Звездни компромати - юли

• 275 707
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 625
Не го вярвам това за дома за сираци. Те и не останаха, закриват ги, децата се реинтегрират и т.н. Жълтини.

# 2 626
Изгледах влога на Джей Ло от последния й концерт, на който спира тока (Манхатън) и ми направи впечатление, че непрекъснато е в роля. Хем се разочарова, че неможе да изнесе цялото шоу, хем беше супер щастлива, че застрахователите ще покрият всичко и не й се налага да  го организира пак...

# 2 627

Весела Топузакова - голяма скумрия станала, гледах и стари снимки и на всички е лъчезарна, усмихната, а от няколко години все свити джуки показва, много е ХАй...
https://www.instagram.com/p/B0T0JAJhJM0/?igshid=1rlwxlkiv3zcf

все едно гледам друг човек, поредната със сменено лице.

# 2 628
  • Пловдив
Аз не вярвам, че голямата "звезда" с голямо самочувствие ще се емне до Технополис за телевизор...като може он лайн и до вратата да и го стоварят.

Брук от Дързост и Красота Simple Smile на 58.
Скрит текст:
Тук е мн.хубава...
Скрит текст:
С Рон Мос...
Скрит текст:

# 2 629
Браво на Брук, откога не я бих виждала, чудесно изглежда, всичко с мярка, не се е превърнала в мумия, или тигрица.

# 2 630
Брук изглежда естествено, не е прекалила с интервенцийте, освен всичко сега е много по красива от колкото на млади години, според мен! Искам и аз с увеличаване на възрастта да изглеждам по красива Simple Smile

# 2 631
И аз така искам, но май нямам желание...
Занимавка голяма е поддръжката 😂😂😂  Винаги съм залагала на умственото си младеене, преппръчвам на всеки!

# 2 632
Тита и Папи Ханс

Новата им песен.................

# 2 633
  • София
Тези снимки на Катрин Кели Ланг (Брук) са стари, ето няколко нови - избирах да не е много "направена" Simple Smile
https://www.instagram.com/p/B0XEUbHBE6h/?igshid=1aglt0qa1fh4b
https://www.instagram.com/p/BzbnG5ohFdt/?igshid=hnpidgvc2gqq
https://www.instagram.com/p/Bz9k1ifBXbw/?igshid=1ddk7a8i27ye5

# 2 634
Значиииии гаджето на Сандра Бълок никой да не ми го пипа с пръст Imp
Абе то ние, че няма да го пипаме няма, ама мен да питаш, Сандра го пипа не само с пръст... Така че, претенции можеш да имаш само към нея JoyJoyJoy

# 2 635
  • Пловдив
На мен ми се струва, че този тоалет е подходящ както за събитието, така и за жената, която го носи. Даже и от супер моделите само на Наоми и Ирина мисля ще пасва и то на някое ревю или премиера, не за личен повод. И определено се прехласвам, на 50 години да изглеждаш и да се забавляваш така си е мираж за масата, че дори и в Холивуд.

Абсолютно подкрепям това мнение - точно в целта. Wink
Дженифър не може да избяга от себе си. Тези дрехи са създадени за жена като нея. Много често се облича в авангардните и нестандартни тверения на Донатела Версаче и просто й стоят като изляти, приказна е.

# 2 636
Еййй много ми хареса Брук. А Ричката нещо много се е ботоксикирал май.

И какво е това тържество за първата годишнина от брака без пелена от сух лед?! Срамота.

# 2 637
  • София
Рита Ора
Скрит текст:
Род Стюарт
Скрит текст:
и снимка от 1982 г.
Скрит текст:
Кимката
Скрит текст:
Алесандра Амброзио
Скрит текст:
Танди Нютън
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Даниел Брукс
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Леа Мишел
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:

"Брук" и на мен много ми харесва. Снима ли се още "Дързост и красота"?

# 2 638
  • София
Аз не вярвам, че голямата "звезда" с голямо самочувствие ще се емне до Технополис за телевизор...като може он лайн и до вратата да и го стоварят.
Твое право е да вярваш или не. Аз мога да кажа кой е бил придружителят й, но не смятам, че трябва да го замесвам. Тя съседката ми ей така ще седне да ме лъже, щото си няма друга работа.
И само да уточня, че тази случка е отпреди 10ина години.

# 2 639
  • София
Синът на Лиз Хърли се появил на някакво събитие в тоалет, чрез който искал да  отдаде почит на майка си.  Rolling Eyes Милият той  Laughing -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт