Връща ли се всичко?

• 16 215
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Мадрид / София
Някаква гад се гаври с вас, лъже, заблуждава умишлено, търси материална изгода, прикрита под формата на чувства.
Когато не я получава, ви изхвърля като парцал. Съсипва ви живота и ви сравнява със земята. Отравя ежедневието ви и ви кара да се чувствате виновни за всичко.
Накрая казва, че не чувства никаква вина. Че вината си е ваша.
Е, ще му се върне ли? При положение, че самият той не се чувства виновен, въпреки че собствената му майка в прав текст му обяснява колко долно е постъпил с човек, който му е имал пълно доверие.
И ако му се върне, как точно ще му се върне в същия аспект, в който той е съсипал другия човек, след като той няма да предизвика същата ситуация, неспособен е на емпатия и доверие.....
Попаднал си на токсичен тип човек. Спасението е да изчезнеш от живота му или обхвата му щом се чувстваш зле. Нямаш вина, такива хора са майстори в манипулацията.
Сега, дали ще му се върне, да, но не е задължително да е сега и в твое присъствие. Просто не чакай отплата, погрижи се за себе си, без чувство на вина.
“Връщането” може да дойде от друго място, по друго време и под друга форма. Ти върви напред и не чакай да видиш възмездието. Ако това стане скоро и го разбереш, добре, но не е задължително да е скоро.

# 181
Краткия отговор е, че ще му се върне. Да си спокоен.

Дългия е, който може би няма да ти хареса, че за да се гаври някой с теб значи си изпаднал в зависимо положение, за здрав и прав човек над 18 това е селбершулд.  Няма да изпадаш в зависимо положение от никой на този свят, никога. Така никой няма да се гаври с теб.

Не е точно така. Примерно, имал си близки отношения с някого, вярвал си му 100%, по някое време обаче този човек показва истинската си същност на лицемер, използвач и какво ли още не. Малко хора запазват самообладание да не се сринат.

# 182
  • Linz
Някаква гад се гаври с вас, лъже, заблуждава умишлено, търси материална изгода, прикрита под формата на чувства.
Когато не я получава, ви изхвърля като парцал. Съсипва ви живота и ви сравнява със земята. Отравя ежедневието ви и ви кара да се чувствате виновни за всичко.
Накрая казва, че не чувства никаква вина. Че вината си е ваша.
Е, ще му се върне ли? При положение, че самият той не се чувства виновен, въпреки че собствената му майка в прав текст му обяснява колко долно е постъпил с човек, който му е имал пълно доверие.
И ако му се върне, как точно ще му се върне в същия аспект, в който той е съсипал другия човек, след като той няма да предизвика същата ситуация, неспособен е на емпатия и доверие.....
Допуснала си го защото не се обичаш.
Няма да ти стане топло на душата дори да го видиш да се гърчи като червей.
Не очаквай да видиш как му се връща. Може и да му се е върнало вече, не можеш да знаеш в какъв огън гори душата му. Гадовете не знаят как да изпитват дълбока любов и да бъдат щастливи (те не могат да дават, знаят само да взимат).

# 183
Краткия отговор е, че ще му се върне. Да си спокоен.

Дългия е, който може би няма да ти хареса, че за да се гаври някой с теб значи си изпаднал в зависимо положение, за здрав и прав човек над 18 това е селбершулд.  Няма да изпадаш в зависимо положение от никой на този свят, никога. Така никой няма да се гаври с теб.

Не е точно така. Примерно, имал си близки отношения с някого, вярвал си му 100%, по някое време обаче този човек показва истинската си същност на лицемер, използвач и какво ли още не. Малко хора запазват самообладание да не се сринат.

Как можеш да имаш близки отношения с някой дето е лицемер и използвач, да ви кажа това винаги ме е озадачавало.

# 184
Как можеш да имаш близки отношения с някой дето е лицемер и използвач, да ви кажа това винаги ме е озадачавало.
Ами те не ходят с табела на гърдите, тези неща след време се разбират.
Вместо да се озадачаваш, се радвай, че си имал късмет да не те среща животът с такива.

# 185
Срещал сам, просто не съм имал близки отношения с такъв.

# 186
Срещал сам, просто не съм имал близки отношения с такъв.
То и аз не съм имала, но не го отдавам на изключителните си способности за разгадаване на хората, а на случайност.

# 187
  • Linz
Иначе като се замислиш реално в прецакването на хора има само печалба.
Много повърхностно гледаш.

Ами те не ходят с табела на гърдите, тези неща след време се разбират.
Още щом си отвори устата такъв можеш да го усетиш... с малко повече житейски опит, натрупан в предишни уроци с подобни.

# 188
Мен веднъж, една така ме въртя, на малкия си пръст, направо ми късаше сърцето.
Беше доста токсична, знаех го но бях се влюбил, не в нея, а в нейния образа, който си бях изградил в съзнанието след дълги часове, гледане в точка и мечтаене за общия ни съвместен живот. Колко деца ще имаме, и как ще живеем с тях в една малка къща в прерията. Като се съвзех, малко и написах едно писмо 20 страници колко е токсична и, че вече никога няма да ме види. Беше ми много тежко, поне 3 месеца ама друг път нямаше. После ми търсила координатите от един  общ познат, само му казах, че такова нещо няма да стане. И до там беше. На кайма ме правеше ей, после ще ми търси координати.

# 189
Ами ако не си имал досегашни уроци? Или си го срещнал неопитен на 20 год.?

# 190
  • Linz
Учиш докато си вземеш изпита.

# 191
Ами ако не си имал досегашни уроци? Или си го срещнал неопитен на 20 год.?

Срам ме да кажа на колко бях защото ще ми се смеете. От самото начало знаех какво ще стане, знаех че е грешно всичко това с къщата в прерията. Но ми беше много приятно, признавам в часовете които прекарах в мечти, си ми беше приятно, ходех като пиян по цял де. Абе беше страшно.  Срещаме се тя ми бие един емоционален шамар, аз като боксова круша се само се усмихвам.

# 192
  • Мадрид / София
Ми да, манипулации с емоционален отенък, белким се вържеш отново, че да ти смуче енергията.
Такива хора са страхливи и несигурни в себе си, затова действат по този начин.

Ако ти е за първи път - все някога има първи път. После се научаваш да ги разпознаваш при условие, че си сигурен в себе си тоест силен си да устоиш.

# 193
Как ставаш близък с такъв човек? Ами, ето така, как.
Нарцисистите са най-милите и прекрасни същества, докато смятат, че все още има какво да вземат от жертвата си.

# 194
Учиш докато си вземеш изпита.
Ясно, ясно, пак жертвата сама си е виновна и всичко си е предизвикала. Другите се раждат направо с взети всички изпити още в предните животи.

Общи условия

Активация на акаунт