Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 48 190
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 2 775
ах, как любезно ми го хариза Joy

# 2 776
Холдъна няма да го изтърва на следващата спам среща.

# 2 777
  • Тра-ла-ла
Холдъна няма да го изтърва на следващата спам среща.
Лелеее, изгоря ни момчето....ама не знам в кой точно смисъл Trollface

# 2 778
Ще дойда да размахам буйни червени кОси, да изпия виното и с Холдъна ще си говорим за нещата от живота...хлъц...

# 2 779
нещо се е..вате с мене ама не мога да разбера защо

# 2 780
  • Тра-ла-ла
Ще дойда да размахам буйни червени кОси, да изпия виното и с Холдъна ще си говорим за нещата от живота...хлъц...
Така си го представям

# 2 781
Е, ти си ме виждала на живо и сега ме издаваш! RageRage

# 2 782
  • Варна
Пътьом спряхме някъде около Сливен и си купихме от местни производители праскови, нектарини и круши. Страхотни бяха, ама сладки, че сладки, аз тука толкоз вкусна праскова не бях яла. Кофти, че бяхме с по една раница на гърба и нямаше как да ги носим. Хората продаваха разкошни розови домати, мед, орехи и бадеми, грозде без семки... Ама как да ги тикнеш в раницата, ще дойдат вкъщи готови на компот. Ядохме колкото можахме на място и толкоз.

# 2 783
нещо се е..вате с мене ама не мога да разбера защо
Щот си весел и не се сдържат.
Пътьом спряхме някъде около Сливен и си купихме от местни производители праскови, нектарини и круши. Страхотни бяха, ама сладки, че сладки, аз тука толкоз вкусна праскова не бях яла. Кофти, че бяхме с по една раница на гърба и нямаше как да ги носим. Хората продаваха разкошни розови домати, мед, орехи и бадеми, грозде без семки... Ама как да ги тикнеш в раницата, ще дойдат вкъщи готови на компот. Ядохме колкото можахме на място и толкоз.
Хайче, другия път с бус и отваряш сергия пред блока после. По тоя край и череши има разкошни, и праскови и сичко.  Grinning

# 2 784
  • На Марс
Кофти, че бяхме с по една раница на гърба и нямаше как да ги носим.

може и мотор с кош да си вземеш ... кеф ти праскви кеф ти Пънч да возиш Simple Smile

# 2 785
Е, ти си ме виждала на живо и сега ме издаваш! RageRage

на аватара си се сложила, а сега джулая виновна Joy

# 2 786
За кръщенката турнах и екстеншън, та таман на това го докарвам Grinning

# 2 787
Га беше трол, помня го като да беше вчера, а днес е един виден член на спамЪ (насълзи ми се лявото око от умиление)... нашто Холдънче се внедри! (казах ли член?) Grin

# 2 788
  • Тра-ла-ла
Състрадателни хора сте се събрали у спама. Grinning

# 2 789
Еле па я Laughing

Общи условия

Активация на акаунт