Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде под слънцето...
Дами не изхвърлятейте празните  бутилчета на спрени парфюми.
Особено редки винтижи или чисти парфюми в критални шишета.
За мое учудване св оказа , чв някои празни флакони( кристал Лалик или  Бакара ръчна изработка с уникален номер )могат да бъдат продадени на колекционери за 4 цифрени суми в долари .

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 12:55 от sl

# 421
И аз заминавам за 4 дни в гръцко ( аз правя кратки морета, но на често) и се чудя какво да мъкна този път.
Сега съм решила летния Ангел със сигурност, но какво друго Rolling Eyes
Аз си нося винаги Womanity на морето, останалите- според настроението ми. Знам, че много хора го недолюбват, но на мен ми е много любим именно за морския бряг. Май трябва да си поръчам поне още един, че не се знае като купят Мюглер, дали ще му продължат производството.

# 422
  • София
И аз заминавам за 4 дни в гръцко ( аз правя кратки морета, но на често) и се чудя какво да мъкна този път. За предните 4 дни в Крит носих Италианската смокиня на Боди шоп, Инсоленс ЕДП и мостра на Рози и Шоколад. Много скромно, но бях окастрена откъм багаж.
Сега съм решила летния Ангел със сигурност, но какво друго Rolling Eyes
За морето бих си взела нещо свежо, носещо чистота и свобода като настроение  Heart Eyes Виж, кой от твоите аромати ти носи такова и действай  bouquet

# 423
Харесах си от проба Lancôme O De L´Orangerie. Тръгнах да си го поръчвам и видях че има още Lancôme Ô De Lancôme  и Lancôme O D´Azur. Сега съм в чуденка. Ако някой има последните два може ли да направи сравнение.
Имала съм Orangerie и Azur само. Първият е по-цитрусов, а вторият - с повече цветя. O de Lançome, доколкото си го спомням е леко ретро и олд скул, в традициите на старите Ланкоми. Не знам дали са го реформулирали или осъвременявали скоро. За мен определено O de L’Orangerie е най-доброто от трите.
Rouzi, по-надолу прочетох, че си поръчала Lancôme O De L´Orangerie, моля те, сподели как го усещаш, като го получиш. Преди време тествах и трите парфюма от мостри - виали и този ми хареса най-много. Цитрусовото начало изчезваше след около половин час и след това се развиваше прекрасен аромат на жасмин, който ухаеше до края, т.е. два-три часа. Наскоро видях в Парфимо тестер на изгодна цена и го поръчах. Ами възприятията ми от парфюма доста се промениха. В жегите е добър разхлаждащ продукт, но го усещам по-скоро като ароматизатор за въздух с аромат на лимонада, а жасмин така и не долавям. Използвам го като дезодорант и спрей за тяло. Плюсът е, че се оказа по-траен - около 4-5 часа и повече. Така го усещам в жегите. Дано при по-хладно време остротата на аромата да намалее и отново да се  развие нежното ухание на жасмин.

# 424
Денси  bouquet
Поръчах Mandarine Sultan .Много хубав парфюм ,а кутията и всички дрънкулки  Heart Eyes
Сега го разносвам , доста се кротва и прибира след 20 мин.Интересно ми е другите как ще го усещат върху мен.

# 425
  • Пловдив
И аз го очаквам, ще споделя като го понося и придобия повече впечатления.

# 426
Много се радвам момичета! Със здраве и много любов. Heart Eyes Hug
Аз го носих тези два дни, обича по-хладно време, в жегите мандарините ми вкисват и обича много пръсканеь имайте го предви. Не става с три пъти добре, не ми се развива толкова добре, колкото със 7-8 напръсквания. Не го пестете, а смело и ще видите красота. Утре ще е супер време за него.
Кутията му е феноменална нали mimozata? Впечатляваща! Heart Eyes

Онзи ден го носих на колежки, бяха "уау" от опаковката, а и от парфюма. Страшно се хареса. Не мога да кажа същото обаче за Уда на Каролина Ерера, който пък аз обожавам. А майка ми направо сбърчи нос.

# 427
Кутията е един път  Heart Eyes
Права си с 3 напръсквания явно не става.Ясно ще се пръска обилно.Днес беше хладно и след дъждовно,но явно му трябва малко повече слънце да заискри..

# 428
В Сердика са пуснали Мy kind of love Kilian и имах честта да помириша Принцесата. Ах, Ковачева ти позна, парфюмът е за мен. Не пропусна удар сърцето ми, но ще си го взема и ще си го пръскам с радост и защото ти ми го избра. Мн малко ми напомни на  Лира. : Съжалявам, не разполагам с време за описания.
Денси, Honeysuckle & Davana e прекрасен, хареса ми повече от Франджипани. Бих прочела с интерес твое ревю за него Heart Jasmine Sambac & Marigold също заслужава внимание.

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 21:47 от Ralitsa_

# 429
  • Germany
Ralitsa_, много се радвам, че ти е допаднал Hug Да знаеш пък като се напръскаш самостоятелно с него колко е хубав! Днес в немския Дъглас има 20% намаление на всичко и стотицата излиза 100 евро. Така се чудя дали да се заредя с една голяма топка и да си го пръскам на спокойствие ....
Днес съм без парфюм. Муски гардън Мансера от вчера така се носеше сутринта от косата ми, че реших, че ще си остана само по него днес.
Хубава вечер и успешна нова работна седмица на всички!

# 430
И аз много харесвам и искам Принцесата. Ковачева ме зариби. Heart Eyes
Рали, видя ли цени?

# 431
За 30 мл - 132 лв. Kissing Heart

# 432
Благодаря.
А пробва ли смокинения, той е страхотен.

# 433
....И мен ме зарибихте с тази Принцеса,а си бях дала дума 🤔Даже още тази седмица могат да ми я доставят от немския Дъглас ....ох ....в чуденка голяма съм....

# 434
  • Sofia
"Guerlain имаше честта да посрещне Анджелина Джоли в Париж. Тя ни посети специално за премиерата на рекламния клип на нашия нов Mon Guerlain. Режисьор на видеото, специално заснето в дома на Анджелина в Камбоджа, е Emmanuel Lubezki. Каква по-добра възможност да отпразнуваме лансирането на новия Mon Guerlain Intense Eau de parfum Intense. Тя беше придружена от своята кръстница Jacqueline Bisset."

Че другата тема не е подходящо място за цитат. Благодарение на съфорумка, която ни открехна, че предстои.

Общи условия

Активация на акаунт