Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 48 156
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 2 805
Скрит текст:
Ако си признаеш, че си умен, може да излезе, че не си красив, така че внимателската как се фуклясваш Stuck Out Tongue

действа се като жабата: "аз сега на две ли да се..." Grinning

понеделнишки ми е такова:

и добро утро!

# 2 806
на началната страница пише ОТВЪРД ограниченията интервю с некой-си. коя модераторка палавее

# 2 807
редакторка, но да - редактирах, благодаря!

# 2 808
# 2 809
  • над кукувичето гнездо
Бубе, с 10х трябваше да заблестиш Wink

Добър ден! и хуквам по задачи

# 2 810
  • Тра-ла-ла

# 2 811
# 2 812
Най обичам понеделника да ми тръгне криво. Първо се успах, в просъница свалих голямата пред блока на майка ми, кой знае изобщо с какъв багаж съм я пратила. Реших да си дръпна някой сериал за село, тия дни отивам, и баш този пък не се дърпа. Абееее брало си е лайката. ДУ!

# 2 813
ДУ! Вечи работна. Планината свърши. Рива за диви ягоди. И за хладното, че фчера вечерта дома беше бая мор. Другата година живот и здраве ша са заредим с поне 2 колони и съседите (оказаха се тъпите съседи, а не хотела) кат почнат да пригласят фалшиво с микрофон на песните, ний ше пускаме Продиджи. Поне аз, другите - некав метъл.
Ма, ко говорите, беее - аз съм и умна, и красива, и проклета, ехеей, и йощ неща даже. Joy
Днес е приказно време, ако и завали ше е супер. Още седя на течение и ме разхлажда. Така де, да съ климатизирам малко. Grinning
А бре, Хайче, къпахте ли съ? Нищо не издаваш. Wink
Луне, съчувствам. Бая отдавна бех боядисала коридора в цвят боза. На теория мноу ми пасваше. Ама кат видех ко стана (инат, боядисах си го целия, та да свикна уж, да ми хареса), айде - белото отгоре. Grinning

# 2 814
  • Тра-ла-ла
Викнете ме да се мятам на Продиджи. Може и ние да си спретнем караоке Joy Да подерем глас на дет/блек метъл. Може да си запалим огън и да обикаляме около него в черни роби с качулки. И да видиш как съседите бързо ще заспят Trollface

Какво пяха съседите? "Кой уши байрака?" а.к.а "Кой шиба Радка?"

# 2 815
Викнете ме да се мятам на Продиджи. Може и ние да си спретнем караоке Joy Да подерем глас на дет/блек метъл. Може да си запалим огън и да обикаляме около него в черни роби с качулки. И да видиш как съседите бързо ще заспят Trollface

Какво пяха съседите? "Кой уши байрака?" а.к.а "Кой шиба Радка?"
Сичко, Джу. Те тия дето слушат сичко са от най-страшните. Немам нищо против песни и дране, ама поне до 12 да млъкваха - наоколо са вили, къщи, хотелче, бунгала и гора. Освен това ние си правихме преходи, та требе се става сутринта. Аз не съм отишла за маси, пиене и песни. Начи праиш си мазе, бомбоубежище и подобни (както са дискотеките) и там ку щеш си осъмвай. Осъмвала съм у дискотеки или у некое превозно средство(след танци, манци), ама не съм врещяла кат луда по нощите в гората. И тва бяха 2 двойки по на над 40 години. Изтрещяла работа. М затва ли се качваш на планината, бре, ми реви си у града. То и хазяина (че беше там човекът 2 вечери) ни каза, че идвали едни магарета само за пиене и уене. Не съм палаткаджийка, ама ше ми се прище да стана, та да спя там дет жива душа нема. Joy Звездите са 1 път обаче. Та Джу щти хареса, а аз и дитето (вече почти ме надмина на ръст, та ше се брои за голям Grinning) ше сме много "за" черните роби. Joy

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 12:12 от ina.ina

# 2 816
  • Варна
Инче, не успях да стигна до басейна. Тая глава ме скъса от болки, чак ми се гадеше. След няколко часа в леглото и две изпити хапчета, успях да живна, барем самия събор не пропуснах. Но басейна вече беше затворил Simple Smile Здраве да е, не е болка за умиране. Днес сутринта първо в аптеката отидох и си купих хапчетата за глава, ще заредя няколко в офиса, няколко вкъщи и няколко в чантата, че повече такива изпълнения да нямам. Другите обаче и заради мен се киснаха.

# 2 817
А, така, Хайче, виж какви подготовки праим за догодина. Сичко виждаме, сичко предвиждаме. Тва е да си Везни! Wink И накрая пак ни изненадва нещо. Обаче и него добавяме в списъка за следващия път. И те така! Не се отказваме. Joy

# 2 818
# 2 819
Ааааа, Инче и на палатка невинаги е гаранция, че ще е тихо. Често палаткуващите ти припомнят принудително чалгата от нейната зора.
И изобщо то са викове, крясъци, песни и танци на народите. Не е истина просто.

Общи условия

Активация на акаунт