Отговори
# 480
Авторката ще миряса най-накрая, детето го няма, поне засега. Да видим колко ще продължи семейната идилия.

# 481
Само с пари не се живее, хора Simple Smile

Аз с възрастните не поддържам контакт, половинката също. Откакто малкият го няма нещата са спокойни, живеем си съвсем нормално. Детето също е щастливо като се обажда на баща си, така че дано да им уврат малко кратуните и на двамата, че иначе ще се наложи да разчиствам авгиевите обори...
Ъ, няма ли го детето. Кога стана това.

# 482
Авторката ще миряса най-накрая, детето го няма, поне засега. Да видим колко ще продължи семейната идилия.
Не разбрах къде отиде това дете?

# 483
И аз не разбрах кога изчезна детето .

# 484
Ми, натирено е някъде.

# 485
Ми, натирено е някъде.
Уж следя темата. Уейвче, моля, дай цитат, наистина съм изпуснала Rolling Eyes

# 486
Детето мистериозно изчезна, за да се даде място на сладка семейна идилия. Как стана това, само авторката знае. Може би дори не е било наоколо скоро, просто Тя (авторката) превантивно търси съвети и идеи как да насили майка му да си го вземе обратно, ако го върне.
Позиви на повръщане получавам от .... темата.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:23 от G&B

# 487
  • София
Не четете, дами!
Написа жената, че е при майка си в момента, детето.

G&B, интересно, защо ли не ти се гади от родната майка на детето, която не го иска, а го е натирила при мащеха, а ти се гади от мащехата, която се е грижила до този момент много повече от родителите?

Интересно виждане за "натирването" имаш. Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:11 от absurT

# 488
Майка му си го взе, не следите сюжета.

# 489
Кога тва ?Темата е от два дни?!?
Много бързо се случиха нещата..

# 490
М, супер.
Наиситна съм пропуснала.
Имах две страници непрочетени , уж ги прехвърлих.
Връщам се и се извинявам, че питах.
Да, намерих го в 461 пост:
Цитат
По повод диалога с майката, исках да седнем тримата сега като дойде, този разговор не е за пред детето. Измъкна се, каза като го върнела. На малкия казала, че този път няма вече да го връща. Дефакто не е ясно още какво й се върти из главата, но никакъв не е проблемът да се хване самолет за където й да е.

# 491
Да и аз разбрах, че в момента майка му го е взела, но за временно и щяли да говорят с авторката, като върнела детето.Само временно е при майка си. Но за негово добро се надявам все пак да и трепне поне малко нещо майчинско и да си го вземе за постоянно.

# 492
  • Варна
Майката го взела и вече е изискан джентълмен в престижно , частно училище в Лондон. Да ама не . Липса на достоверност.
Укротяват го баба и дядо или някой от фамилията .

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:28 от Viviana91

# 493
  • София
това, звездите ли ти го говорят или кристалната топка? newsm78

# 494
  • Варна
Предположения. Не съм фен на езотеричните  " науки ".

Общи условия

Активация на акаунт