Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 535
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Напоследък съм в страхотна парфюмна апатия- нищо не ми грава вниманието , не знам ккаво ми се носи ...искам нешо ново от няколко години всяо лято съм със Soleil Orchid.
Моля ви дайте предложения за летен аромат , моноо обичам ванилия и сладки аромати. Колебая се за някоя Мансера- Aoud Orchid или Coco Vanille..

# 271
  • София
Дай Боже на всички желаещи баби Шанели, но оригинални, а не копия и ментета! Whistling

Yes:imp:ImpImpImpImpImpImpImpImp

и старите 19 преди реформулации разни

# 272
  • Sofia
Candy_girl, гурманче си.
Аз лятото с удоволствие си разносвам Кадифената орхидея, Единственият, Долче Гардън, Отровното момиче, по някой път вечер Скандал, Аура, Олимпея Интенз, Пюър ХС фор хър.....
Миналата вечер разхождах Рози и Шоколад, МП каза, че не му харесва, но съм миришела на шоколад... Grinning
Трябва да видя Това е тя на З&В как ще е лятото...Simple Smile))
Виж новата златна на Дюпон - Пюър блум, това е лятната ми любов тази година...Simple Smile)

# 273
  • София
Дойде ми Rosa Excelsa DG. Малко ми е слаба, но е много моя.

# 274
Candy_girl, пробвай този
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Santal-Blanc-55226.html
Траен е, но стои близо до кожата.

# 275
За лятото много харесвам Hermes Eau des Merveilles Bleue, но не е сладък, а и като цяло май не е от масово харесваните...

# 276
Парфюм се носи за себе си. Разбира се в подходяща доза и съобразяване навън, но винаги само за себе си и евентуално за партньорът, който ляга в леглото ти. Всички други са без значеине, а честно те грам не се интересуват.

# 277
Моля,за съвет-кой парфюм е по подходящ за подарък за 42 год.  жена.Трябва да избера между Carolina Herrera 212 sexy,rose или Good Girl.Помагайте!

# 278
И двата са хубави. Бих предпочела да подаря и да ми подарят Обувката обаче.

# 279
  • Бургас
Колкото и да не харесвам Good Girl в този случай и от тези изброени съм за него.

# 280
Благодаря ви момичета,от приятелка разбрах,че жената не харесва Обувката.😣.Така,че трябва да избера между другите 2.

# 281
  • Пловдив
Благодаря ви момичета,от приятелка разбрах,че жената не харесва Обувката.😣.Така,че трябва да избера между другите 2.

А за другите сигурна ли си,  че ги харесва? Понеже си посочила възрастта като критерий, а аз съм на тези години и никой от изброените не ми допада.

# 282
  • Виена
Candy_girl, аз ти предлагам да опиташ Туст на Миу Миу. Също е сладък, но има и цветна, и дрвесна нота, изненадващо свеж за сладък парфюм, но въпреки това секси, с наслояваща се сладост и присъствие. Не типично летен, да кажем нетипично летен. И много интригуващ. И има предимството да е съвсем нов - никой няма да асоциира твоят аромат с аромата на някой, който вече е носил този парфюм.
https://www.fragrantica.com/perfume/Miu-Miu/Miu-Miu-Twist-53147.html

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 17:08 от bombolino

# 283
  • The Evergreen State
Всичко е много субективно, тук като кажат Шанел и мед им капе от устата дето се вика. По намаленията в Сефора имаше бележка че поради търсенето разрешават само по три Шанела на човек. Когато ходихме преди време на почивка в Лас Вегас (има много бутици там) най -много торбички на Шанел забелязвах в ръцете на хората. Ако каже някой думата бабешки сигурно ще го изгледат доста странно Smiley

# 284
Коромандел е най-хваления ми парфюм и от мъже и жени. Жени са ме спирали на улицата, за да ме питат с какво съм.

Не се ли сещате, че някоя змия иска да уязви нарочно? И толкова лесно си постига целта, защото и се връзвате.

Общи условия

Активация на акаунт