Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 58

• 64 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Пели, аз съм забелязала разлика в действието на различните видове. Този показания специално, но под формата на ролон е чудесен, за крема не знам, че не съм го ползвала. Инак съм ползвала и други видове от ролоните на Балея, но само този лилавичкия ми пасна.

# 76
  • на последния етаж
От 100 години не съм ползвала гланцове за устни, тъй като ми лепнат. От тези гланцове на Essence имате ли впечатления и най-вече лепнат ли?

# 77
Намазах се специално, за да ти кажа. 😀 Не лепка. Първите 20 секунди съвсем леко и после не. Има ментол вътре и лекичко изтръпват устните, нали е плъмпинг все пак. Не знам колко порастват от това, моите и без това не са малки, та не съм обърнала внимание.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 11:43 от Анонимен

# 78
  • на последния етаж
Благодаря, calabaza! Flowers Hibiscus

# 79
  • Варна
Хубави са тези гланцове, приятни, равномерно се нанасят и не лепнат.

# 80
  • на последния етаж
Благодаря и на теб, Тайга! Smirk
Сега остава да си избера цвят... Вие кои имате и харесвате?

# 81
Не знам кой номер е, защото махам лепенките, но е единственото с частички май. Имай предвид, че цветовете не са плътни като на виниловите гланцове на ГР. То си е само блясък и лек цвят.
Ето го моето, придава естествен, сочен и свеж цвят на устните
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 12:23 от Анонимен

# 82
Това коремче розовото против изпотяване изобщо не ми допадна. Стои си в шкафа...

# 83
Здравейте!Имам въпрос.Какво бих могла да използвам върху клепача,за да не ми се отбелязва спиралата!Явно от топлото се омазнява там.Хайлайтър сложих сутринта да пробвам ,пак имам черни следи.Сега съм със спирала на Essence,но така ми става от всичко ,което съм ползвала до сега.База за сенки дали биха ми помогнали?.Вчера търсих,но нещо не се ориентирах в Лилито.

# 84
  • София
Фиксираща пудра може би.

# 85
И аз съм така.
При мен проблема е само с едното око. Спиралата се отбелязва под веждата, а очната линия в сгъвката на окото.
И с база пробвах, и с фиксираща пудра ( с 2 различни) и пак същия "ефект".

# 86
Пробвайте с водоустойчива спирала Blush

# 87
Същият проблем имам и няма оправия. От време на време с кърпичка трия отбелязалата се спирала когато съм навън.

# 88
Бях забравила колко е добра маската за коса на Гарние с маслина. Почетвъртвам я май. Намалена е в момента на 7 и нещо в ДМ.

# 89
Да дам отчет за розовото кремче против изпотяване. Като цяло ми хареса. Хубав, свеж аромат. Намазах се под мишниците и се оказа супер решение. Моля да се вземе предвид, че не съм от най-потливите, но в този горещ ден издържах. Най-ми хареса, че не оставя никакви, ама никакви следи по дрехите. С две думи доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт