Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 637
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Буквално мирише на тирамису все едно от чинията.
Точно така. Преписвано е яко от Черепа на Килиън.

# 196
  • някъде под слънцето...
Някой изтри мнението ми, след рекламата на Парфюми Шоп,  че от там съм получавала ментета.

# 197
Темата не е за парфюмни сайтове и моля всички да се придържат към практиката да се указват парфюми с линкове към фрагрантика или чужди клонове на големи международни магазини.

# 198
Добро утро момичета!Douglas& Beautyzone имат -20%на всичко до неделя.Искам да си вземам парфюм ,който да е много много траен и да се носи след мен(без Alien)защото около мен го разнасят две колежки.Не обичам аромата ми да е еднакъв с някой,който съм всеки ден.Ще съм благодарна ако ме посъветвате.Бях харрсала Мис Диор,но не го виждам в сайта на Дъглас.

# 199
  • Sofia
Върху мен The only one на Д&Г е такъв. Много го обичам този аромат.
Веднъж чаках една моя приятелка в колата и бях отворила прозореца, а тя пристига и първите и думи бяха - малее, парфюмът ти се усеща на 3 метра.😄

# 200
Cloud Ariana Grande и аз се чудя с кой акъл съм го харесала преди , че и щях да го купувам. Базата му не е лоша вярно, ама другото..Close  Smiley

# 201
  • Пловдив
Whiteflower, аз ти препоръчвам да пробваш Poison girl Dior, някое от Мерветата на Hermes, Mon Guerlain, златните Dupont. Всички са много трайни,със страхотен шлейф. Не знам обаче,дали ще ти понесат през лятото. Аз си ги нося с удоволствие всеки сезон.

# 202
  • Бургас
Karen,да точно за Инсомния на Ф. Сефери става дума.Whiteflower и от мен глас за  Poison girl Dior и Mon Guerlain,като включвам и Jean Paul Gaultier Scandal,La Belle Jean Paul Gaultier for women и разбира се Chanel Coco Mademoiselle intense/няма го обаче в Дъгласа/,всички са много трайни върху мен особено Скандал и Кокото.Heart

# 203
  • Sofia
Ще добавя и Декаденс на Марк Джейкъбс, Долче Гардън на Д&Г, Аура на Тиери Мюглер, Том Форд Орхидеите - Кадифената и черната...

# 204
Добро утро момичета!Douglas& Beautyzone имат -20%на всичко до неделя.Искам да си вземам парфюм ,който да е много много траен и да се носи след мен(без Alien)защото около мен го разнасят две колежки.Не обичам аромата ми да е еднакъв с някой,който съм всеки ден.Ще съм благодарна ако ме посъветвате.Бях харрсала Мис Диор,но не го виждам в сайта на Дъглас.

Да, за съжаление няма Диор и Ермес онлайн. А в реалните магазини ги предлагат.
Ако харесваш Si Armani, от цялата серия препоръчвам това: https://douglas.bg/giorgio-armani-si-passione-conf-45066
Колежка го носи и влачи метри с прекрасен шлейф.
По принцип всички Si-та са много трайни и излъчващи. Аз лично не съм срещала носеща ги жена, която да е останала незабелязана.

# 205
 Прекрасни сте,благодаря!
Всичко ще бъде тествано днес.А за черната орхидея какво ви е мнението?

# 206
Прекрасни сте,благодаря!
Всичко ще бъде тествано днес.А за черната орхидея какво ви е мнението?
Не е подходяща за сезона. Освен това е много носена и то от копия. Хубав парфюм е, но силно преекспониран и до болка познат.

Има такива прекрасни нови парфюми, с индивидуалност, сила и шлейф. Избери нещо по-впечатляващо.

# 207
  • Бургас
Ах,как можах да забравя,пробвай и Ла Ви Е Бел и фланкърите,влачат уникален шлейф.Колкото и да е отричан този парфюм/особено в темата/ като масовка истината е,че е харесван и хубав парфюм и със сигурност няма да останеш незабелязана с него,повярвай жъне много комплименти.Черната Орхидея не харесвам.

# 208
  • София
Моето чудене приключи. Купих Carolina Herrera Oud Couture.

Наострям уши щом чуя за уд.  Моля сподели впечатленията си от аромата newsm12.

# 209
След разочарованието ми от Bella Donna, Stilettos on Lex, Terrasse à St-Germain, даже и Aqua Sextius, реших, че Jul et Mad  са ми дали достатъчно с Nеa и прекрасната восъчната роза от Secrets du Paradis Rouge.

На мен Aqus Sextius ми хареса , но не чак до там и то само заради акватична нотка, която се усеща в  началото и ми го прави леко измит.  Около половин час от напръскването, тази нотка изчезва  и  при мен парфюма почва да се развива много добре,  като комбинацията между , цитруси, мъх, муск и чай мен лично ми е много свежарска.
Terrasse à St-Germain,  намирам за  хладен, изтънчен , фин и елегантен парфюм.  В общи линии повече пачули отколкото цветя има , но пачулито в него,  особено в частта  която е с ментолов характер,   много ми харесва. Засега не ми е Love, ами Strong Like и си взех едно мини да го поразнося и да видя ще ми се прииска ли бутилка. Като цяло и  идеята и концепцията за парфюма и  изпълнението му силно ме привличат. При всички случаи  обаче, не е направен за да стане  масов любимец.

Kovatcheva благодаря за описанията  на  Jusbox, отдавна ги заглеждам и им се каня за проба. Feather Supreme звучи като да е  много много  мой, както и  14Hour Dream и в най- скоро време ще ги тествам.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 14:37 от BoMarina

Общи условия

Активация на акаунт