Звездни компромати - юли

• 275 620
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 940
Ужас, не се ли виждат в огледалото, аз ако бях Шон Мендес щеше да ме е срам жената до мен да е с такова нелепо костюмче.
А са млади на всичкото отгоре, какво остава за по-възрастните от тях ,,звезди,,.

# 2 941
  • софия
Rob Thomas
Скрит текст:
Kim Raver
Скрит текст:
Ashley Olsen & Rumored Boyfriend Louis Eisner
Скрит текст:
Idris Elba
Скрит текст:
Judy Greer, Lee Pace, Jason Sudeikis
Скрит текст:
Maggie Grace
Скрит текст:
Nina Dobrev
Скрит текст:

# 2 942
Въй, белият бански ме впечатли. Има ли още снимки? Конкретно в анфас ме интересуват.
Децата на Клуни май не са показвани. Спомням си една снимка в кола и до там.
Роналдо и половинка- много нелепи и странни.

# 2 943
  • София
Въй, белият бански ме впечатли. Има ли още снимки?

Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 944
Aууу. По- добре да не питах за още....

# 2 945
  • Бургас
Напоследък като гледам холивудските звезди ми се качва драстично самочувствието 😁

# 2 946
Тази мания за перфектни тела е само на близките Балкани и в Русия/Украйна. Останалият свят си живее в хармония с телата. Поне моите наблюдения са такива по курортите, особено семеен тип и висок клас .

# 2 947
  • На морето!
Не съм съгласна. В Европа и в много от щатите в САЩ, Канада и пр. развити страни, масово тренират, хранят се здравословно и поддържат добра фигура на всякакви възрасти. Просто в Русия, Балкани, Южна Америка и Арабския свят е изкривена тази представа и благодарение на пластичната хирургия.

# 2 948
Казах - мания . Не здравословен живот. Simple Smile)

# 2 949
Тъкмо попаднах на тази оферта- 331 закупени, ако се вярва на написаното. Задава се ново нашествие на клонинги, бъдещи звИзди. 😅

# 2 950
Ужас , да си купиш нов бюст на промоция. Това е операция ,не е шега работа , тези хора нямат ли малко чувство за смаосъхранение?

# 2 951
  • София
очаквам скоро промоционалните оферти да гласят "плащаш една - получаваш две" Simple Smile))

# 2 952
очаквам скоро промоционалните оферти да гласят "плащаш една - получаваш две" Simple Smile))

Само да не е едната предна, а другата задна JoyJoyJoy

# 2 953
По принцип сайтовете за колективно пазаруване изкуствено увеличават бройката на закупените ваучери. Та хич не вярвам, че 330 жени са решили да дадат по близо 5к за цици при неизвестен лекар с незнайно какви импланти. При положение, че за малко повече могат да се оперират при добър лекар с много добри импланти.

# 2 954

Общи условия

Активация на акаунт