иска да сватоса Кузгун....горката иска нормална снаха.

# 427
Първо тая шефката на вестника (не й помня името)много ме дразни.Дила има някакво биполярно разстройство не знае какво иска сега напук на Кузгун реши венага да се ожени.Не мога да я рабера още.Човека който държеше Ферман (като дете)не беше ли бащата на Кузгун и ми е странно как и двамата знаят,че в огледалото може да видиш любимата си.Майката иска да сватоса Кузгун....горката иска нормална снаха.
Така де да има нормална снаха, но не знае коя е. Ама Гюнеш си показа зъбките пред Дила.
Хайде Картал се пропука, както винаги.
Наистина, като че ли беше бащата на Кузгун в онези спомени на Ферман.
Ох, трудна за разбиране серия, много диалози, от които нищо не разбирам.
Ако има добри другарчета нека разкажат накратко какво се случва.

# 428
  • София
Така де да има нормална снаха, но не знае коя е. Ама Гюнеш си показа зъбките пред Дила.
Хайде Картал се пропука, както винаги.
Наистина, като че ли беше бащата на Кузгун в онези спомени на Ферман.
Ох, трудна за разбиране серия, много диалози, от които нищо не разбирам.
Ако има добри другарчета нека разкажат накратко какво се случва.

Кузгун казва, че я е питал, но тя е избягала. Джихан казва, че . в любовта няма гордост.  Джихан го попита, дали има място за друга в сърцето му, Кузгун казва, че няма. Мястото е нейно.Нещо от сорта не съм много сигурна.

Малко разбрах,но отскоро се учха на тоя турски общо взето думите са ми сила с изреченията не съм много на ти,но по логика навързвам хахахха
  А тоя Ферман може би със записа държи Дила.

# 429
  • Пловдив
Най ми е любимо като тръгнат да се женят от благодарност.

# 430
Хайде, Ферман и Кузгун излязоха братя.

# 431
  • София
Нещо друго ми се върти в главата в сцената с малкия Ферман мъжа(според мен Юсуф) ,който го държеше беше завързан и мръсен.Все едно е бил затворен много време.Явно е,че Ферман е  първия му син.После беше полицай,нещо се замотах.Околко тоя господин има много тайни. И от къде изскочи изобщо?Мисля си,че и писмото може да е фалшиво за да може да го види Кузгун.

Да не забравя да отбележа и Баръш прекрасен както винаги!!!Бонбонче.Gift Heart

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 23:49 от FBID1293626273982734

# 432
Боже, само аз ли намирам целия сериал за абсолютна траги- комедия  Thinking Недомислени сцени, нелогични действия, слаба игра на доста от актьорите... За самия сюжет и "великите" интриги да не говорим... Първия сезон беше слаб, ама за мен този е още по- зле... сякаш не е минала година, а просто сме преминали в някаква паралелна вселена, където всички са още по- неумни от досега...

ПП: Гюнеш и Кумру сестри да бяха, нямаха толкова да си приличат... по- дразнещи образи от техните няма....

# 433
  • София

То се очакваше!А дали е така или е манипулация на Ферман ще видим.  Simple Smile

Днес много малко пишещи има в групата.Не ни изоставяйтеееееееееее!!!! Simple Smile Може да стане по интереснооо!! Wink

# 434

То се очакваше!А дали е така или е манипулация на Ферман ще видим.  Simple Smile

Днес много малко пишещи има в групата.Не ни изоставяйтеееееееееее!!!! Simple Smile Може да стане по интереснооо!! Wink
Ще стане по-интересно. И в други сериали е имало такива серии, които са един вид подготовка за предстоящи следващи, въз основа на събитията от тази, които не бяха малко. Мисля, че тази серия точно това подготви. Преплетоха  се доста персонажни линии.
Силве, дори и двете само да си пишем, добре, че е така, защото в първи сезон се измъчих някой път да чакам някой да напише едно изречение, за да се включа, или си пишех сама.
На мен сериала ми харесва, а Боре си ми е слабост и всякак си го харесвам. Утре, тоест вече днес, ще погледна спревода на рускините, за да си изясня накои факти и да си коментираме.
От мен лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт