30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 722
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
... но понеже до вчера на обяд оценките от свидетелството не бяха качени в платформата, нито в регистъра звънях в МОН.
...
Увери ме, че днес до края на деня всичко ще бъде качено.

И какво излиза, че не са спазили и втория обявен срок за качване на оценките. А дали ще спазят третия?
Някой се чудеше за какво е необходимо толкова дълго време между кандидатстването и класирането.

При сина ми вчера най-накрая се появиха и оценките, и удостоверението в регистъра.

# 1 561
Защо вместо да вадите излишен документ не покажете на училището писмото на руо с изискуемите документи за записване? Може и нормативната уредба да цитирате.

# 1 562
  • София
...

И какво излиза, че не са спазили и втория обявен срок за качване на оценките. А дали ще спазят третия?
Някой се чудеше за какво е необходимо толкова дълго време между кандидатстването и класирането.

При сина ми вчера най-накрая се появиха и оценките, и удостоверението в регистъра.

И при мен вчера късния следобяд бяха видими вече, да се надяваме, че днес всичко вече ще е качено и ще имат готовност за извършвани на класирането.
Притеснявах се, че не са качени, но пък от друга страна изчаквах, тъй като от училище раздадоха свидетелствата на децата в последния ден от срока (03.06) и предполагах, че ще отнеме време изпращането на инфо от училище към МОН.

# 1 563
  • София
Aa, нашите оценки от свидетелството още не са качени. Ще почакате за класиране. От училището на 3-ти като раздаваха свидетелствата, казаха че са ги качили. Те са отговорни по-принцип с документацията, а и при нас има точно 9 седмокласника. Не е голяма философия да ги изпратят. Така, че не знам у кого е топката, но чакаме.

Eee, тъкмо публикувах и оценките се появиха Wink

# 1 564
  • София
Aa, нашите оценки от свидетелството още не са качени. Ще почакате за класиране. От училището на 3-ти като раздаваха свидетелствата, казаха че са ги качили. Те са отговорни по-принцип с документацията, а и при нас има точно 9 седмокласника. Не е голяма философия да ги изпратят. Така, че не знам у кого е топката, но чакаме.

Eee, тъкмо публикувах и оценките се появиха Wink

Хайде, дано всички са ги качили в този момент и до края на деня да видим и класирането Simple Smile

# 1 565
  • София
Понеже всички избираме и търсим най-доброто за децата си, та днес попадайки на една статия си помислих колко важно е всъщност на самите деца да им се учи!
Ето и какво прочетох:

"...
Всяка сутрин тези виетнамски родители внимателно слагат сина си в пластмасова торба, за да може бащата да го пренесе през реката до училище и ученикът да остане сух.
След това от училище, баща му го връща у дома по същия начин.
Момчето има достатъчно въздух за 2-3 минути, а на бащата му е нужно по-малко от минута за да го пренесе.
И го прави всеки учебен ден.
А детето има ... един чифт хубави дрехи  и огромно желание за знание."

Далеч съм от мисълта, че това е нормално, но просто показва какво правят едни други родители на едно друго място за детето си!
Та всичките ни терзания са напълно разбираеми - и ние искаме най-доброто за нашите деца!

# 1 566
  • София
Ние чакаме класирането на морето. Аз съм на бЕло питие, ама узо. Вчера бяхме на аквапарк, съответно телефонът бе прибран. Снощи като влязох във форума и виждам 99+ мнения си викам "ей излязло е класирането", а то вие сте го ударили на философски размисли Simple Smile

Според мен няма най-добро училище по принцип, а има най-добро училище за конкретното дете, както и неговите желания.

Утре към 16 часа очаквам класирането.

# 1 567
                      Не знам "какво правят едни други родители на едно друго място за детето си! ",но със сигурност знам какви точно стават децата им.Български език на внучката преподава виетнамец и децата го обожават.Независимо,че е в България грижата и възпитанието,които родителите са му дали го пави различен от масата учители.

# 1 568
На някого да са излезли класиранията 🤔🤔🤔

# 1 569
  • София

Joy
Може би в Сливен?

# 1 570
  • София
О, да! Те класиранията ще бъдат по реда на качване на оценките. Веднага да си признаят, тези които още миналата седмица си имаха оценки. Satisfied

# 1 571
     Ами наборката беше с оценки още на 03.07 , но няма да си кажа другото .......Satisfied

# 1 572
и аз подадох на 03.07 рано в 8:30 и оценките от свидетелството бяха налични.
извинете ме за въпроса, но къде трябва да е появи класирането: в секция желания или секция план-прием?

# 1 573
  • София
В секция "Класиране".

# 1 574
  • Варна
Признавам без бой, че още от миналата седмица имаше въведени оценки при нас.
С този гаф миналата година, сега като излезе класирането, да се чуди човек дали ще е окончателното, или ще има ново, да се радва ли, да се надява ли... Надявам се, да са предвидили и проверка на проверката да си направят онези отгоре, че да не стават пак за резил.

Общи условия

Активация на акаунт