Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря,ще го потърся,струва ми се добър за сега в жегите.

# 241
За мен е абсолютно неподходящ в жегите. Развива се душно, ванилията киселее и е неприятен за околните. Точно скоро коментирахме с колежки, че не желаят такива парфюми да се носят около тях в горещини. Ако е 20 градуса на морето през нощта и духа силен вятър да, но през деня е жестоко в горещини.

# 242
Благодаря,за отзива! Кой е подходящ давайте идеи.

# 243
  • Viena
Пробвай серията на Ramon Monegal - Ibiza. Три летни великолепни бижута!!

# 244
Пробвай серията на Ramon Monegal - Ibiza. Три летни великолепни бижута!!
Мисля, че ги няма всичките вече в бутика, дори за тест а и са много скъпи.

# 245
EDP за мен е момина сълза, само това усещам. EDT не знам.
Благодаря ти. Според потребителите във Фрагрантика и в двете версии преобладава момина сълза. Затова ми се иска, ако някой е запознат, да сподели дали има съществена разлика между EDT и EDP. Аз цветето момина сълза го харесвам, но до момента не съм имала и даже не съм тествала парфюм с подобен аромат. Идея си нямам как ще бъде на моята кожа. Представям си, че ще бъде хубаво, но кой знае? Според мен един такъв парфюм би бил подходящ за всеки сезон. Разсъждавам си като пълен аматьор, разбира се. Иска ми се да се сдобия с поне една от тези две версии, но ми е трудно да реша коя.

# 246
  • София
Дъщерята си взе Zara Femme 2018 и оня ден се напръска обилно. Ужас! Бясна сладка ванилия. Въобще не стои в жегата. Набързо й проведох един урок кое кога и по колко се носи.
Сега видях, че има сходни съставки с Адикт, който обаче не помня. Само помня, че не го харесах още като излезе. Близка приятелка го носеше.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 21:35 от Free Agent

# 247
Sysly твоят парфюм търси по летищата там все още има спрени от производство съкровища,със сигурност е видян на летището в Барселона!

# 248
Благодаря на всички,че ми отделихте време за съвет!Взех Аурата на Мюглер,все още се опознаваме ,но определено е много мой аромат!

# 249
Sysly, Диор Адикт летните вечери на морето HeartHeartHeart няма такава красота!
Като го раздуха вятъра и се усеща на метри.
Това важи поне за 98% от парфюмите. Simple Smile
Не знам какво им прави морският бриз, но се превръщат в нещо почти свръхестествено. Heart
Общо взето, напоследък установих, че на ароматите им трябва пространство, за да разгърнат потенциала си.

# 250
Sysly, Диор Адикт летните вечери на морето HeartHeartHeart няма такава красота!
Като го раздуха вятъра и се усеща на метри.
Това важи поне за 98% от парфюмите. Simple Smile
Не знам какво им прави морският бриз, но се превръщат в нещо почти свръхестествено. Heart
Общо взето, напоследък установих, че на ароматите им трябва пространство, за да разгърнат потенциала си.
Именно, аз поне така разбрах въпроса - за летните вечери. За мен това значи на открито, край морето и не само. Почти всичките си парфюми мога да нося и през лятото, разбира се много внимавам с дозата. Конкретно на Адикт му трябва пространство, въздух и вятър, който да го раздвижи за да се разгърне в целият си блясък. В помещение натежава и е способен да задуши не само околните, но и притежателката му, особено ако не се внимава с дозировката.

Онзи ден носих Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud, той пък каква красота е през лятото в горещината, даже и не съм предполагала. Ууда става, сух, топъл и смолист (зимата е жилав и зелен). А в комбинация със сатал, амбра, и ванилия е просто вълшебство. Ветивера също се усеща по-осезаемо и го превръща във вибрираща феерия. Направо го преоткрих! Two Hearts

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 00:10 от Sysly

# 251
  • Бургас
Адикт не харесвам нито край морето,нито никъде.Вярно е това за парфюмите и магичното им развитие край морето,всеки ден,през ден съм на морето.Смея да твърдя,че морския бриз прави магия с Амуажите,почти всички съм ги пробвала и са страшно красиви повечето.Особено Блосъм е УНИКАТ,не е имало случай да бъда с него и да не ме отразят,голяма красота!:heart: Не препоръчвам да се купува Диорисимо само по описания,трябват си проби,да момина сълза е,но недейте без тест.Ако искаш по-носима и прозрачна версия виж Карата на Картие.Мимето,от мен предложение да пробваш Goutal Tenue de soiree,това е свръх женствения парфюм,за жена съблазнителка,за щастлива жена,обожавам го! За Моновете,който и да купите все ще е в десятката,за мен в тази линия няма слаб парфюм.

# 252
Благодаря на всички отзовали се за Mon guerlain. Аз по принцип не харесвам MG, но любопитството ме накара да пробвам Florale и Bloom of rose и ми се видя, че е нещо съвсем различно. Ще пробвам пак Bloom of rose.

# 253
  • София
Днес се сдобих с Angel Eau Croisière Mugler. До момента единственият от Angel-ите, който ми допада. Лесен за носене, свеж, изключително траен, като за ЕДТ, много цитрусув, плодов и съвсем леко сладък. Началният газиран, цитрусув коктейл с мангово сорбе много ми прилича на един мист, който имам от "Ив Роше". Той е с аромат на манго и гуава и е доста по-сладичък. Постепенно аромата се развива и се усещат по-хладни зелени нотки, а в края, поне аз го усещам отново леко сладък.
Та от днешното си пребиваване в "Сефора" и "Дъглас" на хартийка помирисах и няколко много коментирани напоследък аромати, като Gaultier-Le belle, Versace-Dylan Blue и Angel Eau de Toilette (2019). Не съм проследявла развитие. Та впечатленията са ми съвсем първични и не знам до колко биха били от полза на някого.
Ангелът има невероятно красиво шишенце, но съдържанието му някак се изпари много бързо, а и не ми допадна. Le Belle е невероятен, а предполагам, че е и доста траен. Усещам някаква много приятна сладост според мен идваща от крушата и ветивера. Аромата, който ми махна главата бе Dylan Blue. Обичам плодови, флорални и сладки аромати. Не е толкова сладък, като Le Belle и излъчва много повече свежест. Много отчетливо се усещат нотките на зелената ябълка и прасковата, които аз обожавам.

# 254
Аз днес съм с Boss The Scent EDP. Голяма любов ми е този парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт