МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 47 тема

• 50 224
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Sl, коя от фдт на Тарт пробваш?

# 571
  • София
Онзи ден си взех околочния на Тарт и съм супер доволна как озарява  зоната на контура.

Може ли линк или снимка, заинтригуваме с тази констатация.

# 572
Имате ли отзиви за базата на Герлен, която е в комплект със спирала? Има ли смисъл изобщо да се слага за ежедневието? Или да си я държа за поводи...
Търся отзиви и за кремовете на Ритуалс, изглеждат хубави, но като чета състава - слънчогледово масло, както най-обикновенитв на Балеа.... Thinking

# 573
  • някъде под слънцето...
Sl, коя от фдт на Тарт пробваш?
https://tartecosmetics.com/EU/en_ES/makeup/face/foundation/babas … oundation#start=1
Онзи ден си взех околочния на Тарт и съм супер доволна как озарява  зоната на контура.

Може ли линк или снимка, заинтригуваме с тази констатация.
При мен кожата на контура придобива блясък.

https://tartecosmetics.com/EU/en_ES/skincare/oils-treatments-mas … nts-masks#start=1

# 574
"Търся отзиви и за кремовете на Ритуалс, изглеждат хубави, но като чета състава - слънчогледово масло, както най-обикновенитв на Балеа.... Thinking "

И аз така. Търся мнения за тези кремове за ръце. Чудя се дали си заслужават.

# 575
Killpop, коя база на Герлен? За мен базите на Герлен нищо не правят, поне тези, които съм пробвала (метеоритен кушън, L’or,   Нормалния метеоритен). Чак да си я пазя за повод...

# 576
Л'ор, със златни частички пише.
Сърби ме да пробвам нещо на марката, но поне да си струва Grinning

# 577
Тази не си.

# 578
Аз я харесвам със златните частици, но не е чак уау!

# 579
  • Варна
Според мен мненията за Rituals са или “Осанна” или “разпни го”, няма среден вариант. Моята кожа на ръцете е ужасна, буквално. Пробвала съм какво ли не, кремове правени в аптека, всякакви препоръчани от дерматолози и маникюристки, нищо не помага. Само тези на Rituals ми омекотяват ръцете, без да са тежки или лепкави като Aquaphor на Юсерин например. Има дами, които изобщо не харесват марката. Аз съм така с The body shop- опитвах се и все на химия ми мирише, плюс че не ми подобриха положението. Трябва да се опита и прецени .

# 580
  • София
Blue Turquoise, пробвала ли си Bariederm на Uriage? Лекар ми го препоръча и съм доста доволна от крема.

# 581
  • Варна
Не, не съм ползвала на Юриаж. Големият ми син има проблеми с кожата и изцяло ползва тяхна козметика, но Xemose серията. Кой знае какво подобрение няма. Благодаря, ще пробвам и този. Идва зима и положението тепърва ще се влошава при мен. Сега ММ ме запаси с няколко опаковки от Sakura серията и на първо време съм подготвена. Пробвах и нощния на Rituals от Dao серията, много е добър също.

# 582
Впрочем и аз съм така, със супер суха и чувствителна кожа, Блу Тюркоаз, опитай А Дерма, ако имаш желание. С Боди шоп и аз съм така, преди години с такова желание заръчах на едно гадже да ми купи, като ходи в чужбина, но не бях очарована. Никакъв ефект върху кожата, дори ароматите не бяха впечатляващи.

# 583
Sl, този не съм го пробвала. Аз имам този https://tartecosmetics.com/EU/en_BG/makeup/face/foundation/shape … rk=g&start=11   и ми харесва, но е летния ми цвят и сега не го нося. Определено не е уау, но има читава покривност и издръжливост. Разнася се лесно.

Относно Rituals - аз не съм във възторг от техните продукти, макар че съм ползвала само един лосион за тяло и една пяна. Очаквах доста повече и им имах голям мерак. При мен лосионът не хидратира достатъчно, а пяната Sakura не мирише райско както ми се иска Smiley  Не са лоши, но не са нещо уникално /лично мое мнение Simple Smile /.

П.С Боди шоп пък въобще не ги харесвам. Техните аромати не се разбират с кожата ми и нямат никаква трайност.

# 584
Обожавам и Ритуалс, и Бодишоп и винаги имам по няколко техни продукта.

Общи условия

Активация на акаунт