Връща ли се всичко?

• 16 165
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
нищо не се връща. най-големите боклуци са най-добре!
Зависи кои според теб са най-големите боклуци и каква е представата ти за най-добре

# 91
  • в огледалото на живота
Не зная дали се връща всичко,но животът е кръговрат.
Знам само,че никое добро не остава ненаказано,без значение в каква форма.
Силата на мисълта променя,стига да я насочиш в правилната посока.Примери от моя живот много,но са твърде лични за да споделям.
Предпочитам да мисля и действам така.Дали е изпитание,карма или друго в този живот едва ли ще го осъзная,може би на едно по друго ниво....

# 92
Връща се. Често, не в този живот.

# 93
нищо не се връща. най-големите боклуци са най-добре!
Зависи кои според теб са най-големите боклуци и каква е представата ти за най-добре
ОСТРОУМНО.

# 94
  • Linz
Остроумно не е, но е вярно.
Боклукът за един е съкровище за друг.
А това, което отстрани е добре/зле, може да е точно обратното за този, който го изпитва.
Всичко е в очите на възприемащия.

# 95
Връща се. И може да е в друг живот, но все пак ще си "платиш" или ще повтаряш докато не научиш уроците, които има да минеш, за да израстеш.

# 96
Остроумно не е, но е вярно.
Боклукът за един е съкровище за друг.
А това, което отстрани е добре/зле, може да е точно обратното за този, който го изпитва.
Всичко е в очите на възприемащия.
за едни бияч на мафията, за други сладур викаш.

# 97
  • Linz
Както искаш. Никой не е само черен или само бял, всички сме някъде в сивата гама. И всеки е там, където го е поставил живота. Не веднъж съм писала, че няма добри и лоши хора (само постъпките са такива), има повече или по-малко зрели (мъдри, щастливи или духовно пробудени- могат да се използват като синоними в случая), но всички сме тук за да се научим. А наградите и наказанията всеки сам си ги прави.

# 98
Ами ако за мен е познат като бияч, а на теб ти е известен като щедър благодетел?!
Остроумно, написано с големи букви крясък ли трябва да е?! Защото аз твоят ник намрам за мноооооого остроумен!

# 99
  • София
Оф, много се превъзнасяте.
Има си лоши хора  и още как.

# 100
  • Linz
"Лошите" са просто нещастни... робуващи на страховете си и отхвърлящи любовта. Всички неизбежно преминаваме през тези състояния. Всичко опира до натрупан опит и осъзнаването му.

# 101
  • София
Не мисля, но и преди май сме водили спора.
Нещастните хора имат за даден периоди неприемливо поведение, правят кофти неща, но все пак осъзнават, че не са постъпили коректно. Дори да са в депресия.
Има студени хора, без съвест, без чувство за вина и с нулева емпатия. Зли са си и още как.

# 102
  • Linz
Има и болестни състояния, но те са далеч по-редки и не тях коментирам. Повечето просто не знаят как да бъдат щастливи (и търсят начини да взимат все повече- бягайки от страховете си, вместо да дават).

# 103
Остроумно, написано с големи букви крясък ли трябва да е?!
не. ОСТРОУМНО = забравен CAPS LOCK.

има си лоши хора, но щом всички сме някъде в сивата зона ще приема че сме наравно с килъра на мафията убиващ и заплашващ хората и семействата им, измамниците и т.н. респект за всички.

# 104
  • Linz
Да- някъде... но не на едно и също място. И сме в постоянно движение. Някой ден сама ще разбереш това, за което пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт