Априлски бебета 2019 - Тема 2

• 28 460
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Може ако има пълно легнало положение. Simple Smile

# 106
  • Варна
Здравейте. Jessy3 аз возя малкия до ден днешен без колани като не е обърнат към мен, но количката ми е 0+ и е с твърда част, а не да му потъва тялото като порастне, отделно дължината е 85см като това, което се сгъва за крачетата в началото го обръщах нагоре с цел да го предпазя от падане. За сега е на 2 и половина мес и не е толкова подвижен, но скоро ще го връзвам. Количката е Nuna Tavo по-стар модел, ще прозвучи като реклама, но не съжалявам че си избрах тази макар, че не е обърнат към мен, но е страхотна точно за бебе родено през пролет-лято. И понеже е с твърда част и отделно си има нейна подложка за новородено го оставям да спи в нея на терасата. И все пак, че се отклоних, ако ти е с пълно легнало и равна мисля, че не е проблем. Но съм виждала разни колички уж в легнало, но някак сгънати към кръста/дупето, за мен това точно за бебе на1-3 мес. не е подходящо!
  Ние също сме на кърма, вода не давам. Много е спокоен пу - пу, усмихва се, гука, но тия пъпки още не може да се оттървем. По-добре е, накрая ще се окаже нещо от това, което ям.

# 107
  • София
Моля ви, споделете на каква възраст да бебчета ви, по колко хранения имат и в колко часа са? Благодаря 💐
 И да споделя, че според мен кошът за новородено е задължително удобство. Не бих возила бебе завързано с колани, още по- малко - без. Мое мнение 😉

# 108
  • София
Момичета, утре имаме среща в Борисовата от 11.30 Simple Smile Добре сте ни дошли, ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 109
Моля ви, споделете на каква възраст да бебчета ви, по колко хранения имат и в колко часа са? Благодаря 💐
 И да споделя, че според мен кошът за новородено е задължително удобство. Не бих возила бебе завързано с колани, още по- малко - без. Мое мнение 😉
Бебка вчера направи 3 месеца. Храни се отскоро на 4 часа по 150 мл, което прави 5 хранения за деня.  С изключение на снощи, когато се събуди още един път, възможно е да не е било за храна, но според ММ '' детето е гладно'' Grin
От почти месец прави нощем по 7 часови паузи, но последните няколко дни се буди веднъж за по 15,20 минути. Скоро четох за т.н. ''скок в растежа'' , предвиден за около 13 седмица, която подкарахме.
Обикновено нощем яде между 04:00 и 05:00, а всяко следващо хранене е + 4 часа от предходното.

# 110
След два дни правим три месеца, още се буди на два часа, хапва по 90-110мл. Само от 21 до 00:30 прави по-голяма пауза иначе няма ден, нощ на два часа сме

# 111

Моето момиче е на 2 месеца и 3 седмици. Е, не ми е ясно как точно се храни. Преди 1 седмица хапваше през 3 часа, общо 6 хранения на ден, общото количество мляко варираше от 750 до към 650 мл но ден. Обаче сега доста намали количеството мляко и в момента е към 500, 550 мл на ден. Аз изкуствено намалих броя хранения на 5 на ден, през 4 часа за да проверя дали няма да хапва повече, но сумарното количество се запазва, така че съм малко объркана как точно трябва да я храня Sad

# 112
  • Г. О.
Синът ми кара 13-та седмица. Храни се на три часа, но понякога заспива малко преди хапването и така се увеличава интервала на четири часа или четири и половина. Количеството варира между 110-150мл, като най-много приема на обяд и вечеря.

# 113
Малкия е вече на 3 месеца и половина, яде на 3 часа, по 130-150мл. Общо 6 хранения за деня. Последното е в 22:30, на сутринта първото е в 8:00. Спи общо 8-9 часа през нощта. Исках да ги направя 5 храненията за деня, по 180мл.,но ЛЛ каза да ги запазя така заради рефлукса.

# 114
  • София, България
На 2 месеца и 3 седмици, 5 хранения на ден по 150 мл с 5 лъжици, почивка от 7 часа през нощта.

# 115
Моето момче има 5-6 хранения. Правя му 150мл, но изяжда различно количество. Сутрин цялото го изпива, защото заспива към 22:30 и става между 7 и 8 сутринта. До обяд също прави добър сън, с по-дълга пауза м/у храненията, но само, ако сме навън, иначе вкъщи не спи...

# 116
Аз кърмя на поискване, приспивам я с ядене и не съм засичала колко хранения и през колко време са, вечер прави пауза от 6 часа, но някой път се буди давам и малко и пак заспива.
Днес бяхме на консултация, качила 1 кг и 400 гр, точно 7 кг. е и 63 см. Биха и ваксините и е страшно неспокойна, само спи и плаче, събужда се с рев, нещо страшно е. Вашите бебчета как ги понасят. Забравих да кажа вчера станахме на 3 м.

# 117
  • София, България
Още не сме слагали вторите, но ти си поредния човек, за чието дете чувам/чета/, че по-трудно понася следващите ваксини, за разлика от първите Simple Smile

# 118
Мамчета, при вашите бебчета да сте забелязали ръце и крачета да се изпотяват понякога(не съм забелязала колко често)? Четох разни гадни неща, но след раждането в Токуда ни прегледа ортопед и казаха, че всичко е точно и преглед пак след 6 месеца. Трябва ли нещо да тръгвам да се притеснявам или все пал е нормално бебчетата да се изпотяват в крайниците

# 119
При нас се потят доста отдавна ,когато започнаха жегите . За мен е повече от нормално Simple Smile Според мен не чети Wink

Общи условия

Активация на акаунт