Звездни компромати - юли

• 275 668
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 820
Не е истина 😂
Венета в обяснителен режим. Бясна, че някой оспорва цената на почивчицата...
https://www.instagram.com/p/B0avQwTBwRT/?igshid=1bsncbh09c8a8
И така лекичко вметва, че не качвала снимки от повечето си почивки 😉

# 2 821
Тази Венета не е добре.😂😂😂😂😂😂
Изобщо кой пише цената на почивката си? 🤣🤣🤣

# 2 822
Тая жена се побърка с тая почивка 😆😆😆

# 2 823
Леле, Преслава се обяснява по-малко за новия си нос, от Венета с нейните 7 нощувки. Освен, ако Венета не е решила догодина да иска 14 нощувки гратис в замяна на говоренето за този хотел в социални мрежи, форуми, вестници, а може и в някоя телевизия да успее да се обясни.

# 2 824
  • София
изключително долнопробно поведение.
от венета ниво не може да се очаква, но чак пък толкова.
мизерница си е и това е...

# 2 825
  • Rock & Roll feeling ...
Това си е болестно състояние. Братовчедка ми живее в малък град, излъга всичките си познати,че работи в Париж като модел и сега живее затворена у дома пускайки снимки в иснта и фейса, които е нащракала докато беше в Париж за 3 дни на екскурзия. Целият й престой премина във фотосесии на различни локации и закътано преобличане на обществени места. Имам страх от хора, които пропускат да живеят живота си, докато се опитват да изимитират измисления си от тях. Или пък много държат да са нечии кумири и всичко се свежда в това да будят завист.
Хайде, Венета може да не лъже за стойността на почивката си, но целия тоя напън и обяснения ... Сигурна съм,че на мнозина им е през ... къде почива и за колко. Хеле пък ако човек  си има личен живот и се чувства пълноценен,реализиран и щастлив.

Тази Якова е същинска  двойничка на Тоци, сякаш майката на Бести не ни бе достатъчна Rolling Eyes

# 2 826
  • София
А за коя "госпожа" (журналистка) става въпрос в излиянията на Венетка?

# 2 827
Преслава може да ги говори тия на 10 годишните й фенчета, които я питат въпроси в инстаграм.На нас ни е ясна.Сменила си е вече и името по лична карта-не е Петя, а Преслава.Със сменен фейс,хубаво е да си смени и името.
Излезе, че и Тита си е оправяла нейният нос
Скрит текст:

# 2 828
Тита си го е оправяла с Фотошоп.
Сравнението е именно между новия и клип и снимките в профила ѝ.

# 2 829
А за коя "госпожа" (журналистка) става въпрос в излиянията на Венетка?

Кристина Патрашкова, нали в Галерия оспорили 5-те хиляди за почивката й.

# 2 830
Патрашкова излъгала,че напуснала сама, според Венета. Къде и какво е напуснала?!

# 2 831
предаването "папараци" може би? Нали, когато смениха Николета с Венета, отпадна и Патрашкова. Не вярвам да имат добри чувства една към друга.

# 2 832
Само мен ли ме дразни Део? Като водещ на Спорт тото? “Четворчицата видяхме току-що... А сега се връщаме при топчиците в сферичката... “ wtf? На 44 е...

# 2 833
  • Варна
Само мен ли ме дразни Део? Като водещ на Спорт тото? “Четворчицата видяхме току-що... А сега се връщаме при топчиците в сферичката... “ wtf? На 44 е...
Не си сама, сестро!
Толкова да е неподходящ...Не на място...толкова да е смешен облечен в костюм и толкова да са смешни и нелепи в двойка с момичето - водеща.

# 2 834
  Джони фалирал, ама друг път.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт