Връща ли се всичко?

• 16 221
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Аз я видях още в началото че не е читава, ама си викам “то пък само читави ли се обичат”, “то читави да се обичат е най-лесно” и такива ми ти глупости.

# 196
Ясно, ясно, пак жертвата сама си е виновна и всичко си е предизвикала.
сакън лошия да е виновен. той дори може да се каже, че е подстрекаван да бъде лош, от тъпотията на другия.

# 197
  • Linz
Учиш докато си вземеш изпита.
Ясно, ясно, пак жертвата сама си е виновна и всичко си е предизвикала. Другите се раждат направо с взети всички изпити още в предните животи.
Не, нищо не ти е ясно. Но до неотдавна бях там, където си ти сега и знам, че няма думи на света, които да ти изяснят.
Важното в живота се учи чрез сърцето.

# 198

Как можеш да имаш близки отношения с някой дето е лицемер и използвач, да ви кажа това винаги ме е озадачавало.

Не можеш да си представиш какви актьори са някои, за да постигнат целта си Simple Smile

# 199
Ясно, ясно, пак жертвата сама си е виновна и всичко си е предизвикала. Другите се раждат направо с взети всички изпити още в предните животи.
Не, нищо не ти е ясно. Но до неотдавна бях там, където си ти сега и знам, че няма думи на света, които да ти изяснят.
Е да, когато на човек животът му е наред и се чувства щастлив, естествено е да смята, че е минал всички уроци и изпити и всичко си знае. Човещинка. Пък другите с драмите имат още много да учат, просто да спрат да привличат с поведението си  беди и трагедии.

# 200
"Всичко се връща" не защото има вселенска справедливост, а защото така работи закона за привличането. "Каквото посееш, това ще пожънеш". В момента, в който промениш действията, резултатите също се променят. Всеки сам привлича събитията в живота си. Няма строга закономерност поради безкрайния набор от фактори, които влияят на резултата, но като цяло така работи системата (като всяка материална система).
Да, нещо такова имам предвид и аз.
Последствия, всяко действие си има последствия. Добре, може да не е всяко, но цялостното поведение на човек привлича определени неща.

Нина, нормално е човек да смята колко е велик, че не му се случват трагедии и беди. Когато се случат, грешката не е в него, когато обаче не се случат, той е бил умен и е предвидил, а другите са тъпи и не виждат и не разбират. Двоен стандарт.
Истината е, че не всичко контролираме и не всичко може да се предвиди. Има и елемент на случайност в живота и то не малък.
А има и елемент на начален старт, родители, начин на отглеждане и възпитание, дадени пари и имоти при излизане от семейния дом /възрастта 18-28 да речем ще я фиксирам/. Много неща се определят и от това.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 11:17 от Анонимен

# 201
важното е че обществото е единодушно за това кой е виновен ако кола е оставена отключена и от нея изчезне нещо/цялата!

# 202
Като гледам не е единодушно. Wink

# 203
  • Linz
Скрит текст:
Е да, когато на човек животът му е наред и се чувства щастлив, естествено е да смята, че е минал всички уроци и изпити и всичко си знае. Човещинка. Пък другите с драмите имат още много да учат, просто да спрат да привличат с поведението си  беди и трагедии.
Ми не. Драмите ги изхвърлих аз от живота си и сама се научих как да бъда щастлива.
Щастието всеки си го носи в себе си, но преди да го осъзнае това, го търси извън себе си- в материални неща или някой друг да го направи щастлив. И понеже не става, настават драми.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 00:13 от Не се сърди, човече

# 204
точно както барни стинсън каза: When I get sad I stop being sad and be AWSOME instead.

# 205
Е да, когато на човек животът му е наред и се чувства щастлив, естествено е да смята, че е минал всички уроци и изпити и всичко си знае. Човещинка. Пък другите с драмите имат още много да учат, просто да спрат да привличат с поведението си  беди и трагедии.
Ми не. Драмите ги изхвърлих аз от живота си и сама се научих как да бъда щастлива.
Щастието всеки си го носи в себе си, но преди да го осъзнае това, го търси извън себе си- в материални неща или някой друг да го направи щастлив. И понеже не става, настават драми.
Да, лесно е да се научиш как да си щастлив и без нова кола. Но тук не говорим за материални неща, а за истински човешки нещастия и трагедии. Та я отиди ги обяснявай теориите за  уроците и неиздържаните изпити на тези хора. И че сами са си привлекли драмите, защото не са се научили как да бъдат щастливи.

# 206
  • Linz
Не си пълнете главите с "глупости" на този етап, някой ден всичко ще си дойде на мястото- гарантирам.

# 207
На кой етап сме още, да не сме млади и зелени на 18-20 години? Разкрий тайната как да се имунизираме срещу нещастия, и ние искаме да се възвисим.

# 208
С четене на езотерична литература, явно  Wink

# 209
  • Linz
Не е нужно нищо да правите, още по-малко някой да ви казва как да го правите. Всеки следва своя път.

Общи условия

Активация на акаунт