Отговори
# 495
Дами, детето е при майка си за лятото, писано беше нагоре, но много коментари, губи се. Съдбата му, обаче, продължава да бъде неясна.

На детето е обещала, че повече няма да го връща. Той даже се е похвалил в училише и т.н. Отпусно, обаче, не е взето. С бащата също не е говорено по темата, казва, че ще го върне август, но при нея знае ли човек....

Върне ли се детето през август, нещата ще се влошат още повече. Расте, много неща вижда и разбира вече. Откакто е заминала не е прекарала с него един рожден ден, един от големите празници, ще се върне още по-озлобен към всичко и всички. Аз дома си в боксов ринг няма да превръщам, така че ще взема мерки да се изясни какво що преди август. Няма да може да се скатава вечно.

# 496
Кога тва ?Темата е от два дни?!?
Много бързо се случиха нещата..

Силата на фОрОма.

# 497
Не четете, дами!
Написа жената, че е при майка си в момента, детето.

G&B, интересно, защо ли не ти се гади от родната майка на детето, която не го иска, а го е натирила при мащеха, а ти се гади от мащехата, която се е грижила до този момент много повече от родителите?

Интересно виждане за "натирването" имаш. Mr. Green
АbsurT, написах, че ми се гади от темата. Майката е съществена част от нея, макар и не като пряк герой.

# 498
Вивиана, сериозно ли мислиш, че може да е при някоя от бабите, а ние да не знаем Simple Smile

В Англия е, недейте фантазира

# 499
Е, авторката има цяла ваканция, за да не допусне детето да се върне при бащата. Има всички лостове за финансова принуда, Лудият учен явно няма собствени кинти нито друго,  така че може и да и се получи.

За детето също е някакъв шанс, макар и рецидивисти, може майчините му домашни да са по-човечни.

# 500
  • Варна
Кога замина за Линдон? Два дни в полемики и диагнози...
Фантазии за happy end в историята нямам

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:27 от Viviana91

# 501
Тя го е взела, за да му се порадва. Отглеждано, обичащо.
И ще го върне друг да му носи кръста.
Дано остане при нея, ама надали.
Пастрокът дали ще склони да е толерантен към проблемацията.
Даскалке , каква ти е переспективата ? Сериозно питам, как ще стане.
Бащата на какво мнение е.

# 502
Четете не с разбиране, а с фантазиране понякога. Къде изобщо съм казала, че детето е заминало сега, след пускането на темата Simple Smile Издадено й е преди 2 седмици още, но въпросът с местоживеенето му продължава да стои на дневен ред.

Голям Макиавели ме изкарахте сега пък Simple Smile Лостове за финансова принуда, и т.н. Някой да ми обясни как точно можеш да накараш баща да си зареже детето, ако той сам не иска това Simple Smile

# 503
Вивиана, сериозно ли мислиш, че може да е при някоя от бабите, а ние да не знаем Simple Smile
В Англия е, недейте фантазира
Поддържате ли връзка с него? Харесва ли му и има ли очакването, че е там само за лятото или мисли, че ще остане?
Има ли начин да го подготвите внимателно и за двата варианта?

# 504
Tays, за пастрока какво да ти кажа ... Като е там го гледа, купува му разни неща, но той не е там за постоянно, друго е. Човекът е бил болен от рак преди години, в ремисия е, има си голямо дете ... Дали му се гледа сега малко ... Все си мисля, че ако му пукаше за жена му, щеше да направи като мен, да вземе по-голямо жилище и да го приберат. До момента това не се е случило, но и не можем да спекулираме, знам ли я принцесата какво му е казала. Може и да му е казала, че мъжът ми не го пуска, то там ...

Половинката е на полусъединител и според мен изчаква, но знае много добре, че темата няма да падне от календара. Много добре ме познава, а и доста се натрупа. Той има по-малко полезни ходове и от мене. В крайна сметка дете му е, хубав, лош баща, взе си го, макар и под мое давление.

# 505
G&B, той си иска да остане с нея, но е и много лъган, знае си, че може и да не стане.

# 506
  • Варна
Темата подвежда . Информация за детето липсваше . Майчинският инстинкт се е пробудил в аванс , сега се съсредоточете над бащинския капацитет и подход .

# 507
Темата подвежда . Информация за детето липсваше . Майчинският инстинкт се е пробудил в аванс , сега се съсредоточете над бащинския капацитет и подход .
Според мен не подвежда.
Въпросът си беше резонен- как майката да си вземе детето за постоянно.

Даскалка, пастрокът е ясен. Хич не му трябва подобен "проблем".
Обаче, ако майката не е зависима от него някак си, ще настои детето да си остане при тях. Това вече си е класика според ССФ- половината са си гледали децата с пастроци, които не възразяват и дори ги обичат.
На мен ми се струва, че ситуацията в момента е добра. Ако майката върне детето, трябва да му обяснява защо е по- добре да е при вас. И на този малък отхвърленик да му се обясни, че вие сте единствената опция. Ако го заддържи- добре. Но не ми се вярва.

# 508
Нищо не се е пробудило, душа. Пак под натиск е там, защото аз не мога да гледам цяло лято нещастна детска физиономия и да слушам рев.

От мъжа ми магическа промяна не чакам.

# 509
  • София

Всъщност, темата не подвежда.
Въпросът е как да се накара майката да почне да се грижи за детето си.
Достатъчно беше обяснението, че то иска да бъде с нея и че тя го заблуждава години наред....

Общи условия

Активация на акаунт