Звездни компромати - юли

• 275 730
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Варна
Кога Кеворкян се е изказал ласкаво за Венета?
Интелигентен, ерудиран човек, таквиз рабУти да говори.  Astonished

# 2 581
  • Русе
Кеворкян винаги е бил нагаждач, освен това и доносник на Държавна сигурност преди 1990г. - човек на всички власти, който се пребоядисва според обстановката, така че винаги да е отгоре на пирамидата и да язди обществото. Такива като него са ми били винаги най-противните същества - гънещи се мекотели и плазмодии...

# 2 582
  • София
Не мога да дам линк само към видеата. Ето тук се вижда как се забавлява на рождения си ден Дженифър Лопес:
https://life.dir.bg/zvezdi/dzhey-lo-otprazuva-50-godini-s-pishtn … a-gloriya-estefan
Много ме изкефи, не само е красива, но  и със страхотен дух, все едно емоционално е на 20. А песента с тортата ми е любима от едно време Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 583
Лопез си беше популярна и търсена много преди да се омъжи за Марк Антони.
Въобще не ги намирам за хубава двойка - тя - сексапилна,едра,пищна и хубава,той 50кг,грозноват и по-нисък от нея.
Joy

# 2 584
  • Viena
И аз бих му родила две деца, даже и три. 😂

# 2 585
  • Rock & Roll feeling ...
Джей Ло е казвала,че Марк Антъни е бил луд по нея. Сякаш наистина отношението му и въздействието й над него е това, което я е привлякло.  И без да се замисля само на него роди деца... които доста приличат на него.
На мен Марк ми е много антисекси.

Венета Райкова рие по дъното, може и да започне да го сондира. ... Не съм имала очаквания за стабилна личност от човек, който не може да живее без ежедневна консултация с врачка или астроложка беше ...

# 2 586
Венета нямаше ли навремето разследващо "звездите" предаване по Евроком, в което луди ги правеше или бъркам водещите. Беше докарала почти до рев веднъж Наталия Гуркова с материала и за фалшивата и диплома. Или Калканджиева, не помня. Голяма кобра беше, но тъпа не...

# 2 587
Лопез си беше популярна и търсена много преди да се омъжи за Марк Антони.
Въобще не ги намирам за хубава двойка - тя - сексапилна,едра,пищна и хубава,той 50кг,грозноват и по-нисък от нея.
Joy

Да, не е типичен красавец, но има някакво интересно излъчване, което привлича. Изглежда ми интелигентен.

# 2 588
Венета и Гуркова меко казано се мразеха
Марк Антъни...да му се чудиш на чара! С Мис Свят май беше по едно време

# 2 589
  • Countryside
Марк Антъни ми е като препикано мушкато на вид. Харесвам песните му, а в Латинска Америка е тотална звезда и милионер. Явно обаче, въпреки наркоманския си вид човека знае как да се държи с жените, да ги омайва и ухажва. Децата на Джей Ло наистина много приличат на него. Те май са от ин витро, може да са ги подбирали Joy

# 2 590
Обаче друго ми прави впечатление - докато е била с Марк Антъни, Джей Ло си се е ибличала нормално, не както сега. Не мога да преглътна отвратителната рокля от рождения ѝ ден. Simple Smile

# 2 591
  • Пловдив
На мен годеникът на J Lo ми е много изкуствен някак Neutral Face  И на клипчетата дето тя пуска са като дървени, никви чувства...това го заключих дори само от това как я целува.

# 2 592
Тя любовта не пита, а и предполагам на 50 търсиш различни неща в партньора.

# 2 593
  • Пловдив
Тя любовта не пита, а и предполагам на 50 търсиш различни неща в партньора.
сигурно, ама поне страст някаква трябва да има...може и аз да съм сляпа.

# 2 594
Честно да си призная, не съм ѝ такъв фен и не съм гледала никакви клипове Joy Ама роклята вярно е отврат.
И допълвам, че Марк Антъни и в моите очи има интелигентно излъчване, което при новия не виждам (не му знам името). Някак ми е безличен на мен.

Общи условия

Активация на акаунт