Отговори
# 510
Подвежда темата, разбира се. Никой тук не беше разбрал, че детето е при майката, обрисува я като напълно неангажирана.
 Авторката цяла тема ни обяснява как майката въобще не си иска детето и пита как да я накара да го вземе, изведнъж се оказва, че то от две седмици е при нея и авторката всъщност пита как да я накара да не го връща.

Не знам! Реви, тръшкай се на бащата, заплаши го че ще го изгониш и ще остане на улицата, кажи му да избира -  или ти, или детето, смени патрона, спри му джобните...

# 511
  • София
От първия пост на темата:
Преди да почна да притискам майката да почне да го взима и да прекарва време с нея сумарно за 2 години не беше прекарал с нея и три месеца. Миналата година, като се запънах, беше с нея пролетната и лятната ваканция, сега замина за лятото. Мъжът ми не е особено щастлив от това, иска детето да е нон стоп при нас...

# 512
Супер ангажирана е, Ирис. От средата на август миналата година, 10 месеца не му е виждала очите. Не ми казвай, че ако е искала да го види не е могла да си дойде за няколко дни, билети знаем всички колко има и струват с нискотарифните ...

# 513
Авторке, помниш ли клипа, който някой пусна по-горе как едно момче малтретира учителката си - куджа ми ти жена. Какво видяхме там, я да си припомним - момчето скачаше върху врата на женицата едва ли не, подпука с ритници вратата, помете с един удар папките на жената, врещеше като луд, докато за фон се чуваше одобрителното подвикване ,,Полудей, бе!,, Да уточним, че всичко това беше направено в изблик на...радост, задето успя да изнуди горката жена да му пише 3. Не ми се мисли как ще се държи в изблик на ярост. Та именно това е духа на ,,бъдещата ти Коледа,, свиквай, защото след 3-4 години това те чака. Викаш нямало да превръщаш дома ви в боксов ринг, но именно ти ще си боксовата круша, щото един буен 13-14 годишен тийнейджър ще е много по-силен и безстрашен от теб и няма никакви задръжки, спокойно би могъл да те приключи... Така, че много много скоро няма да можеш да го озаптяваш с бой, а той теб ще ,,превъзпитава,, така. И не разчитай особено на бащата да те спасява, като гледам колко изначално е ангажиран той с това дете; както е обърнал гръб на детето, така постепенно и теб ще остави да се оправяш сама със същото, само че тогава няма да мобеш разчита на физ сила, щото той ще е много по-силен от теб... Ама няма проблем ти си стой там при твоя прекрасник неземен мъжо ти, щом имаш толкова мега, хипер, супер важни и тайни причини да стоиш; това нещастно дете няма никога да се изпари и няма как да се отървете от него, както явно си мечтаеш. След като отказваш да се махнеш те съветвам поне да се подготвиш психически за боя, дето тепърва ще ядеш. На това си си постлала, на това ще легнеш, а накрая и друго дете произведи, да диша тоя отровен въздух. Ама, какво да се прави и кукувици трябва да има на тоя свят, само ако можеше да не се възпроизвеждат

# 514
  • София
Подвежда темата, разбира се. Никой тук не беше разбрал, че детето е при майката, обрисува я като напълно неангажирана.
 Авторката цяла тема ни обяснява как майката въобще не си иска детето и пита как да я накара да го вземе, изведнъж се оказва, че то от две седмици е при нея и авторката всъщност пита как да я накара да не го връща.

Не знам! Реви, тръшкай се на бащата, заплаши го че ще го изгониш и ще остане на улицата, кажи му да избира -  или ти, или детето, смени патрона, спри му джобните...

Да те питам- ти, умишлено ли четеш избирателно или просто си четеш по диагонал и каквото схванала- схванала?
И колкото души да ти обяснят, че и да ти цитират, не смееш да си признаеш, че си сгрешила, че да не си загубиш стройната постановка? Peace

# 515
Какви 12/13 години, бе хора Simple Smile

Както никой не взима мерки, още наесен ще се пробва пак. Аз неслучайно съм проактивна в момента и търся решение преди да се е стигнало до второ посягане

# 516
Нищо не се е пробудило, душа. Пак под натиск е там, защото аз не мога да гледам цяло лято нещастна детска физиономия и да слушам рев.

От мъжа ми магическа промяна не чакам.
Казах ви, че е натирено, вие не вярвате.

# 517
https://
Какви 12/13 години, бе хора Simple Smile

Както никой не взима мерки, още наесен ще се пробва пак. Аз неслучайно съм проактивна в момента и търся решение преди да се е стигнало до второ посягане
Единственото решение ти беше повтаряно и повтаряно многократно, ама тиквата ти не увира - чантата и през вратата. И не се тревожи, и до второ посягане ще се стигне и до n-то такова, ама хич не те съжалявам

# 518
  • София
Скрит текст:
Нищо не се е пробудило, душа. Пак под натиск е там, защото аз не мога да гледам цяло лято нещастна детска физиономия и да слушам рев.

Натирено при майка си!? newsm78
Рядко оставам безмълвна, но ти успя да го постигнеш. Mr. Green

# 519
Да, действително не бях видяла, авторката е писала, че сега за лятото детето е при майката.

Значи целта си остава същата, как детето да си остане там.

А защо за разнообразие през това време не поработи с мъжа си в посока как той да стане отговорен родител, та като се върне детето ,да не допуска да се бият в къщи?

# 520
Ако това едно дете на неговата възраст да отиде да види майка си, с която не е било 10 месеца е натирване, направо се плаша какви майки са и част от коментиращите. Не е при баби, чичовци, лятно училище в чужбина, при МАЙКА СИ е. Изумявате ме, честно

# 521
Скрит текст:

Натирено при майка си!? newsm78
Рядко оставам безмълвна, но ти успя да го постигнеш. Mr. Green
[/quote] Натирено е защото авторката е настоявала майка му да го вземе, за да се отърве от него за лятото, понеже не искала да гледа ревове. В контекста си е точно такова нещо за мен. Подчертавам майка му, която НЕ иска детето да е при нея и го взима само след натиск. Да го взимаше с желание - добре. В случая не е така.

# 522
,,Честно,, и ние се изумяваме от акъла ти, ама нейсе

# 523
Ами защо не си вземете по едно чуждо дете вкъщи, което ви мрази и всеки ден плаче за майка си, да видите как е и на кой ден ще искате да го "натирите" 🤣.

# 524
  • София
Натирено е защото авторката е настоявала майка му да го вземе, за да се отърве от него за лятото, понеже не искала да гледа ревове. В контекста си е точно такова нещо за мен. Подчертавам майка му, която НЕ иска детето да е при нея и го взима само след натиск.
Ами, разбира се!
Кой нормален човек, би останал равнодушен към рева на детето за майка му?
Всеки ден?
Ти не би ли опитала по всякакъв начин да ѝ повлияеш да го вземе? Или просто няма да ти пука- като реве, да реве. Като скача да те рита- да те рита....

Общи условия

Активация на акаунт