Отговори
# 660
Офф -Уиш, пусни на лични резултата ви плс. Ще стане ли работата? Не знам дали ти е отворена кутията.
Даскалка, псих. състояние на детето е непосредствено след храната. Психолог - с бащата, ине нищо не си направила. Няма смисъл без родител. Ама сигурно въпросния психолог ти го е казал. Наистина е имитация. Няма психолог, който да приеме деца без родител. Наистина си имитирала дейност. Доста повърхностно. Кой психолог каза, че е уместно бащата да не поглежда сина си? Не го вярвам. Не си послушала съветите. Идеята на терапията е да се изпълнява казаното от друг, когато очевидно ти си неспособен сам

# 661
Ха-ха-ха.
Ем рева, ем плача.
Пак майката винова.
А Вие, изключително образована госпожо, де бяхте, де спахте, що го взехте тоя мъж с това дете.
И какво си мислехте, че ще го гледа майка му, пък вие ще си живуркате спокойно със Саламчо.
Абе жена,  тоя човек е баща на това дете ДО ГРОБ.
За какво да го взима майка му, да не ти разваля рахата ли.
И защо масово децата на разделени родителия, трябва да бъдат гледани от майките си?

С всеки следващ пост доказваш още повече, колко много не искаш детето и какъв е бил първоначалния ти план.
 И какво ще рече, че си го подкрепила ДА СИ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО.  Че то е негово. Кой да го вземе, гълъбите ли?

Няма да го дадат на бабите, спокойно.
Не се притеснявай.
Ще се постарая да не ви разваля рахата.
Виж, дори съм услужлива. Помагам ви.
И не, не снимах избирателно, а всяко едно ваше мнение.
Трябваше да помислите, преди да давате такива описания на ситуацията.
Има пре достатъчно доказателства, за да ви го вземат.

Брей, че има хора, дето мислят с гръбначния мозък.
Взима мъж с дете и иска целия свят да се върти около нейния гъз.
Има деца, които перманентно остават без родители, заради хора като тебе.

И моля те, спри да се излагаш.
Потребителите ти се връзват, но ръсиш бисери прекалено често, та не можеш да задържиш нивото.

# 662
Що бе, нека пише. Тъкмо стана интересно, стигнахме до родителския капацитет.
Последно, бащата търси ли псих. подкрепа за нежеланието си да се ангажира с проблемния си син? На практика не иска да поеме отговорност за него. Лошо, Минке, лошо. Баща и майка не искат, тръсват на познати. На случайни каки, които такова.

# 663
  • София
Ем боли, ем сърби.
Ами като толкова ти е зор, застани и кажи: Не го искам вкъщи това дете.
Стиска ли ти?

# 664
Що бе, нека пише. Тъкмо стана интересно, стигнахме до родителския капацитет.
Последно, бащата търси ли псих. подкрепа за нежеланието си да се ангажира с проблемния си син? На практика не иска да поеме отговорност за него. Лошо, Минке, лошо. Баща и майка не искат, тръсват на познати. На случайни каки, които такова.

Абе, тя ако е сигнализира социалните, както твърди, няма баща, нама майка- Водят го на психолог, щото е по тяхно усмотрение и не им трябва разрешение от родител. Че го и регистрират в детска педагогическа стая и там го наблюдават социални работници.

Колкото повече пише госпожата, толкова повече си личи, че не се е интересувала грам.. Само бълва глупости.

Изобщо не се различава от хората, които са направили детето, понеже тя също е знаела, че няма да издържи, пък се е нагърбила, за да трупа точки през златния салам.

Пък и никога не е имала намерение да гледа детето, а говори за родителски капацитет. Драги зрители, гледам и не вярвам на ушите си.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 22:16 от Не се сърди, човече

# 665
Рийп, какво ненормално има в това майката да си гледа собственото дете, моля? Аз да не искам да отиде в катун  нещо случайно 🤣

Интересно, не виждам голямо желание да подадеш сигнал в социалните срещу нея? Защо така? Да те ориентирам къде е точно, ако е нужно, тя нали не пише тук, няма как да й правиш скрийншотове. Като ще подаваш, подавай наред като си толкова запалена да изправяш кривина, която не сме създали нито ти, нито аз.

Хубаво е, че си доброволка. И да, има много деца, които имат нужда от подобна намеса. В случая обаче какво евентуално ще постигнеш, ако на някой му се приработи от местните в отпускарско време - детето да остане хем без майка си, хем без баща си, ако се осъществи мечтаният от теб цитиран сценарий. Понеже това ще е супер за дете в неговото положение, нали? Но не е много вероятно.

Законовите изисквания за отглеждане ги има. Детето е при баща си. Не е малтретирано, доказуемо получава грижи. Кой от големите е виновен за какво - субективно. Ще интервюират, ще напишат някой и друг доклад, препоръки.

Като си тръгнала да оправяш света, намери майката. И вместо да ми обясняваш аз каква съм и не съм, обясни на нея какво да прави, дай и на нея възможност да си подобри родителския капацитет. Човек не знае, понякога, откъде ще изкочи заекът, може и да те послуша и да почне да си изпълнява И моралните, И законовите задължения.

# 666
  • София

Пак майката винова.

Има деца, които перманентно остават без родители, заради хора като тебе.

А има деца, които са бити, изоставени или тормозени, живеещи в мизерия и т.н. и не показват психопатни черти като агресия, тормоз над животни, ритници, манипулации и висене и подслушване пред вратите  (Мен от това тръпки ме побиха в контекста на цялото съдържание, НЕ е нормално). Водете го на психолог, докато е време, че другия път като нищо ще те ритне в корема, докато си бременна.

И майката е главният виновник, да. Вярно, че и аз често казвам как бащите не си изпълняват задълженията, че са мухльовци и т.н., но без баща може, без майка- не. Хората без майка в много по- голям процент са проблемни. И то не починала, а незаинтересована.

П.П. И не, "колкото по- високо летиш, толкова по- тежко падаш". Така работят законите на физиката и поговорките. Стига си писала небивалици, докато се подиграваш на другите, че пишат небивалици.

# 667
Авторката не иска директно да изгони детето. С него ще си иде и бащата, а тя в никой случай не иска да го пусне.
Затова се е вкопчила в майката. Ако тя си вземе детето, бащата ще остане с нея без възражения. Друг начин няма за нея хем да разкара детето, хем да задържи бащата и затова е това препиране майката да си поеме отговорностите.
Иначе благото на детето не е голямата й грижа, няма и причина да бъде. Това дете не е нейно, не носи отговорност за него. Опитала се е да го възпита, защото така е виждала възможно съжителството с него, докато дойде време да стане самостоятелен. Обаче детето дава як отпор по разни причини.
Отделно си има и разни кривини, следствие на неглижиране от страна на цялото обкръжение.

Авторката има само една вина тук -че не иска да се откъсне от златния салам, както тук беше определено.Дори я е страх да ги отстрани временно от дома си, за да се освестят и двамата -бащата и сина и да разберат какво са загубили.Страхът да не я зареже този безценен мъж е направо изумителен. Сигурно наистина му е от злато, друго не виждам. Laughing

Биологичната майка се възползва и ще им го натресе пак.Независимо, че могат да я изгонят от Лондон и да си дойде тук. Пак ще го пробута на тях, сигурно няма да има пари и време да го гледа, защото ще й се наложи да работи на 8 часа, за да яде.
Авторке, нищо няма да се промени, ако ти не го промениш. А промяната е възможна само в една посока - излез от блатото, тази битка не е твоя.

# 668
Кой е казал, че не ми стиска да поставя въпроса ребром Simple Smile

Само че, елементарно, Уотсън, нали трябва да има алтернатива къде да отиде това дете. По-добра такава от майката няма от наличните опции, ако пастрокът я подкрепи, разбира се. Защото и за него важи същото като и за мен, ще го приеме само ако иска.

# 669
Ън, изобщо не е сигурно, че бащата ще остане ако детето го няма. Защо автоматично се приема и това? 🤣

Даже много вероятно е, понеже все пак сме в малък град и нали за пред хората, и той да си излезе. Да се направи на обиден, изгонен, всичко става, щото иначе къде му отива мъжката репутация, оставил втората си жена да му изгони детето, а той, видиш ли, стои 🤣🤣🤣.

От нищо не ме е страх, хора, всички варианти съм обмислила и преценила. Просто не мисля, че на едни отношения трябва да се сложи край, ако не са изчерпани всички други опции за решаване на съществуващите проблеми.

Добре, че не живеете по комумистическо, а и в много други минали социални строеве, с тези идеи веднага да се събират куфарите ...

# 670
Оо не, ти не ме разбра. Ще сигнализирам за всички ви.
И знаеш ли, работи им се.
Зависи кой е подал сигнала.  😚😚
А с детето изхвърчаш и ти от картинката на саламчо.

Както трябва да го гледа майката, така трябва да го гледа и бащата. Порай него и ти.
А щом не желаеш това дете, нямаш право да искаш уважение от него.

Тъпо е, когато не стане на твоята и ти развалят рахата, нали.

Направо гледам и ти се смея.
Вярвай си, че ще ви се размине на всичките, лошо няма.

Нямаш право да искаш от бащата да изостави детето си, разбра ли ме.
То му е най-важно.
Като ти пречи- Куклите, парцалките и се умиташ.

# 671
Даскалка, защо да подава някой сигнал срещу майката, след като детето живее с другия си родител и той му формира атмосферата в домашното огнище? Някой някога подавал ли е сигнал срещу баща, който не живее с децата си?

# 672
Авторката не иска директно да изгони детето. С него ще си иде и бащата, а тя в никой случай не иска да го пусне.
Ами как ще иска да го пусне, като тя самата твърди, че се е набутала с 6 цифрена сума. Ама той бил много професионален, ама много кадърен, въобще голямата работа. Ама имам теория, че човек, какъвто е в професионалния си, такъв е в личния си живот. Не може на едното място да си супер, на другото - пълна неинтересованост, няма как да стане. Поне да го използва да си избие част от инвестицията, ако не друго. Любов, любов, ама сиреното е с пари.

# 673
Real, стига си заплашвала. Повтори вече 100 пъти колко прилежна доброволка си и как ще й разкажеш играта на авторката. Четящите и пишещите в темата не са наивни деца, всеки си прави изводите.

# 674
Ласка, сигурност, стабилност.
Ласките не всеки ги умее,Луна.И това не значи,че човекът е лош.Освен това,не знаем,може да е имало и ласки..
Но сигурност и стабилност,при условие,че биологичните родители не са в състояние да подсигурят,не виждам как друг човек би могъл.

. Ама имам теория, че човек, какъвто е в професионалния си, такъв е в личния си живот. Не може на едното място да си супер, на другото - пълна неинтересованост,
Теорията ти издиша отвсякъде.Викат им работохолици и обикновено наистина са добри в това което правят.За семейство рядко са удачни партньори.

Мда, храна, вода, разходка и чисти чаршафи. Моето куче получава повече.
Ми не е било само храна и чисти чаршафи.Всъщност,чаршафите са избирани специално,с внимание към детето и вкуса му:)
Освен това,водене по извънкласни дейности,психолози,писане на домашни..Какво още трябва да прави една мащеха,на челна стойка ли да стои?

Даскалке,разбирам те,но не разбирам защо използваш обидни квалификации към детето?
Глътни тоя гняв,той с нищо не ти помага..

Общи условия

Активация на акаунт