Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 48 116
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 2 820
Ааааа, Инче и на палатка невинаги е гаранция, че ще е тихо. Често палаткуващите ти припомнят принудително чалгата от нейната зора.
И изобщо то са викове, крясъци, песни и танци на народите. Не е истина просто.
И тва го знам, Джасте. То палаткуващите обикновено са 1 малко село. Аз па без баня и тоалетна никъде не отивам. Поне с тоз акъл. Joy Имах предвид да се забия нейде в гората, мое и на някой връх и за да не ме отнесе или изяде нещо/някой ще требе съм с палатка. Само и само да съм сама. Grinning Сигурно съм сбъркана или мноу културна Joy - песните и танците искам да са ми на заведение нейде, да има мнооо хора, да танцувам, не ща - 4 човека, на маса, пияни и пеещи. Поне знам какво искам. Joy

# 2 821
  • над кукувичето гнездо
Ааааа, Инче и на палатка невинаги е гаранция, че ще е тихо. Често палаткуващите ти припомнят принудително чалгата от нейната зора.
И изобщо то са викове, крясъци, песни и танци на народите. Не е истина просто.
Мда, има племена, които изобщо не е трябвало да напускат пещерата.

# 2 822
Аз пък искам тишина и спокойствие. Никви хора!Нещо за разхлаждане на цяло тяло - вода, удобно легло и хубава сянка.  
П.П На палатка ях само веднъж в живота си. Повече не ща да повторя нивгаш. Хем не спах, хем се изръбих.

# 2 823
Аз пък искам тишина и спокойствие. Никви хора!Нещо за разхлаждане на цяло тяло - вода, удобно легло и хубава сянка.  
П.П На палатка ях само веднъж в живота си. Повече не ща да повторя нивгаш. Хем не спах, хем се изръбих.
Начи ний с кокалите сме преевани отсякъде. Ръби си и тва е.
Не ми обръщайте фнимание, май ми е петъчно от понеделник. Joy
Ама наистина ли е Джу на аватара? Grinning Джуу? Grinning

# 2 824
  • София
Ей го на,излязло почти

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 13:29 от midnightStar

# 2 825
  • Варна
Палатка опъвам и прибирам за норматив. И дюшек също. Но вече и на мен не ми се ходи. С годините станах гевезе. Искам удобно легло и баня.

# 2 826
То зависи с кого ходиш на палатка Grinning
И аз така бях гевезе, докато не се появи една висока, слаба, с малко дупенце и големи гърди... палаткаджийка. Не ми се излизаше от палатката ти казвам Grinning Grinning Grinning

# 2 827
То зависи с кого ходиш на палатка Grinning
И аз така бях гевезе, докато не се появи една висока, слаба, с малко дупенце и големи гърди... палаткаджийка. Не ми се излизаше от палатката ти казвам Grinning Grinning Grinning
Таз е била сбъркана, па иди си на почивка на хотел, къде ви беше банята, в язовира ли? Освен да сте били за 1 ден. Или да е имало река, та поне водата да е течаща. Глей в колко размисли са фърлих, ся. Grinning

# 2 828
  • Euskal Herria
Аз явно съм от дебелокожите. Ходили сме на палатка, харесва ни. И на планина, и на море. И в бунгала от соц-а също.Някои от най-хубавите ни почивки са били в такива условия.

# 2 829
мид, страхотна е!

искам кемпър
не, че отказвам палатка, но друго си е леглото да е по-удобно

# 2 830
  • над кукувичето гнездо
Е, с надуваемите дюшеци вече не е много неудобно. Преди само на по едно шалте спяхме, сега си е екстра вече. И душ има как да се направи и вц, само да иска човек.
Това с хотелите не го разбирам за почивка.

# 2 831
аз, като една класическа змия, спя върху две шалтета, с два чувала и полара до главата Grinning

# 2 832
  • Euskal Herria
 Тук (и французите)  много наемат кемпери за ваканциите. И аз съм се чудела дали е уместно да вземем един, когато си пътуваме до България и обратно.

# 2 833
Мид, сега на любопитна животнолюбка като мен трябва да обясниш какви грижи полагате за това бебче ❤

# 2 834
  • София
Отделяме ги в кутия.Чакаме да сменят първа кожа и ги захранваме.
С това  върви съответната Т,влага и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт