Звездни компромати - юли

• 275 647
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Варна
Никога не съм се интересувала от кариерата и, но сега прочетох за мъжа и... Интересна личност, бившо (ако има бивши) ченге от ЦСБОП, търговия с цигари, екстази, затвор и т.н. Ама те парите на били важни. Благодаря, няма нужда от такива светли личности, както я представи Мундьо. Като видях снимки на откриването на филиала и във Варна, ми стана ясна таргет групата и.

# 2 791
Д-р Денкова не е пластичен хирург, а дерматолог. Съдейки по отзиви за нея в КМ е много добра за филъри, ботокс и т.н. Сестра е на д-р Ильо Стоянов, който е един от най-известните и добри естетични хирурзи в България.

# 2 792
  • Варна
Знаем чия сестра е, че в дерматолог, но няма конкретно инфо за годините и. Това беше въпросът. За мъжа и обаче, за първи път се поинтересувах.

# 2 793
  • Sofia
Синът им участва в първи сезон на Мастершеф,добре се справяше.

# 2 794
Как се открива изкривена носна преграда? Защо гинеколожката ми не я е забелязала по време на двете бременности, а аз също не си харесвам носа... Трябва ли пак да забременея, за да имам аргумент пред милото, че трябва да се охарчи за нов фейс? Ох, добре, че поне не ме дават по телевизора и не се депресирам излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля, че е време това изследване да влезе в пакета за женска консултация!
Не е конкретно към вас, момичета, не съм фенка на Преслава, но защо толкова избирателно се чете. Докато е била бременна са ѝ открили проблем, може и да е изкривена носна преграда, а тя е решила да съчетае отстраняването на проблема с ринопластика, защото не си е харесвала носа. Самата тя го е казала и сте го цитирали даже по-напред в темата. Не твърди, че е само заради проблема, казва си жената, че не си е харесвала стария нос.

# 2 795
Е голяма работа, че някой включил на чалга канал, случайно или не. Имаш ли кабелна имаш и Планета, и Nation Geographis и History Channel. Колко седмици наред се обсъжда на Преслава носът и на Андреа килата/фотошопа.  Аз пък вчера слушах 10на песни на Галена,  хубав дует на Емилия и Борис Дали, и няколко песни на Анелия и Десислава - всичките бяха със смислен текст, хубаво видео и без пошли голотии. Същото не мога да кажа за 90% от бг попа в момента. Нито се усещам затъпяла, нито изпростяла и насън да ме бутнеш пак мога да рецитирам всички албуми на Kiss и Queen в хронологичен ред, а Чайковски и Дебюси познавам от първата нота.

# 2 796
  • Rock & Roll feeling ...
Някой знае ли кой превръща Гала в Стояна ?

# 2 797
Всеки може да си включва който канал иска, просто думата “случайно” звучи странно, повтаряща се случайност.

# 2 798
Защо да не е случайно? Аз случайно почти всеки път уцелвам btv, без да съм  я гледала от години. Минавайки пък през каналите всичко е случайно нацелено, докато не стигнеш до точно определения канал, който търсиш.

# 2 799
Рядко съм срещала по-самовлюбен човек от Радина Денкова. Егото и е на такива висоти, на каквито тя мисли, че е извисена душата и, но уви.

# 2 800
Ерос Рамацоти и съпругата му Марика са обявили края на брака си, бяха заедно 10 години.

# 2 801
Ходих да я търся тази докторка, че да видя как изглежда, хареса ми тя, мъжът и пък за това никак не ме грабна.
Разгледах и част от работата и, единствено устни ми харесаха.

# 2 802
Радина Денкова до преди няколко години имаше вид на сериозна жена, успял лекар, здраво стъпила на земята и като бонус беше красива.
Сега е с вид на ... клоун... Упс, извинявам се! Сега е модерно този вид да се нарича - арт, бохемски и т.н.

# 2 803
Николета Лозанова с коментар към  Моника валериева
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 14:05 от alethea

# 2 804
Това не ли Моника Валериева?

Общи условия

Активация на акаунт