Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-добрата бюджетна брилянтно пудра, която бихте препоръчали?
Купихте ли нещо от разпродажбите в Мак? Аз щях да отида за рефил, но се отказах накрая... предполагам, че есента пак ще пуснат ?♀️
Можете ли да препоръчате компактна пудра със слънцезащитен фактор и сатен финиш за около 80лв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-добрата бюджетна брилянтно пудра, която бихте препоръчали?
-
Купихте ли нещо от разпродажбите в Мак? Аз щях да отида за рефил, но се отказах накрая... предполагам, че есента пак ще пуснат ?♀️
-
Можете ли да препоръчате компактна пудра със слънцезащитен фактор и сатен финиш за около 80лв?
-
От летните колекции досега съм купил само неща от Les beiges. Не ме грабнаха останалите ?
-
Кои летни колекции ви харесаха?
от тогава спрях да купувам така често от марката. А преди да се запаля по грима, си купувах малкото гримове, които ползвах тогава само от там 😃 Тогава ми се струваха супер луксозни 😬 (бях студентка в чужбина и в България не се и чуваше за тях) Още пазя даже някъде първата ми палитра от там... една супер блестяща четворка за опушен грим
)) бяха мн хубави, но падаха ужасно много. Много хвалят май един honey bronzer (май така се казва?), но не съм го ползвала...