Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Рени,Синан мерси за фрага и превода му  bouquet bouquet
Ще стане интересно smile3521Дила си забрави ,че не иска да е повече с Кузгун ама той и напомни ,че вече не и е мъж  smile3521И с бъдещата си братовчедка Гюнеш ще си поговорят не много роднински  smile3534А писмото явно крие голяма тайна след като Неше(така се казваше май  newsm78" го крие толкова усърдно ,а Мерием чак припадна като го прочете  newsm78
Още снимки от сета.

дано скоро приключим с тази конфигурация

или пък с нечии надеждите  да се получи нешо между Кузгун и Гюнеш

и да си станат нещата както преди  txtloves

# 406
  • София
Благодаря за превода на трейлъра много интереси неща ще се случат.А физиономията на Дила е безценна,когато й каза,че му е бившата жена.Yum
Нямам търпение да дойде сряда да гледам следващата серия.И едно питане миналата седмица близо 4 часа го даваха,а серията е 2 как се случва това аджаба? Thinking

Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 407
Благодаря за превода на трейлъра много интереси неща ще се случат.А физиономията на Дила е безценна,когато й каза,че му е бившата жена.Yum
Нямам търпение да дойде сряда да гледам следващата серия.И едно питане миналата седмица близо 4 часа го даваха,а серията е 2 как се случва това аджаба? Thinking

Gift Heart Gift Heart Gift Heart
Здравейте!
Силви, даваха 4часа,защото първо дават съкратен вариант на предходната серия, някъде около час.Това е озета, след което започва новата серия, която се прекъсва от протяжните реклами и те сборно са почти час и ето ти 4 часа Кузгун.
И аз съм с нетърпение вече за новата серия.
Що се отнася за прочетеното от теб за нисък рейтинг и финал, мисля, че са писаници на някои журналисти.Не вярвам да финализират сериала, който се гледа достатъчно добре и с интерес по Интернет.🌹🍀💐

# 408
Здравейте!
Надявам се да ви зарадвам с превода на Кузгун на български.
Благодарение на добър приятел  ми е изпратен линк на лични с превода, за което съм много признателна.
Друго е да се гледа на роден език, а е още по-добре, че е един ден преди новата серия, за да си опресним видяното миналата сряда.
Хиляди благодарности на Мелек Тим за превода. Безценни са като преводачи.
На всички вас, момичета, поклон пред всеотдайността ви да ни правите съпричастни към сериала на роден език.
Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Ето, заповядайте!
https://cloud.mail.ru/public/5nZq/2uvGEQ6xd

# 409
Здравейте,
Благодаря за споделените снимки, водео, статии, фрагове, преводи и коментари!
Тези "статии" наистина са доста смешни ама нейсе.

Уф, успях да изгледам 17-ти епизод преди да излезе новият.
Този нисък рейтинг хич не ми харесва. Дано да имаме поне още 8-10 епизода, за да развият историята и да има подобаващ завършек, а не претупан финал.
За мен най-голямото неизвестно е каква е играта на Ферман. За сега той с нищо не ми прави лошо впечатление, даже напротив. Имам усещането, че целта му е да срине фамилия Билгин, а не Кузгун и неговото семейство. Но това, разбира се, е само мое усещане и може да е напълно грешно. Малко ми напомня на Бора, психопат, но в по-изтънчен вариант.
Някои неща не ми се връзват. Ферман за сега изглежда да е принципен бизнесмен, който борави с парите като оръжие, а не със сила. Не носи пистолет, не иска да заплашва хората да продадат земята си със сила. В същото време уж той беше замесен в убийството на Бора. А и кой е убил Кудрет? Ако са хората на Бехрам, защо точно те и защо точно тогава? Все пак тя не е замесена в убийството му.
Не мога да не отбележа и промяната в Кумру. Много хубава са я направили. Явно има някакви симпатии към Утко (не знам как се казва героят му), а какво стана с Джихан? Сценаристите май са забравили, че ги сватосваха в предния сезон. Това, че тя разказва историята ми навява някаква тъга. Все пак ми се иска краят да е щастлив за Дила и Кузгун.
Та след тази серия главата ми е пълна с въпроси и се надявам в следващите епизоди да намеря смислени отговори.

Хубав ден!

# 410
  • София
Огромно благодаря за превода!!!!🌹🌹🌹🌹🌹Изгледах епизода и забелязах няколко неща.Дила обвинява Кузгун,че е убила баща си със собствените си ръце(Това беше Бехрам),за това ,че се е простреляла също.(Той горкия колко й се молеше да не го прави ама...).И защо изобщо беше тая глупост липсваше ми и т.н като после започна да го обвинява.Можеше направо да го нападне според мен.😊Али и онази мома не й помня името мащехата на Али и Дила.Създадоха проблема с автопарка и децата в участъка за което Кузгун потърси сметка на Ферман.

А Баръш невероятен какво изражение има 😍😍😍.Но Дила в асансьора още си вярваше,че заради нея е дошъл,а той пак я постави на място.Малко съм му като адвокат,но Дила можеше без игрички да излезе и да каже,до тук бяхме.😊

# 411
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ЗДравейтеееее!
Радвам се да видя отново всички ви!
Ето че лятото се изтърколи и есента ни събра пак при Кузгун.
Изгледах серията аз на руски.
Най-хубавото в нея е Баръш. Страхотен! Харесва ми леката промяна в него - по-хубава прическа, по-страстна игра, много силни изражения във възловите моменти.
Подкрепям патерина, че някои неща много несе вързват засега, но се надявам да се изяснят.
Онур Сайлак не ми се ще много да го гледам тук - много ми е рано, все още помня героя му от Сблъсък.

Дила е много студена, не ми харесва много играта на Бурджу. Не виждам аз химията между тях, не ми е убедителна тя. Баръш по-добре се справя с ролята на отчаяно влюбен.
Притесних се за Картал.И се зарадвах, че Седа продължава да го обича. Притесних се за него, защото останах с впечатление, че той се почувства изоставен от брат си.Дано развият тази нишка с добър край, не искам той да пострада. Нали Али уж му беше длъжник за живота си, защо е забравил това?
И последно, не искам любов между Кузгун и героинята на Нилпери (Гюнеш май ѝ беше името). Не я намирам достатъчно хубава за Кузгун.
А, да - зарадвах се, че Фюсюн няма да я гледаме повече, не си занимава с нея.
Кумру наистина е разхубавена и май е влюбена в колегата си. По-добър избор е той от Джихан, но дано не е на страната на лошите, че още една драма.

Силвия, и на мен ми се видя глупав този етюд, дето Дила го изигра на Кузгун, като тръгна с него и се държа, както си мислеше, че той очаква.

Връзката между Дила и Ферман също ми стои много изкуствено засега.

# 412
Светълчо, добре си се завърнала при нас. Радвам се, че продължаваш да се интересуваш от сериала Кузгун.

Изгледах серията с БГ субтитри, ами друго си е.
Много ми допада този сериал. С новите персонажи става още по-интересен.
Страхотни диалози с много подтекст, както са и много преки, така и има доста подсказки в тях.
Репликите, които казва Ферман  са ми интересни. Той предвижда всичко, защото за сега играта е негова. Той е подготвил цялото "представление", което видяхме. Знаем, че той подстрека Дила и индиректно Кузгун да убият Бехрам и както се разбра той е наблюдавал отдалеч цялото изпълнение. С икономически лостове прави всичко възможно да измести и унищожи Кузгун, който има влияние в собствения си периметър-кварталът. Има одобрен
голям проект за нов квартал на мястото на стария. От гледна точка на икономическата логика това е добре, но има едно голямо НО, което се разбра, че не е предвидил.
Спасява Дила с очакването, че тя ще погледне него. Създава партньорство с Али. Държи в ръцете си Картал. Много ясно се видя, че има записа от стрелбата на Картал, от който би могло да има в съда смекчаващи вината обстоятелства и по-лека присъда за Картал.
Ферман е навсякъде около Кузгун.
Все действия, които са в ущърб на Кузгун, а той с  безпогрешния си усет, придобит от улицата, веднага усети
манипулативността и подмолността на Ферман.
Войната  между двамата е факт и беше провокирана, за да бъде обявена, от Шермин и Али.
Кузгун постъпи ва банк и по мъжки, без заобиколки и "право куме в очи", но показа познания по законите.
Баръш играе чудесно, Онур също. Много ме кефят. Бурджу ми е малко странна, но ролята на Дила е такава.
Единствено ми е смешно как я обличат - много гол гръб и дълбоко деколте на този оскъден бюст. Е, да, трябва да ни показват  раната, но тези голи гърбове са ми в повече.
На нещо не бях обърнала внимание, а то е, когато Дила каза на Ферман, че ще изпълни договореността помежду им. Не ми прозвуча като договореност за годежа да стане факт, а за друга договореност.
После Кузгун й говореше, че има нещо друго, което я кара да стои при Ферман. Може да е заплахата от хората на Бехрам, които искаха да я убият или нещо друго, но ще се разбере. Накрая на серията тя поиска да излезе от "нелегалност", значи няма страх от хората на Бехрам. Тогава какво е? Тук нещо не ми се връзва.
Дано в другата серия да падне загадката от това писмо, което го има лелята на Ферман и Кумру, озаглавено по един и същ начин -  "Ди сина ми Ферман". Или са две различни писма, пак подхвърлени за стръв и насочване в грешна посока, както беше случая за  бащата на Кузгун, че е жив. Ферман умее до съвършенство такава игра.
Има тайна и то голяма. Дано Неше ни повдигне завесата по-рано.
Поведението на Дила малко ме дразни. Люшка се в различни посоки и същевременно показва много стабилност и решителност, ама до кога? Сега, когато стават партньори с Кузгун дали ще може да устои?
Голямо заплитане на събитията станаха и това ме кара да разсъждавам доста често за сериала.
Лека нощ и до утре!

# 413
  • София

Да ви поздравя с една песен по повод 18 епизод довечера Innocent
Какъв пеещ бонбон е Баръш. Yellow Heart Blue Heart

Песента от Кузгун мисля,че само първите 2 куплета са използвани в ремикса

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 10:30 от FBID1293626273982734

# 414
Здравейте,
Димана, много хубав анализ си направила. Кратки и съдържателни изречения...много ми хареса и съвпада напълно с моето мнение за всички персонажи.
Благодаря на всички ви за снимките и клиповете. Heart Eyes
Благодаря страшно много на преводаческия екип.  Без техния труд никога няма да изпитам пълното удоволствие от гледанетона сериала. Heart

# 415
  • София

❤️❤️❤️❤️❤️

# 416
  • Пловдив
Привет!
Димана, много ми хареса това, което си написала. И все пак Кузгун жъне това, което пося /въпреки, че ми се иска Дила благородно да беше простила, все пак Кузгун е моят герой/. В този сериал героите и действието са многопластови и нееднозначни. Някак мотивацията на Дила да отмъщава, сравнена с любовта й не ми е съвсем обоснована. Вероятно ще изскочи нещо, с което сценаристите ще ни втрещят. И само да кажа, че когато накрая Кузгун им стана съдружник, много се изкефих как си беше същия малко нагъл и самонадеян тип от първия сезон, без значение какво му е на душата.

Да се допълня и за облеклото на Дила - аз като жена, работеща в офис и с юристи, не разбирам как може адвокат да ходи толкова фриволно облечен като нея, тия голи гърбове не са подходящи за образа и работната обстановка. Може пък аз да не съм в тренда на дрескода де.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 19:45 от k.vasileva04

# 417
  • AMS

Благодаря за интересните постове по съдържанието!!!
Благодаря за бг превода на серията!!!
Благодаря за споделеното!!!
Напред към разгадаването на тайните >>>

https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo

# 418
Здравейте!

Готови ли сме да гледаме 18 серия!
Пожелавам приятно гледане и безпроблемен нет!
И пишете повече, нека си хортуваме поне в рекламите и да се посмеем после коя какво разбрала и какво си измислила, смятайки че е разбрала.

Дано Синан се появи с превод на публикуваното от Силвето това "излеме 2".

Василева
, така е , Кузгун жъне това което пося, но в горската хижа искаше да обясни на Дила много неща. Както казваш той е твоят герой. Към  това твърдение  се присъединявам и аз.
Кузгун  в някой момент каза на Дила, че е направил много  грешки за които съжалява.
Дила не знае, че Бехрам й направи уловката да убие баща си. Считам, че една от причините Кузгун яростно да убие Бехрам бе точно тази уловка и не само. Всъщност дълбоко в себе си и в последващите си действия, Кузгун бе справедлив, наказвайки точно тези, които причиняват вреда другиму. Друг е въпросът, че той законно няма право на това, защото се принизява на тяхното ниво, на убийците.

# 419
  • София
Почнаааааааааааааа!!!!! Yum Приятно гледанеее!!!!

Ааааааа рекламаааааааа ужас:grinn:

Общи условия

Активация на акаунт