Операция на щитовидна жлеза -17

• 49 407
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
И аз ще застана зад мнението, че хирурга е по-важен от лукса в стаята. Виж ако можем да си позволим и двете е супер.

Напасват се нещата след операцията. Няколко месеца да си влезе дозата на хормона в релси и всичко е ок.
Какво се случва през тези няколко месеца докато се нагласи дозата?

Малко повече сте яхнала метлата, малко повече ви се прилягва и ви е студено. В началото на прием на хормона може да получите леко сърцебиене. Това е в общи линии, нищо фатално.
След около седмица вече съвсем спокойно си вършите и задълженията в къщи, което не е задължително де. Ако мине номера се поглезете повече.

# 271
И аз ще застана зад мнението, че хирурга е по-важен от лукса в стаята. Виж ако можем да си позволим и двете е супер.

Напасват се нещата след операцията. Няколко месеца да си влезе дозата на хормона в релси и всичко е ок.
Какво се случва през тези няколко месеца докато се нагласи дозата?

Малко повече сте яхнала метлата, малко повече ви се прилягва и ви е студено. В началото на прием на хормона може да получите леко сърцебиене. Това е в общи линии, нищо фатално.
След около седмица вече съвсем спокойно си вършите и задълженията в къщи, което не е задължително де. Ако мине номера се поглезете повече.
Накарахте ме да се усмихна, хаха
Малко трудно ще ми мине номера с глезенето с тия две деца (на 2 год и на 5 месеца). Това ме притеснява с яхването на метлата, че големия е много луд и да не си го изкарвам на него. Но ще си повтарям, че е временно и ще минем и през това 😊

# 272
  • Варна
Е трябва да постискваме зъби, децата не са виновни за това през което минаваме. Ако имате някоя баба на близо не отказвайте помощ.

# 273
  • София
Може би станаха почти 2 месеца от прегледа, на който ме насочиха за операция. Едва днес се престраших и записах час при хирург. Да се видим, да насрочим дата, и така.
Страх си ме е, няма какво да се лъжем Grinning

# 274
  • Варна
Може би станаха почти 2 месеца от прегледа, на който ме насочиха за операция. Едва днес се престраших и записах час при хирург. Да се видим, да насрочим дата, и така.
Страх си ме е, няма какво да се лъжем Grinning

Няма от какво да се страхуваш. Най-много да те боли гърлото от тръбата. Споко, дишай.

# 275
  • София
Боже, каква тръба Anguished Не знаех, че слагат. Надявам се да е след като ме приспят и да са я махнали преди да се събудя. Ужасно. Мен ме беше страх само от болката след като ме пусне упойката. Все едно са те позаклали. Сега пък и тръба BowtieSatisfiedSatisfied

# 276
  • Варна
Боже, каква тръба Anguished Не знаех, че слагат. Надявам се да е след като ме приспят и да са я махнали преди да се събудя. Ужасно. Мен ме беше страх само от болката след като ме пусне упойката. Все едно са те позаклали. Сега пък и тръба BowtieSatisfiedSatisfied

Няма да я видиш спокойно. Ще те боли гърлото все едно си настинала. Носи си нещо за смукане.

# 277
Аз още си чакам хистологията от операцията. Тези дни трябва да излезе.
Колко време след операцията, се правят изследвания на хормоните?
Почна ли с ел тироксина?

Не пия нещо засега. Професорът очаква хормоните да се напаснат и каза, че няма смисъл да пускаме изследвания поне 40 дни след операцията. Затова питах кога е нормално да се пуснат хормони.
Чакам си още хистологията вече три седмици, надявам се идващата да е готова, за да си я взема и изкоментирам с професора и така Simple Smile
Успех на всички, на които им предстои операция. Бъдете спокойни и положително настроени. От личен опит, много помага.

# 278

Хаха, спокойно. Няма и да разбереш, че е имало такава. Като прегръщаш може да усещаш нещо, ама дали е от разреза или от тръбата, честна казано не знам.
Аз се бях подготвила със Стрепсилс с лидокаин. Едно смуках, повърнах ш до там приключих Simple Smile. Вкъщи си смучех лукчета. Бъди спокойна и всичко ще мине леко и бързо.

# 279
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета! Да ви попитам по какъв начин си записвате час за консултация с проф. Пандев. Имам чувството, че мисията е невъзможна. Sad  И още един въпрос, кабинетът, които е дадан на ул. Хубча, в МЦ Хубча ли е или някъде около него.

# 280
Здравейте, момичета! Да ви попитам по какъв начин си записвате час за консултация с проф. Пандев. Имам чувството, че мисията е невъзможна. Sad  И още един въпрос, кабинетът, които е дадан на ул. Хубча, в МЦ Хубча ли е или някъде около него.
Трудно се записва час, с дебнене, нерви, чааакане. Поне последните години е така, ако сте нов пациент. Казват, че по-лесно е в Хасково и в Банско. Да, кабинетът е в мед.център на Хубча, приземен етаж, от към паркинга.

# 281
  • СОФИЯ
Anikka, да нов пациент съм Sad. Явно трябва да се заредя с търпение Simple Smile и да разчитам на късмет.

# 282
  • Перник
Звъннете на секретарката, тя ще Ви каже да и изпратите на смс име и егн и като има час ще Ви звънне

# 283
По-горе съм писала как става, но е както описва neji_s, само че без ЕГН Simple Smile

# 284
  • СОФИЯ
Телефонът на секретарката е на Хубча или има друг телефон. По-късно ще се поровя и в темата, явно съм пропуснала тези коментари.

Общи условия

Активация на акаунт