Звездни компромати - юли

• 275 644
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 865
Преди да си напомпа устните е била доста симпатично момиче.

# 2 866
  • Sofia
А бюста къде е?

# 2 867
  • София
Нещо по-красиво, гимнастичката ни Катрин Тасева:
Скрит текст:
Скрит текст:

Смесени чувства поражда у мен това момиче. Например освен подобни снимки, снимка на километража с 235 км./ч. Малките деца ги обожават каките, следят ги, а примерът не ме кефи.
Все си мисля, че може да иска да пробива в някакъв шоубизнес, затова нека помогнем, дето се вика, най-малкото защото е добра наша гимнастичка  Simple Smile Предстои им световно през септември иначе, на целия НО жени.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 01:53 от Maidenly

# 2 868
Аз след всичката заобикаляща ни и крещяша пошлост от къде ли не, не мога да разбера какво не ѝ е за харесване на Катрин Тасева. Гледам, гледам не виждам нищо не на ред на снимките. Я кажи какво нередно има, да знам да си оправя окомера.

Между другото винаги съм се чудила от къде са събрани девойките които танцуват на Бедрум? Не изглеждат обикновени танцьорки. По-скоро са ми точно гимнастички, спортистки....Доста добре са им тренирани телата. Първата професионална танцьорка която ми идва на ум е петковата Яна, но тялото ѝ е по-различно от на тези девойчета.

# 2 869
Е тя си каза, какво я притеснява и не й харесва, че гимнастичката публикува снимка на километраж 235 км в час.

# 2 870
  • софия
Jamie Dornan снима филм
Скрит текст:

Emilia Clarke and Jason Momoa
https://www.instagram.com/p/B0cFP5TliDS/?utm_source=ig_embed
Gabrielle Union, Dwyane Wade
Скрит текст:
Richard Lawson, Tina Knowles
Скрит текст:
Eva Longoria, Michael Pena
Скрит текст:
Lake Bell
Скрит текст:
Lake Bell, Ed Begley Jr., Pam Grier, David Koechner
Скрит текст:
Melanie Griffith
Скрит текст:
Jamie Lynn Spears  дъщеря си и хлапетата на Бритни
https://www.instagram.com/p/B0Wypa0gNzT/?utm_source=ig_embed

# 2 871
  • Rock & Roll feeling ...
Щом сме подхванали тази тема, ето едно видео от днес с интервю на една дама Grinning Беше показвана и тук, ако не се лъжа. Видеото е от фейсбук, надявам се да се отваря.
https://www.facebook.com/830764392/posts/10157383580059393?s=100 … 79723&sfns=mo

Из коментарите на клипа : @Todor Kolev Да превърнеш главата си в гъз е доста модерно на нашата територия в момента...

+1.

# 2 872
  • София
Момичето в клипа е със сериозен психологически проблем. Само човек категорично не приемащ себе си може да си причини такова извращение. Май вече съжалява. Жалко, че никой не я спрял навреме. Worried

# 2 873
Все пак нека се върнем към звездите,  че много затънахме в блатото.
Анджелина Джоли музата на парфюм на Гарлен.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 874
  • Бургас
Страхотна е Джоли и Герлен също.Gift Heart

# 2 875
Не ми харесва зализаната коса и изпъкващото, голямо чело.
И роклята с този бял цвят върху бледия тен на кожата не ми се връзват.

# 2 876
И аз го намирам за недостатък на Джоли това чело.Нека има и тя един недостатък Wink
Този Герлен голям симпатяга.Обичам парфюмите му.

# 2 877
  • Пловдив
Някой знае ли кой превръща Гала в Стояна ?
Трябва да е Кремена Халваджиян - тя и нейният извратен вкус за мода и красота, а и абсолютна липса на естетика. Sweat Smile

# 2 878
  • Rock & Roll feeling ...
Grinning

За този който й помпа лицето питам : ))) Който и да е, започнал е да минава границата,а по едно време я беше нацелил.

# 2 879
Според мен пък Анджелина има напълно съразмерно и хубаво открито чело.
Не е прекалено голямо, тип Сузанита, в никакъв случай -
Скрит текст:

Костеливите й крайници и изпъкнали вени не харесвам аз, като цяло прекалената слабост.

Общи условия

Активация на акаунт