Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Кой е този парфюм, на който ми замириса една позната? Каза че е розата на Chloe? Търся точно нещо такова свежо и да не ме боли главата от него както от Chloe Nomade който тествах. Задушлив ми е и ми мирише на Miss Dior Cherie малко но онзи е по добър според мен. Моля посъветвайте ме.. Chloe роза страино ми хареса на познатата... но не мога да разбера кой е май много шишета излизат в гугъл...

# 106
Да не е Chloe Fleur de parfum?

# 107
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html
Това Клое е с аромат на роза. Има няколко вида, пробвай ги. На теб може да не стои както на познатата ти, предполагам го знаеш.

# 108
Ох, в последно време все повече съжалявам, че споделям каквото и да е в тази тема ... Confused

Сакън недей! newsm51

Аромат за деня- Sisley Izia. Heart Eyes

Mimi8484,
Това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Chloe-Roses-De-Chloe-18702.html

Или това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Chloe-Rose-Edition-11344.html

Пробвай ги наред на кожа. Все ще си харесаш някой от тях.

# 109
  • при морето
Ох, в последно време все повече съжалявам, че споделям каквото и да е в тази тема ... Confused

Изчетох постовете след твоя коментар  и никъде не видях ничие неодобрение или коментар,които да предизвикат това "Ох,...".
Всички толкова ти се радват,не си и помисляй да напускаш темата!
По отношение на Aoud orchid и аз много  го харесвам,но фаворити ми са Choco violet и Roses and Chocolate,особено втория е прекрасен шоколад,нагарчащ,тъмен и мистериозен.

# 110
# 111
По темата,  бели парфюми имам само един,  angel schlesser pour femme  и е точно бял - леден направо. Мисля, че рекламата му е много на място

Иначе, аз за морето съм заложила основно на Dune Christian Dior, много го обичам този парфюм. Създава ми усещане за свобода...

# 112
Dari, разкажи повече за Electric rose. Много отдавна го гледам и няколко пъти се спирам да го взема без тест.
Ароматът е много лек и нежен, офисен. За мен е по-добре да се пробва. Ако го бях пробвала, нямаше да го купя, макар, че мирише хубаво, но прекалено леко, тънко и бледо. Има лека нотка на лимоново дръвче за мен, която странно се появява и изчезва. В началото се усеща постоянно, но след това на моменти. Освен това не го оприличавам на аромат на роза, по скоро неразтворили се розички, загатнати, както и боровинката. Повече лимонови листенца.
Ако си падаш по леки аромати мисля, че няма какво да не му харесаш, но има много по-интересни свежи аромати.

# 113
Chloe Signature... влюбих се! В Дъглас с промоциа е 156лв за 50мл а в нотино е 100лв... дали е истински.. ще ида и до апартамента в кичука да видя и там колко е.. поне там им вя.вам за качеството. Дано цената е добра. Ако е висока се чудя дали от нотино.. как мислите

# 114
  • Germany

Не, не съжалявай, и моля - не спирай да пишеш тук!
Преди време написах, че твоите постове са причина да отварям и чета тази тема, сигурна съм, че това важи и за много от момичетата, не е нужно да уточнявам защо....
И още една молба, може ли още няколко думи за дамския Abercrombie & Fitch Authentic, марката ми е интересна и се изкушавам да го взема.
Благодаря!
Благодаря, както и на всички момичета и момчета, които разбраха, какво искам да кажа Hug
Abercrombie & Fitch Woman Authentic започва цветно, плодово, и силно санталово. Основната нота в него е санталовото дърво, което е млечно, влажно, дори озоново на моменти, и граничи с миризмата на озон след буря. Сравних го с белия Задиг и Волтер This is her, защото санталът е точно от този тип. Но парфюмът не е толкова сладък, като него, няма го кестеновия мус, няма я сладката сметана, няма го силното гурме усещане. Вместо това се усеща една влажна магнолия, млади рози и срамежливи момини сълзи, както и много тръпчиви, възкисели неидентифицирани плодове. Не бих се наела да ги определя точно какви са, на мен са ми по-скоро като плодове в коктейл, без никой от тях да е водещ, създаващи едно газирано, щипещо усещане. Магнолията и момините сълзи и санталовото дърво обаче са доста осезаеми, и ако харесвате цветни композиции със сантал, то тогава има шанс да ви допадне.Парфюмът е политкоректен, носим, приятен, би се харесал на повечето парфюмно неангажирани хора. Не бих рискувала със сляпа покупка. Хубав парфюм е, цветен, лесен за харесване, на хубава онлайн цена, но не и изключителен и различен от предлаганото на пазара. Ако се търси нещо впечатляващо и силно индивидуално, тогава не, има щанс да го сравните с други неща. Ако обаче търсите нещо приятно за лятото, на добра цена, тогава е много приятно предложение. Смятам, че мъжкият вариант е по-доброто предложение от двата, но аз съм голям почитател на точно този тип парфюми.

Парфюм за деня днес беше Aoud Orchid ManceraHeart

# 115
Изчерпателна, отзивчива, страхотна Ковачева, както винаги!
Много благодаря!
А как е като трайност?

# 116
  • Germany
Пробвала съм го на кожа два пъти, и двата в големи горещини, издържа около 5 часа. Не е шлейфово чудовище, но си се усеща прилично, и то без подновяване. Щом издържа в тези горещини, предлолагам, че в нормалните температури ще е по-добре.

# 117
Благодаря още веднъж, за офиса го мисля, звучи като да е ок.

# 118
Боже, боже! Grinning Rolling Eyes Whatever...

По темата - само две белички шишенца имам: Narciso Rodriguez Narciso и Pure Poison Dior. Мисля, че току-що повторих отговора на поне 2 други момичета в темата. Grinning

Сега, след душ с душ гела на Armani Code Profumo, съм се напръскала с Armani Code Profumo и тъна във вкусно блаженство! Ще си посегна.

# 119
Ей тези са ми най-белите парфюми Rose Chic  и https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Reflection-Woman-919.html.

Сега ми се прииска много да го тествам тоя Aoud Mancera, но едва ли скоро ще имам възможност. И във Фрагрантика мненията са доста разнородни, та не смея на сляпо да го поръчвам.   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт