Отговори
# 360
  • София
И аз недоумявам ти какво правиш в това семейство, особено след последния пост. Детето загатваш, че е със сериозни психически, не само поведенчески характеропатии. Защо и как, стана уж ясно как са придобити. Не мога да си представя да си причиня подобно нещо. И наистина отстрани изглежда абсурдно защо ти си го причиняваш. Толкова силно обичаш мъжа си?

# 361
AbsurT, в този живот човек не знае какво ще му сервира съдбата, а и пътят към ада е постлан с добри намерения 🤣🤣🤣

Tays, първа стъпка е да занимая английските власти с нейната персона, тъй като разполагам с достоверна информация за нейни злоупотреби. В такъв случай може бързичко да си стегне багажа за наобратно, едва ли ще иска да връща пари. А после вече, на моичкия дупе да му е яко 🤣🤣🤣.

Вижте, омаловажавате детето, а то в случая ме мрази и не иска да живее с мене, така че този цирей няма как да го спукам аз. За да ме "заобича" трябва да направя неща, с които категорично не съм съгласна и няма да го бъде.

# 362
Помня, АбсурТ. Точно затова я питам с кой акъл е отворила уста да налапа такъв черпак, който очевадно ще преседне на повечето хора. Явно е разчитала, че детето няма да е при тях и след като сметките ѝ са излезли грешни, се чуди как да го разкара. Но няма нищо против да ражда на мъж, който не иска и не може да е баща на детето си.

Виж сега, Даскалке, единственото, което трябва да направиш, за да те обича едно дете, е да го обичаш и ти. Ти, лично ти, не го обичаш и никога не си го обичала. Поправи ме, ако греша. Няма проблем, и аз не мога да обичам дете, което не е мое. Но ти защо се навря да му се правиш на майка, след като не си способна да го обичаш и още повече оака ситуацията? М?

# 363
Ти смяташ, че тук не сме запознати лично с такива ситуации, но аз няколко пъти написах, че съм лично запозната, за други потребители също съм сигурна, че не дават теоретични съвети, ами лично изпитани
Така че темата не ни е просто любопитна, и не даваме банални съвети от скука
Отново подчертавам, че трябва да смениш тотално нагласата си, макар че вече си направила много компромиси и тук явно е било последната капка...( не съм запозната с предните теми, но става ясно горе долу)
Номера не е кой ще наговори повече гадости, направи повече мръсно или ще надцака другите. Точно затова детето реагира така, расте в отровна атмосфера. Номера е да действате заедно. Да преглътнете каквото било и да се държите цивилизовано
Ако си правите номера пред властите, ще си докарате повече неразбиателство. Какво ще ти помогнат властите, не съм чула на някого да са помогнали. И тая жена като се върне тук без пари за кедити, за майка си, за детето си, какво, по-добре ли ще ти е. А, ти ще си се отървала от детето-натрапник и ще родиш твое...ами бащата, ако не е съгласен да замесваш власти и да им докарваш проблеми, да отива детето при майката, а и да отиде- ще му праща пари, ще го взима уикенда, пак ще се виждате...или понеже ти плащаш всичко, ще преглътне и тоя хап...ми това не е семейство, сори...

# 364
Ох, защо се трие в тази тема?
Исках да отговоря на вивиан.
А вече няма постинг.

За мен тази тема е много важна . Кой и защо трие , остава загадка.
ВСИЧКИ МНЕНИЯ СА ВАЖНИ.

# 365
Помня, АбсурТ. Точно затова я питам с кой акъл е отворила уста да налапа такъв черпак, който очевадно ще преседне на повечето хора. Явно е разчитала, че детето няма да е при тях и след като сметките ѝ са излезли грешни, се чуди как да го разкара. Но няма нищо против да ражда на мъж, който не иска и не може да е баща на детето си.

Виж сега, Даскалке, единственото, което трябва да направиш, за да те обича едно дете, е да го обичаш и ти. Ти, лично ти, не го обичаш и никога не си го обичала. Поправи ме, ако греша. Няма проблем, и аз не мога да обичам дете, което не е мое. Но ти защо се навря да му се правиш на майка, след като не си способна да го обичаш и още повече оака ситуацията? М?
Ако някой е направил нещо добро за това момче, това е именно втората съпруга на баща му. Много удобно се забравя, че именно по нейно настояване детето идва в семейството им, дотогава е при баба си по бащина линия. Рождената майка изобщо не заслужава да я коментираме, видя се, че изпраща пари на майка си, а за издръжка на детето си няма.
Не омаловажавайте проблемите с дете със СОП, което (още по-зле!) е глезено от бабите, лъгано и заблуждавано от майка си. Проблемите му ще ескалират неминуемо и то не заради авторката, а поради безхаберието на родителите! Тук някои безмилостно я очерниха, защитавайки рождената майка, която видите ли нямала ангажименти към детето си, но вече не съм изненадана, предвид следния пост на една особено дейна и нападателна съфорумка:
"...Понякога се усещат много късно. Моят се промени точно когато му зарязах детето /опс, децата, и моето от първия брак/ и си намерих друг..."
Както се казва, без коментар.

# 366
  • Варна
Информирайки властите за подобни деяния ще я лишат от родителски права .
Тя и в Б-я може да абдикира .  Какво следва тогава ? Не можете да промените характери и манталитет. Но поне вменете на този малоумник да влезе в ролята на баща - авторитет , със съответните отговорности . Психолози и педагози не могат да заместят пълноценни родител .
Бащата е пожелал да живее с детето си, вие имате други планове - омагьосан кръг .

# 367
Бащата не е пожелал да живее с детето , това е проблемът.
Стига толкова спекулации, моля.
Човек да не попита нещо в този форум.
Излиза той единствено виновен.
При такъв морален и естетичен и етичен трибунал, дам. Логично.

# 368
  • out of space
Същество, което измъчва животни, изтезава хора, рита възрастни- няма как да обичам или търпя около себе си. Не само не бих си мръднала пръста за него, ами и ще направя всичко възможно да го разкарам от живота си.

# 369
Информирайки властите за подобни деяния ще я лишат от родителски права .
Тя и в Б-я може да абдикира .  Какво следва тогава ? Не можете да промените характери и манталитет. Но поне вменете на този малоумник да влезе в ролята на баща - авторитет , със съответните отговорности . Психолози и педагози не могат да заместят пълноценни родител .
Бащата е пожелал да живее с детето си, вие имате други планове - омагьосан кръг .
Не бащата, именно авторката на темата е пожелала детето да живее с тях. И иска САМО майката да престане да залъгва момчето, създавайки напразни надежди у него:

Проблемът е, че майката непрекъснато му обещава, че ще го вземе, "още малко" и прочее, в същия дух. Детето се надява, мина много време вече и поведенческите му проблеми започнаха много да се задълбочават. Нещата вкъщи не са много добре също, омразата му към мен расте.

Това е още в първия пост.

# 370
Много удобно се забравя, че именно по нейно настояване детето идва в семейството им,
Върнах се да прочета постовете на авторката отново, но не намерих нито дума, с която тя да твърди, че детето е при тях по нейна инициатива. Възможно е пропускът да е мой, защото постовете ѝ са по-разтегнати от предъвкана дъвка. Ако посочиш цитат в подкрепа на твърдението си, ще е улесняващо.

И аз, Ери. Освен това обаче, няма да се навра при него, да му се правя на майка.

# 371
Много удобно се забравя, че именно по нейно настояване детето идва в семейството им,
Върнах се да прочета постовете на авторката отново, но не намерих нито дума, с която тя да твърди, че детето е при тях по нейна инициатива. Възможно е пропускът да е мой, защото постовете ѝ са по-разтегнати от предъвкана дъвка. Ако посочиш цитат в подкрепа на твърдението си, ще е улесняващо.

Ето: Децата си имат емоционални нужди, които няма как да задоволи само единия родител. Особено за момчетата контактът с бащата е много ключов. Неслучайно навремето му казах на мъжа ми да си го вземе от бабата.

# 372
  • Варна
Желае или не отговорността е на бащата. Той носи вина и отговорност за проблемите  по закон . Детето съжителства с него .
Авторката е поела неговата функция , натоварващо и неефективно .
Не разбирам и защо тя се явява при ексцесиите на момчето  и обира негативите ?

# 373
Мерси, Djaky, това го бях пропуснала. Значи, авторката е преценила грешно с какво се захваща и сега си сърба надробеното.

# 374
Добре,защо не купиш билети за всички ви и да отидете за няколко дни при майката.Изненада!!
Спете на хотел,но примерно три дни плътно заедно и сядате да говорите открито пред детето,което вече не е никак малко и е добре да бъде изслушано и неговото мнение,къде и с кого иска да живее.Постигнете някакъв компромис,примерно учебната година с вас,а всички ваканции с нея.Но всичко в присъствието на детето,не зад гърба му.

Общи условия

Активация на акаунт