Априлски бебета 2019 - Тема 2

• 28 456
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета при нас всичко е наред растем и църкаме само😂Янис си заспива сам още от самото начало, не ми прави проблем докато Алекс ми е по сложен той е на моменти някой път на ръце, в количката или в леглото, но като му дрънкам с играчките. Всеки път е различно когато не могат да заспя търкат очите, нослетата, плачат. А през нощта лягам до тях като съм си оставила място и до единия и до другия половината нощ при единия после при другия. Събуждат се със смях гледайки лампата... 😂😂😂(все още незнам какво е интересното на тази лампа). Вчера сложих е другите 2 ваксини и много плакаха, остават още 2, а не съм слагала ротарикс. Много се колебая, вие какво ще кажете?

# 91
  • София
О, да, Михаил също много обича лампите. Смее им се, гука им 😁
Скоро разбрах, че има израз" Гледа като дете лампа" .

# 92
  • София
Благодаря, момичета.
Ендира, изолираха Клостридиум, но междувременно се оказа, че е само носител, няма инфекция, така че за сега няма да взема антибиотик. По принцип би било хубаво, но е отвратително горчив на вкус, не виждам как бих го дала. Наистина е потресаващ.
Аптамилът е наистина гаден, никак не му понася добре. Аз лично дълбоко се съмнявам детето да е с алергия -няма кожни прояви, кожният тест е отрицателен. Детето приема ХА мляко от раждането си, симптомите се проявиха като навърши два месеца, и са циклични, не постоянни. А и наддава повече от добре. Но ще видим, де...

# 93
Ева, нямаме смяна на памперси. Използвам  Pampers premium care още от самото начало.
Гледала съм по същия начин и другото си дете и не съм имала подобен проблем. Странно ми е на какво може да се дължи и затова реших да попитам вас.
Ползваш ли мокри кърпички? Знам че много се оплакват от тях. Приятелка ми разказа, че откакто е спряла да ги ползва дупето на бебето е много добре и не се зачервява.

Ползвам премиум и аз памперси, кърпи ползвах памперс сенситив , но не ми харесваха. В момента съм с хъгис и съм много доволна Simple Smile Не се зачервява Simple Smile

# 94
Прочетох в друга тема за различни гънки по крачетата на бебе и се попритесних. То психиката е голямо нещо, не съм спирала да търся информация от няколко дни и да заглеждам малката. Въпреки, че бяхме на ортопед и нямаше проблеми при прегледа, възможно ли е да е било рано за признаци Rolling Eyes
Сега докато дойде време за следващия преглед няма да си намеря мира Tired Face

# 95
За какви гънки става въпрос?
Щом ортопедът не е видял проблем, не се притеснявай.
Ето затова се чудех дали да се присъединявам в големи групи...
Не се тревожи излишно.
Преди няколко дни на малкия се изсуши супер много кожата заради моя тъпотия.
Още на същия ден намерих хубава статия на дерматолог, директно отидох до аптеката и купих нещата ( без да чета мнения) . Оправи се за два дни, имаше дори и лишеи.
Ако бях чела, сега сигурно щях да съм във филма Simple Smile
Не се тревожи , наистина Simple Smile

# 96
За какви гънки става въпрос?
Щом ортопедът не е видял проблем, не се притеснявай.
Ето затова се чудех дали да се присъединявам в големи групи...
Не се тревожи излишно.
Преди няколко дни на малкия се изсуши супер много кожата заради моя тъпотия.
Още на същия ден намерих хубава статия на дерматолог, директно отидох до аптеката и купих нещата ( без да чета мнения) . Оправи се за два дни, имаше дори и лишеи.
Ако бях чела, сега сигурно щях да съм във филма Simple Smile
Не се тревожи , наистина Simple Smile

За тези различни гънки става въпрос (снимката не е наша, просто не мога да спра пъргавелка, за да я снимам)

# 97
Здравейте, за дупето и със сина ми, и сега използвам един крем, който се прави в аптека. Рецептата ми я изписа една педиатърка в Шейново. Всички мои приятелки също го ползваха, не сме имали зачервени дупета. Ако някой се интересува мога да я споделя, излиза около 10 лв и стига за 1 месец. А що се отнася за гънките, хич не се филмирайте, щом ортопед е казал, че няма проблем, значи няма.

# 98
Гънките ми се виждат супер симпатяжки Wink
И аз съм на мнение да вярваш на ортопеда.
Те с един поглед разбират дали са Ок ставите Wink

# 99
Здравейте момичета.  Вярно е, че не съм писала отдавна, ама освен бебе имам и две каки. Едната иска да ходи сама с компания на море, а другата след 7ми клас изживява сага с матури и класирания.
Емма е много послушна. Вече е 4700гр, което означава,  ме е утроила теглото си от раждането.  Изцяло на кърма сме, 6-7-8 пъти яде, когато поиска. Заспива винаги сама. Много е весела сутрин и вече много гука, усмихва се. Правим упражнения в къщи, учим се да се обръщаме. Ще имаме август голямо пътуване да майка ми, после на море в Гърция и после пак при майка. Вярвам, че ще и е добре. Събота и неделя сме на село и там е почти по цял ден на вън, вечер се прибираме към 23 часа 😉. Трето бебе 🤣.
Ние ваксини ще слагаме след 6ти месец.
А за захранването смятам поне след 5 ти коригиран, което е 7ми реален.
Кърмещите давате ли вода? Аз не,  чудя се дали да я мъча да свиква.
И също да питам пускате ли изследвания и следите ли хемоглобина?

# 100
Моите момчета имат много гънкии, докторската каза добре гледани и хранени бебета, ортопеда пък когато ходихме каза че са супер и да им правя гимнастика. Не се притеснявайте излишно и ги мажете с коремче където има гънки за да не се подсекът че ще ги боли много. Замислям се като направят една година малките да почвам работа да се прибера в България, че не стига че майчинството колкото е за едно толкова са и за две и парите определено не ми стигат ами и няма кой да ми помага. А единия какъвто ми е ревльо, ужас до тоалетна не мога да отида, изгуби ли ме от поглед и рев... 🤗🤗🤗Вашите бебчета така ли са?

# 101
Има дни в, които за повече от 3 минути ако ме няма и почва да реве. Друг път си се заиграва и няма проблем.

# 102
  • София
Ава, много се радвам, че всичко е наред при вас! Успех на седмокласничката - дано да й стигне балът за желаната гимназия Simple Smile Второ и трето дете се гледат много по-лесно от първо, абсолютно подкрепям. Ние също при първа възможност сме извън София, изобщо не е хубав въздухът тук Sad Планирали сме лятото, до първия учебен ден, с много пътувания тук и в чужбина, и ние не се спираме.

Изцяло на кърма е бебо, вода не давам. Не съм правила изследвания и не предвиждам да правя такива. Всичко беше наред с изследванията при раждането и нямам причини за притеснения.

Не съм обмисляла връщане на работа, много рано е, а и в разгара ня лятото някак не ми се мисли за това.

Не плаче без мен, засега, мнмого е благ и спокоен. Пу пу!

# 103
Здравейте момичета, имам въпросчее. Помня, че се писа по тази тема, но да ви попитам, може ли да сменя коша за новородено с летния кош и бебето да е в пълно легнало положение, нашия кош за новородено е подплатен и бебето сигурно увира горкото, другото което е почва да и става малък, а утре ставаме на 3 месеца. Та въпроса ми е възможно ли е да я сложа в летния кош вече, на мен ми се струва много рано и незнам дали ще е безопасно, но и коша за новородено не ми се струва окей в тази жега.

# 104
  • София
Не се препоръчва преди 6 месец, но ти си решаваш. Ако има количката пълно легнало положение. Минус е, че трябва да слагаш колани.

Общи условия

Активация на акаунт